IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 91 92 93 94 95 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
scorpirescu
post Mar 5 2009, 09:42 PM
Post #921

Musafir

Astazi mergand cu masina am auzit la un moment dat intr-o curba un poc sub masina ca atunci cand iti intra o piatra si te loveste dupa care am auzit ceva metalic rostogolindu-se pe asfalt. Oare o fi ceva important? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Mar 5 2009, 09:47 PM
Post #922

Musafir

Baga-ti un pic nasul sub masina, Scorpi si vezi sa nu curga ceva. Daca nu curge nimic, probabil ti-a zgariat numai caroseria dedesubt un pic. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Asta in cazul in care n-ai pierdut vreo piesa pe drum. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Speram ca nu. Daca ti se pare ceva ciudat in zilele urmatoare, du masina la un mecanic.

This post has been edited by pescarush: Mar 5 2009, 09:48 PM

+Quote Post
kalua
post Mar 5 2009, 10:33 PM
Post #923

Musafir

scorpi, eu ma pricep zero la masini, dar in locul tau l-as ruga maine pe-un coleg care se pricepe cat de cat sa-si bage nasul sub masina mea.

kary, si aici niste manageri de la nu mai stiu care firma mare, care a primit ajutoare de nu stiu cate milioane de la stat, au facut o vizita fructuoasa la bordel si-au decontat-o.

+Quote Post
kalua
post Mar 6 2009, 12:21 AM
Post #924

Musafir

Oare s-o facut scumpica madama? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cleo
post Mar 6 2009, 12:35 AM
Post #925

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

sa-i uram casa de piatra si toate cele bune, sa stim o treaba, sa scapam de-o grija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

helou girlies (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

io-s cu stirile: ieri aratau canadienii c-au descoperii in sucurile la doza o substanta ingrijoratoare, bisphenol parca deci atentie daca sinteti amatoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 6 2009, 08:39 AM
Post #926

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! Iar a oprit trenul la mine in cap (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
E un chin sa ma trezesc dimineata! De abia astept ziua de maine sa dorm pana ma usuc!!
O zi buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 6 2009, 09:28 AM
Post #927

Musafir

Eu sunt in "ziua aceea" a lunii si trec prin chinurile facerii. Nu imi vine sa ma urnesc sa plec la lucru (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am bagat un No-spa si astept sa imi treaca tot ca prin minune.

+Quote Post
blekytza
post Mar 6 2009, 10:00 AM
Post #928

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata!
S-a oprit ploaia, a iesit soarele si e sfarsit de saptamana; presimt ca voi avea o zi buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angel (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa treaca.

+Quote Post
rozy
post Mar 6 2009, 10:04 AM
Post #929

Musafir

Neata. Azi e baba mea, e inorat afara, probabil va si ploua mai incolo. Thats' me (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 6 2009, 10:56 AM
Post #930

Musafir

Neata!

+Quote Post

174 Pages V  « < 91 92 93 94 95 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th August 2025 - 12:19 AM