![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
yeeey! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Va tin pumnii, porumbeilor! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa fie intr'un ceas bun Scumpic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Felicitari!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Casa de piatra, scumpic!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce bine Scumpic, se pare ca anul asta-i cu noroc pt. tine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am mancat fulgi de ovaz in primele luni si nu de la asta facea colici. De la lapte fiert facea si daca mancam portocale. Colici toti copii au unii sunt mai aprigi la ei alti nu chiar asa. Daca o pui piele pe piele pe pieptul tau cica ii mai ia din dureri. Acu' eu am incercat-o si p-asta se calma cat de cat, dar tot mai scancea. Pana pe la 3 luni e destul de greu cu colicii. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yay!!! Bravo, scumpic!!!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, ce bine!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Goooo Scumpiiiccc!!! Sa fie intr-un ceas bun iubita!
Asteptam vesti si poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noapte buna eladies! Ne auzim maine! Sunt sfarsita!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Scumpic, sa fie intr-un ceas bun! Chiar ma intrebam ce e cu tine, si pe unde esti:) cred ca sunteti amandoi in al noulea cer! Sa fie cu nroc!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O dat Domnul si-a inceput azi sezon nou de CSI Miami si de Dr. House. La program scria ca la 10 si-un sfert, numai bine cand se terminau astea doua, dau Spielzeugland, filmul de scurt metraj care a luat Oscarul. Si l-au dat mai devreme, am mai prins vreo 10 minute din el. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Roxi, am pierdut firul...de la ce te-ai constipat? E nasol ca ti-ai si schimbat alimentatia pentru printesa si pana se adapteaza organismul, dureaza...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 01:54 PM |
|