![]() ![]() |
Mar 5 2009, 03:39 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Eu acum sper ca a fost doar o rabufnire din partea lor, si ca pana la urma nu vor taia orele alea. Dar dacaovor face, eu nu maimucnesc o secunda fara bani!
|
|
|
|
Mar 5 2009, 05:43 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Good news pt. cele din Bucuresti se deschde in Militari (habar n-am pe unde e asta) un complex mare de magazine printre care si C&A si H&M parca ziceau in articol, acu' nu stiu cand da' super veste mi s-a parut mie.
Apai la faza cu limbile straine chiar au dat-o in bara guvernantii nostrii, ca se si invata tare mult in liceu de alea trebuiau sa le scoata, sa mai scoata din matematica ca si asa e destula. Noi faceam o ora pe sapt. si mi se parea extrem de putin. Eu am fost fan franceza, acu' am mai uitat, dar datorita profei ca era exigenta am invatat destul de bine franceza in liceu. Wapu iti gasesti tu sigur altceva. Are dreptate Sweet poate poti incerca sa predai la facultate, mai ales ca orele sunt ceva mai bine platite. |
|
|
|
Mar 5 2009, 05:58 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Sal`tare. Stiu ca nu va era dor de mine, da` ma bag si io in seama. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
... Am cam inviat. Si ca sa arata ce vie sint, tocmai am cazut de pe scaun. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ma duc la stomatolog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) V-am tucat. |
|
|
|
Mar 5 2009, 06:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Ai cazut de pe scaun si ti-ai spart un dinte? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Stomatologeala fara dureri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Mar 5 2009, 06:01 PM
|
|
Musafir |
Mai, Di, eu intru rar pe aici, dar sa stii ca am observat absenta ta. Chiar ma intrebam (singura, ca babele sclerozate) ce s-a intamplat cu tine. D-aia am pus pozele alea la "carti de bucate"...de momeala... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
Mar 5 2009, 06:02 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Nu, dom`le, bate-n lemn! Ma duc sa imi schimb niste plombe care s-au facut nasparlii (una pare-se ca misca).
Si sa vaz daca chiar am facut gingivita. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) De la cazatura ma doare doar fundu`, la 'obrazu' drept. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Mar 5 2009, 06:09 PM
|
|
|
Da cum ai cazut bre de pe scaun? Nu e asa de usor sa cazi de pe scaun!
De fapt sambata seara si "muza" mea a cazut de pe scaun, numai ca din cauza scaunului care era fragil, si io i-am zis sa nu il ia pe ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oricum am ras cu lacrimi vreun sfert de ora (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| rozy |
Mar 5 2009, 06:30 PM
|
|
Musafir |
Feteleeeeeeeee hai la Mafia.
|
|
|
|
Mar 5 2009, 07:49 PM
|
|
|
Pai scaunul e putin sui, dat fiind pozitia mea de sedere (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) pre-artrita: cu un genunchi la gura. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Drept pentru care, (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) cind m-am intins ca gholbi sa iau ceva, (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) am dus scaunul prea tare spre dreapta si m-am trezit.. sub birou! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
Mar 5 2009, 09:29 PM
|
|
Musafir |
Astia au inebunit in italia. Napoli a investit 40 mii euro intr-un curs anti stres pentru liderii orasului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oare credeti ca oamenii de rand au spus ca '' tara arde si baba se piaptana'' ?!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 8th November 2025 - 04:01 AM |
|
|