![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astazi mergand cu masina am auzit la un moment dat intr-o curba un poc sub masina ca atunci cand iti intra o piatra si te loveste dupa care am auzit ceva metalic rostogolindu-se pe asfalt. Oare o fi ceva important? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baga-ti un pic nasul sub masina, Scorpi si vezi sa nu curga ceva. Daca nu curge nimic, probabil ti-a zgariat numai caroseria dedesubt un pic. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Asta in cazul in care n-ai pierdut vreo piesa pe drum. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Speram ca nu. Daca ti se pare ceva ciudat in zilele urmatoare, du masina la un mecanic. This post has been edited by pescarush: Mar 5 2009, 09:48 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpi, eu ma pricep zero la masini, dar in locul tau l-as ruga maine pe-un coleg care se pricepe cat de cat sa-si bage nasul sub masina mea.
kary, si aici niste manageri de la nu mai stiu care firma mare, care a primit ajutoare de nu stiu cate milioane de la stat, au facut o vizita fructuoasa la bordel si-au decontat-o. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oare s-o facut scumpica madama? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sa-i uram casa de piatra si toate cele bune, sa stim o treaba, sa scapam de-o grija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
helou girlies (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) io-s cu stirile: ieri aratau canadienii c-au descoperii in sucurile la doza o substanta ingrijoratoare, bisphenol parca deci atentie daca sinteti amatoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Iar a oprit trenul la mine in cap (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
E un chin sa ma trezesc dimineata! De abia astept ziua de maine sa dorm pana ma usuc!! O zi buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt in "ziua aceea" a lunii si trec prin chinurile facerii. Nu imi vine sa ma urnesc sa plec la lucru (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am bagat un No-spa si astept sa imi treaca tot ca prin minune.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
S-a oprit ploaia, a iesit soarele si e sfarsit de saptamana; presimt ca voi avea o zi buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angel (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa treaca. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata. Azi e baba mea, e inorat afara, probabil va si ploua mai incolo. Thats' me (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
|
|
|
![]() ![]() |