![]() ![]() |
Mar 4 2009, 08:47 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Buna dimineata! Not in the mood today! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Mar 4 2009, 10:15 AM
|
|
Musafir |
Neata si salutari suave!
Sefu-i chel! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Pleaca in seara asta in Cambogia, in jungla, si si-a tras freza corespunzatoare. |
|
|
|
| kary_pink |
Mar 4 2009, 10:47 AM
|
|
Musafir |
Neatza
Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu ne binedispui de dimineata cu o poza a sefului chel? |
|
|
|
| kalua |
Mar 4 2009, 10:53 AM
|
|
Musafir |
N-am fotarul la mine si nu vreau sa ma duc cu cersitul. Dar cel tarziu cand se intoarce, pe 1 aprilie, cred ca ne-o blagoslovi cu niste poze.
El ca el, ca freza lui obisnuita e oricum scurta, dar pe David, prietenul lui spaniol frumusel si focos, nu mi-l pot imagina deloc chel. peseu: n-am nicio tragere de inima sa m-apuca de treburi serioase, am citit doua e-mailuri si mi s-a taiat. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Mar 4 2009, 10:57 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 |
Neata!
Am multa treaba si chef zero...afara ploua cu galeata. Scumpic felicitari! Roxi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) printesa mica din parte mea! |
|
|
|
| Roxana_ |
Mar 4 2009, 11:26 AM
|
|
Musafir |
Neata!
Si io voiam poza cu seful Kaluai cel sexos. Dar eu nu inteleg de ce trebuie sa te tunzi, daca te duci in jungla cambodgiana? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Bleky pup si io! Abia ce-am pus-o in patut. Ne-au luat nemernicii astia caldura. Am noroc ca in casa nu-i frig totusi. Cu ocazia asta, s-a convins si barbata-miu ca ne trebuie un calorifer electric pentru astfel de situatii. 3A, am rezolvat pentru moment constipatia. E de la alimentatie si de la cezariana. |
|
|
|
| angeldust |
Mar 4 2009, 11:33 AM
|
|
Musafir |
Casa de piatra si de la mine scumpic, sa fie intr-un ceas bun!
|
|
|
|
| Jo |
Mar 4 2009, 11:46 AM
|
|
Musafir |
Neata! Eu's cam nervoasa. Dupa ce ca a stat al meu barbat pana la 5 dimineata si s-a jucat pe calculator, nici n-a spalat vasele si eu n-am in ce sa fac cafea. Da` nici de-al dracu nu le spal! Si pentru asta il pun pe el la prestat cafea! Uite asa!
|
|
|
|
| kary_pink |
Mar 4 2009, 12:13 PM
|
|
Musafir |
Jo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io zic sa chemi jungla in ajutor!
|
|
|
|
| Jo |
Mar 4 2009, 01:11 PM
|
|
Musafir |
Neh, s-a trezit si mi-a facut cafea si a spalat vasele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) L-am iertat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 8th November 2025 - 02:25 PM |
|
|