![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic tin pumnii stransi sa gasiti judecator. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Aici ploua cu galeata inca de dimineata...Cand o veni vara?! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, ce ma bucur pentru tine! Meriti sa fii fericita!
Scorpi e adevarata la Mafia. Cred ca stie sa joace cel mai bine dintre toate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Noi am fost in parc, unde a dormit si cum am adus-o acasa s-a trezit. Acum fac ture sufragerie-dormitor sa-i bag suzeta in gura de fiecare data cand o scapa. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi e soare, cald, frumos, pasarelele ciripesc. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Dar de maine cica iar vine iarna. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu azi am avut o zi de tot rahatul!
Sunt asa de nervosi sefii din nu stiu ce motive, ca au inceput sa ne taie ore mie si colegei alea vechi! Daca ar fi sa ne luam dupa ei, ar trebui sa ramanem peste program vreo saptamana ca sa facem orele pe care ni le-au taiat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sunt plina ce nervi, ma doare stoamcul si capul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama mia Albi dar pentru cine lucrezi?! Cum adica sa va taie ore...Orele deja muncite?
Ce'i mai nasol e ca aici a inceput sa se simta din ce in ce mai urat criza... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pai din cauza crizei sunt si ei asa crizati, si nu au pe cine sa se razbune, asa ca ne-au gasit pe no 2, singurele care am rezistat pe functiile astea. Ca inainte au schimabt cu galeata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Mai am juma de ora si ma uschesc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Imi pare rau Albi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pe voi va afecteaza conflictele italieni-romani? Ca la noi se mediatizeaza extrem si criza asta si masurile luate de italieni in sensul asta, care se pare ca au luat amploare in ultimul timp. This post has been edited by sweet_girl: Mar 4 2009, 06:45 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da chiar asa, albi, cum v-au taiat orele muncite? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
As innebuni, nu alta! Asta ca sa va puna sa munciti nu stiu cat pe nimic sau cum? Dar au voie sa faca asa ceva? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, stiu si eu vreo cativa italieni crizati.
La sora-mea la banca i-au chemat la lucru sambata si nici nu le plateste ore suplimentare nici nu le da liber in loc. Frumos, nu? Sa zica cineva ceva daca vrea sa isi piarda locul de munca in perioada asta. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi pare rau Albi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pe voi va afecteaza conflictele italieni-romani? Ca la noi se mediatizeaza extrem si criza asta si masurile luate de italieni in sensul asta, care se pare ca au luat amploare in ultimul timp. Pe mine personal nu. Nici pe sora si nici pe alti romani care ii cunosc. Se mediatizeaza si aici foarte mult dar lucrurile incep sa se linisteasca. Dupa o perioada in care pe buna dreptate au facut scandal datorita a 5 violuri intr'o luna comise de romani din cauza de italieni care doreau sa-si faca dreptate singuri pentru ca legea nu era aplicata cum trebuie ( 2 violatori romani in loc de puscarie au primit arest la domiciuli) au inceput sa arate la tv si partea buna a romanului. Adica romanul care munceste si plateste taxe la statul italian si e civilizat... In italia din zece infractori 6 sunt italiani si pentru ca romanii sunt cei mai multi dupa italieni din zece infractori 2 sunt romani si asta au dat si la tv au scris si in presa. S'a exagerat mult dar doar pentru ca stiriile despre romani atrag audienta. Insa majoritatea italienilor nu sunt prosti si nici rasisti cum s-ar spune si fac diferenta intre romanul infractor si cel linistit. Acum ceva ani se exagera despre negri, mai apoi despre cei din Maroc, apoi despre albanezi si nah acum despre romani pentru ca suntem multi la numar in Italia... Eu am intalnit multi italieni care mi'au spus ca sunt constienti ca se exagereaza la tv... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 07:09 AM |
|