![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Same here! Nu iese trenul! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am venit de la scoala. Am un proiect de toata frumusetea. Tre sa-mi aleg o nava si sa-i proiectez instalatia de stins incedii (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Am trecut pe la Billa, asadar acum beau bere si rontai chipsuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, ce ne facem? La mine parca s-au varsat o gramada de bile in cap si la fiecare miscare se hatana si ele dintr-o parte in alta. As pleca acasa sa ma pun precum o odalisca pe canapé, dar am un rahat mare de cateva sute de mii de euro de terminat, bleah!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
rozy am inteles eu bine? ai fost la cauterizare?
brrr... brave girl! A fost nasol rau? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai...mai nasol a fost cu durerea provocata de clestele ala pt departat, decat de cauterizare in sine. Era asa,ca o furnicatura si o senzatie de cald, apoi a devenit mai enervant (pana la urma orice zona senzibila a pielii daca o freci si o pisti creaza o senzatie de aia de "no moooore!!"). Doar o piscatura mai intensa am simtit, iar dupa procedeu,niste dureri ca la ciclul. Cam atat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am papat si am lins 2 cafele acum, si o sa depun un efort sa ma concentrez, ca nu se mai poate! Si eu am treaba Kalua, si chiar de nu as avea nu sunt in situatia in care sa spun ca as vrea sa merg acasa. Dupa aia baga astia la cap ca mie imi convine sa stau acasa, si or sa ma lase mai des cu criza asta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Diseara fac snitele! :(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna dragutelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Ieri a fost o zi grea, dar azi am una usoara. Sa va spun ca-s super incantata c-am scos-o afara o ora si jumatate si doarme ca un ingeras acum. Aseara m-am salvat cu suzeta. Am gresit si eu c-am indopat-o toata ziua si evident ca Sara mea nu mai putea sa doarma de la cat de plina era. Am facut poze cu caruciorul azi; abia astept sa le descarc. Eu stiam ca babele sunt in functie de data nasterii. Adica, io care-s pe 10 (1+0 = 1), baba mea-i tot timpul pe 1. Si eu ma gandeam la Oana. Rozy, fusesi curajoasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Kalua, tu nu iei pastile daca te doare capu'? Nu mai sta cu durerea. |
|
|
![]()
|
|
Si eu stiam la fel Roxana.De asta baba mea e azi SUnt nascut pe 30. Mereu a fost pe 3 baba mea!
Stare meteo in tara va rog? La Galati mai exact? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Bucuresti superb. 10 grade (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Hai c-o sa ai un an fructuos, ce daca-i criza mai peste tot (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Daca tin cont si de faptul ca e chipurile anul capricornului, nici nu ar trebui sa-mi fac probleme. Vine totul de la astre (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Mie mi-e dor de Oiseau mic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 09:10 PM |
|