![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si al meu a inceput sa spele vasele in ultima vreme, de cand cu Sara.
Io am tras un pui de somn vreo ora, ca ma luase oboseala. Acum astept sa mi se trezeasca printesa, ii dau sa manance si-apoi mergem in parc. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Kalua am intrebat de vecina mea frantuzoica 100%, are aproape 70 de ani, de prajitura ta Noir de noir, si a zis ca poate despre Opéra e vorba; esti sigura ca asa ii spune sau era doar numele dat de comerciantul respectiv?
ea s-a gandit la opéra tout chocolat cand am pronuntat noir de noir. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saru' mana, bleks! Chiar Opera nu-i, ca asta a mea avea capac de blat pe deasupra cu bezea plin de bucati mari de nuci. Dar nici cu Opera asta nu mi-i rusine.
Am aflat c-a murit saptamana trecuta o actrita müncheneza, foarte multi ani a fost intendanta Teatrului Popular (national?) din München si locuia in acelasi sat cu mine. Au inmormantat-o luni in sat si abia azi a fost publicata stirea, cica nici prietenilor nu li s-a zis pana acum. Dumnezeu s-o aiba in paza! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Multumesc fetelor!
Azi ne ducem sa ne luam licenta. Daca gasim un notar sau judecator de pace pentru miine , facem miine ceremonia. Mi-am luat 2 rochite ca mi-au placut amindoua, inca nu m-am hotarit cu care ma imbrac.Incerc sa va tin la curent printre picaturi asa. Kalua eu am citit ca "locuia in acelasi pat cu mine". (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza!
Am niste nervi. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Tocmai ce m-am certat cu idiotul care duce recyclable. L-am amenintat ca sun la ei si fac complain. Asa arunca lazile alea, unde da Domnul, niciodata nu stiu care sunt ale mele si care ale vecinilor, plus ca jumatate din hartii sunt imprastiate pe jos. (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) Ma duc sa beau un ceai, poate ma calmez. Scumpic, casa de piatra! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Asteptam vesti si poze. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 4 2009, 04:05 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Casa de piatra Scumpic! sa fie intr-un ceas bun, sa fii fericita!
Kalua ai reteta pentru Opéra sau ti-o scriu pe cea data de vecina? sau mai astepti sa o incerc eu intai sa vedem cum iese sa nu muncesti degeaba. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nah, ce inseamna sa n-ai ocupatie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am sunat si l-am reclamat pe gunoier. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Cel mai tare m-a deranjat atitudinea lui, si asta i-am si spus aleia de la Customer Service. This post has been edited by pescarush: Mar 4 2009, 04:48 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei, pai daca ai tu reteta de la "mama" ei si-o mai si testezi, nu pot sa refuz asa ceva, nu? Multumesc anticipat!
scumpic (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) m-am emotionat toata. Sa dea Domnul sa gasiti notar, avocat sau ce-o mai fi pentru maine. Sa faceti multe poze! |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, va doresc mult noroc si fericire.
Eu is bucuroasa... am castigat la mafia. Scorpi e tare priceputa la jocul asta! |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic sa fie intr-un ceas bun si cu tot norocul din lume de partea ta!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 12:08 PM |
|