IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 83 84 85 86 87 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Mar 3 2009, 08:23 PM
Post #841

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ce nebunie va incepe la mafia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kary ai instaurat legea junglei.
Imi place maxim cum ai repartizat personajele. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Mar 3 2009, 08:26 PM
Post #842

Musafir

Eu sunt inghetata bocna, dupa o plimbare de 45 de minute cu Sunny (si am si alergat cu ea, ca sa ma incalzesc). (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Raportez: din casa se vede primavara, e un soare frumos, stralucitor, dar cand iesi afara, faci turturi instantaneu. -9 grade, feels like -15, din cauza vantului. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 3 2009, 08:27 PM

+Quote Post
kary_pink
post Mar 3 2009, 08:54 PM
Post #843

Musafir

Fanny, daca tot a fost asa mult asteptata Mafia macar sa iasa macel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu ma intreb daca s'au prins cine e Wentworth Miller

Pesca valeu, eu la 8 grade afara si tot mi se pare frig rau (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Mar 3 2009, 09:15 PM
Post #844

Musafir

Cum naiba sa nu ma prind mai Kary...dupa ce am stat vreo 2 saptamani in transa uitandu-ma la Prison Break.
Imi place ca m-a facut maimutica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
rozy
post Mar 3 2009, 09:17 PM
Post #845

Musafir

Mie imi place ca eram cuplata cu Miller (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 3 2009, 09:20 PM
Post #846

Musafir

Acum sa nu stati sa va ganditi ca fiecare animalut are numele dupa bunul meu plac. Am pus si eu la plesneala... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Mar 3 2009, 09:21 PM
Post #847

Musafir

Pesca, nu stiu daca am voie fulgi de ovaz, ca fulgi de grau mi-a zis pediatra ca-i dau colici Sarei. Am rezolvat partial problema cu 2 supozitoare cu glicerina. Oricum...urata treaba constipatia asta. Pana acum n-am mai avut asemenea probleme.

Mama, ce frig e la voi. La noi au anuntat maine 13 grade si deja ma gandesc cu jind la plimbarea in parc cu carucioru'.

Rozy, stii ca de fapt d-ul Miller e cam gay, potrivit unor barfe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
rozy
post Mar 3 2009, 09:22 PM
Post #848

Musafir

Ei...vorbeste lumea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
scumpic
post Mar 3 2009, 09:37 PM
Post #849

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Salut fetele!
Am ajuns simbata in State si ieri am depus actele pentru casatorie. Aici ni le-au primit! (IMG:style_emoticons/default/smart.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Mar 3 2009, 09:38 PM
Post #850

Musafir

Pupici Scumpic!

Sa dea Domnu' sa fie totul bine! Asteptam poze de la nunta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !

+Quote Post

174 Pages V  « < 83 84 85 86 87 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th August 2025 - 04:55 PM