IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 88 89 90 91 92 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Dixy
post Mar 4 2009, 08:05 PM
Post #891

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

Dreptate ai Kary! Trebuiau sa ne ia si pe noi la suturi putin.Dar.."Nu exista padure fara uscaturi"

Azi se implinesc 32 de ani de la cutremurul din '77.Asta imi aminteste numai de Toma Caragiu !! Mare om a fost !
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 4 2009, 08:52 PM
Post #892

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Adevarul este ca s-au dus si multi romani ca la pomul laudat si taramul cainilor cu covrigi in coada, insa sunt foarte multi romani care muncesc cinstit si nu e corecta generalizarea si implicit manipularea, doar in virtutea spectaculosului. Ma bucur insa ca majoritatea italienilor, desi trecuti in umbra de media, sunt destupati la minte si nu au idei preconcepute!

Daca ar mai fi in viitorul apropiat un cutremur, nu vreau sa imi imaginez ce s-ar intampla cu multele blocuri din Buc, cu risc seismic gradul I, aka cu bulina. E plin centrul si sunt locuite. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Mar 4 2009, 08:54 PM

+Quote Post
pescarush
post Mar 4 2009, 08:58 PM
Post #893

Musafir

Albi, imi pare rau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pe-aici au redus salariile la multe companii, cunosc cateva cazuri personal care au de suferit din cauza asta. Se si profita de recesiune, si vad ca peste tot. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
In alta ordine de idei, am fost la o plimbare prin oras si i-am luat la miaunicul meu (vorba doftoresei) costumas de botez, pantofiori, sosetute si 2 bodies. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si aici vine primavara, e superb afara, ciripesc pasarelele si e soare, abia astept sa ies cu Sunny la plimbare, dupa-masa. Pana vineri se anunta +13 grade. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Fereasca Dumnezeu Sweet. Da, asa e, azi e 4 martie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 4 2009, 08:59 PM

+Quote Post
kary_pink
post Mar 4 2009, 09:15 PM
Post #894

Musafir

Sweet media stie ca ii este mai comod italianului sa auda despre infractiunile strainilor decat despre cele ale lor. Ca atare de pe 14 februarie se tot invart in detalii la tv despre cazul a doi romani care au violat o pustoaica de 14 ani italiana dar despre italianul de 28 de ani care a abuzat sexual sambata asta un copil de 8 ani roman au dat o singura data la tv...

Aici a fost un cutremur dar nesimtit, vreo doua grade...

+Quote Post
Cindy
post Mar 4 2009, 09:24 PM
Post #895

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce bine Pescarush ca aveti vreme frumoasa! Imi mai aminesc pozele puse de tine cu mormane de zapada..

Eu acum imi astept niste prieteni si am fost gata mai devreme. Tot timpul sunt adversara timpului, cand intarzii, cand sunt gata prea devreme. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Mar 4 2009, 10:05 PM
Post #896

Musafir

Fetelor, from bad to worse (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) - ordin azi-noapte de la minister, restrangerea orelor de limbi straine si logica la liceu(de parca erau multe 2 pe sapt.). Ihhhhhhhhaaaaaaa, I mean, oficial eu intru in restrangere de activitate- ori imi caut alt job, ori trec pe un post ramas (daca!) la vreo scoala, din toamna. Eu ies din schema fiindca sunt titulara in ac. scoala alaturi de 3 mamute cu 20-30 de ani vechime, deci I'm the first to go. Astia vor sa scape de mine dinadins sau viata imi rezerva altceva si eu tot tin cu dintii de scoala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 4 2009, 10:18 PM
Post #897

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

cum asa? Acum imi dau seama ca nici n-am apucat sa vad azi stririle.

Din toate materiile "inutile", tocmai limbile straine le-au taiat? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Imi pare rau, W!

+Quote Post
Jo
post Mar 4 2009, 10:27 PM
Post #898

Musafir

Walpu, eu zic sa fii optimista, si ca viata iti rezerva altceva...

+Quote Post
kalua
post Mar 4 2009, 10:37 PM
Post #899

Musafir

Doamne, ca destepti mai sunt! Precum in epoca de aur!
walpu, chiar ca se pare ca soarta-ti striga-n fata ca trebuie sa cotesti drumul.

+Quote Post
pescarush
post Mar 4 2009, 10:57 PM
Post #900

Musafir

Walpu, nasol. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Poate intr-adevar, locul tau e altundeva si tu tii cu dintii de invatamant. Timpul va decide. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sweet, anul asta n-a mai fost atata zapada, de vreo 3-4 saptamani chiar nu mai avem decat niste urme de gheata, in schimb a fost aiurea rau, diferente de cate 20 de grade de la o zi la alta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Fiu-meu tocmai m-a anuntat ca "beach day is coming soon!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa-i vedeti cum merg la scoala cu prosoape de plaja si imbracati "hawaiian". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 4 2009, 11:01 PM

+Quote Post

174 Pages V  « < 88 89 90 91 92 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th August 2025 - 07:09 AM