IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Mar 3 2009, 03:55 PM
Post #831

Musafir

Adica baba mea sa fie pe 5? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cand vine iar vijalaia cu frig si zapada? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Nici la noi nu-i frig, sa fie vreo 7-8 grade, dar e mohorat si bureaza. Maine cica da soarele si peste noi.

Mi-a mai trecut capatana (fara medicamente (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), dar am o stare nasoala, asa.
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Mar 3 2009, 04:02 PM
Post #832

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu am renuntat sa mai iau medicamente asaa d-aiurea. Ca am dureri de cap aproape zilnic. Asta ar insemna sa ma dopez! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
As vrea sa-mi fac unghiile in seara asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 3 2009, 04:19 PM
Post #833

Musafir

Si lu Oiseau mic ii e dor de Cocodil mare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si eu iau cat mai rar medicamente pt dureri (cap,burta...etc) Sunt darza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Mar 3 2009, 04:34 PM
Post #834

Musafir

Crocodil imi alintam eu un fost (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Hai sa ma laud si eu cu ceva: sunt constipata la greu. Si din pacate, nu pot manca fulgi de grau ca-i dau colici Sarei.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 3 2009, 04:45 PM
Post #835

Musafir

Roxa daca poti sa bei lapte rece eu stiu ca este bun la constipatie. La fel prunele si bananele. Iaurtul amestecat cu banana iar face minuni la mine...

Albi dar tu porti ochelarii? Eu aveam dureri zilnice de cap cand nu purtam ochelarii...

+Quote Post
Roxana_
post Mar 3 2009, 04:50 PM
Post #836

Musafir

Am observat ca daca beau lapte, Sara e f agitata. Mananc iaurt zilnic, dar vad ca degeaba. Probabil voi opta pentru supozitoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am inteles ca asta e una din neplacerile de dupa cezariana.

+Quote Post
Fanny
post Mar 3 2009, 04:52 PM
Post #837

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Babu` meu e insorit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de-ar fi asa si starea mea ar fi bine. Cu psihicul sunt ok, dar am de tras cu o raceala care mi-a transformat nasul intr-o gogonica. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 3 2009, 04:55 PM
Post #838

Musafir

Tre' sa fii fercita ca ai facut cezariana. Daca erai cusuta jos acum cu constipatia era jale... Stiu de la o prietena careia din cauza de constiptie i s'au desfacut atele jos de doua ori (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 3 2009, 05:01 PM
Post #839

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Da kary port ochelarii. Dar numai la munca. In rest nu am nevoie! Dar nici pe astia nu-i suport toata ziua! Ma doare nasul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 3 2009, 05:10 PM
Post #840

Musafir

Roxy, fulgi de ovaz n-ai voie? Sau cate un grapefruit? Eu nu mai stiu exact care sunt alimentele contraindicate. Daca ai voie, incearca fulgi de ovaz cu iaurt. Prune stiu ca n-ai voie.
Sau, nu stiu daca se gasesc pe-acolo, dar aici sunt tarate de ovaz, doar le fierbi in apa, si ies ca o budinca. Tu poti sa ti-o indulcesti cu ceva. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Parca ma ia si pe mine durerea de cap, din nou. La mine e de la vreme, ca sunt schimbari mari de temperatura bruste.

+Quote Post

174 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th August 2025 - 06:03 PM