![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce nebunie va incepe la mafia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kary ai instaurat legea junglei.
Imi place maxim cum ai repartizat personajele. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt inghetata bocna, dupa o plimbare de 45 de minute cu Sunny (si am si alergat cu ea, ca sa ma incalzesc). (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Raportez: din casa se vede primavara, e un soare frumos, stralucitor, dar cand iesi afara, faci turturi instantaneu. -9 grade, feels like -15, din cauza vantului. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
This post has been edited by pescarush: Mar 3 2009, 08:27 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, daca tot a fost asa mult asteptata Mafia macar sa iasa macel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu ma intreb daca s'au prins cine e Wentworth Miller Pesca valeu, eu la 8 grade afara si tot mi se pare frig rau (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum naiba sa nu ma prind mai Kary...dupa ce am stat vreo 2 saptamani in transa uitandu-ma la Prison Break.
Imi place ca m-a facut maimutica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place ca eram cuplata cu Miller (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum sa nu stati sa va ganditi ca fiecare animalut are numele dupa bunul meu plac. Am pus si eu la plesneala... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, nu stiu daca am voie fulgi de ovaz, ca fulgi de grau mi-a zis pediatra ca-i dau colici Sarei. Am rezolvat partial problema cu 2 supozitoare cu glicerina. Oricum...urata treaba constipatia asta. Pana acum n-am mai avut asemenea probleme.
Mama, ce frig e la voi. La noi au anuntat maine 13 grade si deja ma gandesc cu jind la plimbarea in parc cu carucioru'. Rozy, stii ca de fapt d-ul Miller e cam gay, potrivit unor barfe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei...vorbeste lumea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Salut fetele!
Am ajuns simbata in State si ieri am depus actele pentru casatorie. Aici ni le-au primit! (IMG:style_emoticons/default/smart.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pupici Scumpic!
Sa dea Domnu' sa fie totul bine! Asteptam poze de la nunta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 04:55 PM |
|