IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
chintesenta_raul...
post Mar 2 2009, 04:59 PM
Post #801

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

lasa ca e mai bine sa fie energica, intotdeauna am fost de parere ca astia mici trebuie sa fie agitati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cand o sa am un copil o sa vreau sa fie un soi de Denis pericol public (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Mar 2 2009, 05:09 PM
Post #802

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Eu am fost azi la facult... a fost asa de fain! Ma plangeam eu ca e departe in Politehnica, dar parca azi am simtit pentru prima oara ca sunt studenta! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 2 2009, 05:10 PM
Post #803

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Crede-ma ca n-o sa vrei Chinte, o sa vrei sa fie mai linistit, zic si eu.
Nu-i valabil eu am fost nu prea cuminte ca sa nu zic ca faceam trasnai destule si prin adolescenta si inca cativa ani apoi, n-as putea zice ca n-am facut destule. Asa ca nu-i o regula. Astia care sunt mai calmi poate n-o iau atata in freza.
Anw noi vorbim povesti aici, depinde de firea fiecaruia.

+Quote Post
rozy
post Mar 2 2009, 05:55 PM
Post #804

Musafir

Gataaa cauterizarea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si mi-am luat si Isotrexin fara reteta. Iuuhu
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 2 2009, 05:56 PM
Post #805

Musafir

Chinte, si mie imi plac copiii activi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cel mic al meu a fost teroare de activ (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu-i faceam fata 4 adulti, si nu sunt nici eu o fire moale. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dar avea asa o inocenta in el cand facea prostiile, ca te topeai tot, nu te puteai supara pe el. Desi, sincer, ne rupea, si nici cel mare nu era cu mult mai mare (noroc ca era mai linistit totusi) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si acum are asa ceva special, toti profesorii il iubesc si imi scriu lucruri funny despre el cand imi trimit acasa report cardul la sfarsit de trimestru. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Cand erau mici, taica-meu ajunsese sa-mi spuna ca-mi tine cate unul, dar pe amandoi nu-i mai tine niciodata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si acum abia-i asteapta sa-i trimit in vacanta. Bine, ca au crescut si te poti intelege cu ei, chiar daca mai fac si cate o nazbatie, ca doar sunt copii.
Albi, sa stii ca am mai auzit si eu cazuri, la inceputul anilor '90 cand s-a introdus in Romania metoda avortului prin aspiratie, ca de fapt nu aspirasera si s-au trezit ca misca copilul. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) De-atunci, n-am mai auzit.
Rozy, multa sanatate. Bine ca ai scapat! A durut? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 2 2009, 05:58 PM

+Quote Post
albinuza
post Mar 2 2009, 05:58 PM
Post #806

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Nuu, e vorba de anul 2001-2002. Ceva de genul asta!
Mie nu prea imi vine sa cred sincera sa fiu... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 2 2009, 06:23 PM
Post #807

Musafir

Probabil cunosti si persoana. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 2 2009, 06:54 PM
Post #808

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Nu cunosc persoana. O prietena foarte buna mi-a povestit despre niste cunoscuti!
Oamenii s-au despartit, ea a plecat, s-a intors, numai ca insarcinata.Intr-o zi l-a suant pe om sa vina sa o ia de la un cabinet de ginecologie ca se simte rau, si peste vreo 2 luni ii zice ca ea de fapt e insarcinata, dar nu a reusit avortul pe care a vrut sa il faca atunci cand a venit el sa o ia, si asadar e inca insarcinata. Si ca nu i-a spus pt ca ea credea ca nu mai e! Mie mi se pare cam cusuta cu ata....alba? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 2 2009, 07:09 PM
Post #809

Musafir

Roz bombon, Albi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sincer, si mie mi-e cam greu sa cred povestea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 2 2009, 07:37 PM
Post #810

Musafir

Albi, asta-i poveste de adormit...barbatii. Care vor sa creada asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Chinte, pare tare hazliu din afara cu asa un copil, dar sper sa nu traiesti pe propria piele asa ceva. A mea-i cumintica de felul ei, dar are energie in ea cat pentru 7. Care trebuie sa si-o descarce cumva.

Rox, imi pare rau ca-i si stresant, dar gandeste-te ca situatia se va imbunatati cu timpul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai urmeaza poate un timp mai nasol cand ii ies dintii, dar nu-i regula. Si cam tot de pe atunci o dau pe umblat in patru labe, sa vezi cat sunt de repezi si trebuie sa stai cu ochii pe ei ca pe butelie. Pe vremea aia n-aveam biblioteca, ci niste rafturi din crom, aratau ele tare bine, dar copilu' scotea totul din ele. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Iaca asa ne-am facut si cu biblioteca cu sertare si cu usi (bucata asta de mobila nu-mi place nici pana in ziua de azi, dar a fost necesara atunci).

+Quote Post

174 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 01:14 AM