![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am auzit si eu stirea, parca era vorba si de sport. Motivatia era ca sunt suprasolicitati copiii cu atatea ore pe saptamana, dar de ce tocmai limbile straine care sunt asa importante?! Puteau sa taie altceva sau sa le bage macar la facultative/ optionale si sa lase la latitudinea copiilor. Minti luminate nu am ce spune!!
Sa stii ca s-ar putea sa fie un semn, avand in vedere toate cumulate si repartizarea la alta scoala. Te-am mai intrebat..dar la o universitate nu poti sa te bagi? Ma uit la profii nostri au un program destul de lejer, toti au si alte joburi si se semneaza mandri conf./prof. dr. +specializarea, iar la pregatiri(in gen fac cu cei cu admiteri, atestate etc.) au niste scoruri triple. Scorpirovici a deconspirat activistii din partide, cum ca joaca xxxtetris in timpul sedintelor. Scorpirovici mic si kinky. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna dimineata! Not in the mood nici azi!
Dupa scandalul de ieri, azi imi e scarba de locul asta!! O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
yellow!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Ploua si-s cam adormita... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Imping fuga la stapan!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata de pe baricade
Ploua, ploua si iar ploua de ieri dimineata fara sa se opreasca. Strazile pline de apa, umezeala la ea acasa. Eu stiam ceva cum ca Venetia risca scunfundarea dar acu' toata Italia bre?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi ar fi baba mea impusa, meteorologii au anuntat intoarcerea iernii, dar pana acum nu s-a facut nici frig, nici nu ploua, nici nu ninge, e numai un pic innorat.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna!
Walpu, imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , dar cum nimic nu-i intamplator in viata, trebuie sa descoperi de ce treci prin toate etapele astea. Albi, curata marlanie initiativa sefilor tai. Nu vreau sa pun paie pe foc, dar trebuie sa te plateasca pentru orele muncite. Apropo de ce-a spus Kary, ma bucur ca italienii de rand nu iau de bun tot ce se spune la tv. Las' ca si la noi sunt o groaza de stiri tampite. Io-s treaza de la 6 dimineata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am facut o ciorba si-o budinca. De pe la 9, Sara n-a mai vrut sa doarma pana la 12, asa ca mi-a luat un pic de energie. Afara ploua, asa ca n-am mai scos-o afara. Sunt atat de dusa, ca ma spalasem si ma pregateam s-o trezesc, s-o pun in carut, dar noroc ca m-am uitat pe geam inainte. Luni, face o luna si marti mergem la doctor s-o cantarim. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor, ca sa mai zic si eu niste vesti despre criza mamei mele nu i mai dau bonurile lunare si cadoul 8 martie. Nu stiu ce sa mai zic de criza parerea mea ca se profita din plin de ea si nu stim cand se va opri.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ziua buna!
de pe plantatie va zic si voua salutare, i miss you, ma intorc la plug. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 05:00 AM |
|