![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
lasa ca e mai bine sa fie energica, intotdeauna am fost de parere ca astia mici trebuie sa fie agitati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cand o sa am un copil o sa vreau sa fie un soi de Denis pericol public (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Eu am fost azi la facult... a fost asa de fain! Ma plangeam eu ca e departe in Politehnica, dar parca azi am simtit pentru prima oara ca sunt studenta! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Crede-ma ca n-o sa vrei Chinte, o sa vrei sa fie mai linistit, zic si eu.
Nu-i valabil eu am fost nu prea cuminte ca sa nu zic ca faceam trasnai destule si prin adolescenta si inca cativa ani apoi, n-as putea zice ca n-am facut destule. Asa ca nu-i o regula. Astia care sunt mai calmi poate n-o iau atata in freza. Anw noi vorbim povesti aici, depinde de firea fiecaruia. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gataaa cauterizarea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si mi-am luat si Isotrexin fara reteta. Iuuhu
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chinte, si mie imi plac copiii activi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cel mic al meu a fost teroare de activ (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu-i faceam fata 4 adulti, si nu sunt nici eu o fire moale. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dar avea asa o inocenta in el cand facea prostiile, ca te topeai tot, nu te puteai supara pe el. Desi, sincer, ne rupea, si nici cel mare nu era cu mult mai mare (noroc ca era mai linistit totusi) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si acum are asa ceva special, toti profesorii il iubesc si imi scriu lucruri funny despre el cand imi trimit acasa report cardul la sfarsit de trimestru. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cand erau mici, taica-meu ajunsese sa-mi spuna ca-mi tine cate unul, dar pe amandoi nu-i mai tine niciodata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si acum abia-i asteapta sa-i trimit in vacanta. Bine, ca au crescut si te poti intelege cu ei, chiar daca mai fac si cate o nazbatie, ca doar sunt copii. Albi, sa stii ca am mai auzit si eu cazuri, la inceputul anilor '90 cand s-a introdus in Romania metoda avortului prin aspiratie, ca de fapt nu aspirasera si s-au trezit ca misca copilul. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) De-atunci, n-am mai auzit. Rozy, multa sanatate. Bine ca ai scapat! A durut? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 2 2009, 05:58 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nuu, e vorba de anul 2001-2002. Ceva de genul asta!
Mie nu prea imi vine sa cred sincera sa fiu... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Probabil cunosti si persoana. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu cunosc persoana. O prietena foarte buna mi-a povestit despre niste cunoscuti!
Oamenii s-au despartit, ea a plecat, s-a intors, numai ca insarcinata.Intr-o zi l-a suant pe om sa vina sa o ia de la un cabinet de ginecologie ca se simte rau, si peste vreo 2 luni ii zice ca ea de fapt e insarcinata, dar nu a reusit avortul pe care a vrut sa il faca atunci cand a venit el sa o ia, si asadar e inca insarcinata. Si ca nu i-a spus pt ca ea credea ca nu mai e! Mie mi se pare cam cusuta cu ata....alba? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roz bombon, Albi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sincer, si mie mi-e cam greu sa cred povestea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, asta-i poveste de adormit...barbatii. Care vor sa creada asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Chinte, pare tare hazliu din afara cu asa un copil, dar sper sa nu traiesti pe propria piele asa ceva. A mea-i cumintica de felul ei, dar are energie in ea cat pentru 7. Care trebuie sa si-o descarce cumva. Rox, imi pare rau ca-i si stresant, dar gandeste-te ca situatia se va imbunatati cu timpul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai urmeaza poate un timp mai nasol cand ii ies dintii, dar nu-i regula. Si cam tot de pe atunci o dau pe umblat in patru labe, sa vezi cat sunt de repezi si trebuie sa stai cu ochii pe ei ca pe butelie. Pe vremea aia n-aveam biblioteca, ci niste rafturi din crom, aratau ele tare bine, dar copilu' scotea totul din ele. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Iaca asa ne-am facut si cu biblioteca cu sertare si cu usi (bucata asta de mobila nu-mi place nici pana in ziua de azi, dar a fost necesara atunci). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 01:14 AM |
|