![]() |
![]() ![]() |
![]() |
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata, fetelor! Iar m-a trezit idiotul ala cu daramatul peretilor. Nu mai stiu ce sa mai fac, m-am saturat sa ma trezesc in fiecare dimineata cu nervi, ca vrea el. In alta ordine de idei, vad ca a inceput sa darame peretii de rezistenta...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum sa darame peretii de rezistenta? Pai ia vezi ce masuri poti sa iei ca stiu un caz la mine in bloc ca l-a denuntzat cineva pe unu si a luat o amenda mega usturatoare si a fost obligat sa refaca structura. Nu era vb de un perete de rezistenta, ci de ceva la fatzada blocului.
Eu mai bine stateam draku acasa, ca dupa ce ca mor de rau am mai primit si o gramada de lucru cu precizarea ca musai tre sa termin azi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta si vreau sa fac. Sunt sau erau ieri niste saci in fata blocului cu pereti cu sarma. Aia-s de rezistenta, nu?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata ladies
Si la mine tre' sa apara mos Craciun dar eu sunt fericita, doar aduce cadouri sau nu ?! E vineri e weekend, in curand si ziua noastra 8 Martie. Pe 9 martie sunt mucenicii. Babele sunt in toi. Numa' veselii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angel las' ca trece si gandeste'te ca numa' bine jobul ocupat iti ia gandul de la durere. Mie nurofen forte ala de dureri imi prieste de minune in perioada... Ploaia se opri maine cica'i soare! Iar pe 9 martie pe langa baba mea si cei 40 de mucenici o sarbatorim si pe Sara care implineste o luna (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Amailhik, daca sarma = fier, si erau pereti din beton atunci da, sunt de rezistenta.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ia ghici cine se duce in seara asta la U2 3D? tararararam: eu! am trecut sa ma laud, ma intorc la licitatiile mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Sal'tare.Vreau si eu o idee ce sa fac ca's deprimata tare azi.Ploua naspa aici,si adineauri am calcat un caine cu masi.M-a pocnit plansul zau,da nu am putut sa-l ocolesc ca pupam eu un stalp.
Stau d'aiurea,zici ca mi s-au inecat toate corabiile. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pup la fete |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello si de la mine!
Io-s super incantata de ce intampla la fac: avem materii de jurnalism mai multe, facem cursurile in Politehnica si desi fac cam o ora si 15 min pana acolo, e o cladire nou-nouta, frumoasa. Si am niste profi de viata la amteriile care ma intereseaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Simt si eu viata de student printre atatea lumi cate sunt acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dar de ce v-ati mutat la Politehnica? Ce treaba are Spiru cu Poli?
Cred ca sunt foarte incantati baietii de acolo, mereu mi se plang frate-miu si alti prieteni de fetele-baieti de acolo! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Resimt si ei schimbarea de peisaj. Nu ca la mine ar fi altfel, in 3 ani de fac. am vazut fix doar 5 tipi, in cazul in care ii pot numi asa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , si asta in cazul fericit in care veneau si aia la cursuri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pai nu are treaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar au cumparat/construit cladiri din cadrul Politehnicii... Si imi mai place ca pot papa la cantina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) drept pentru care nu mai gatesc eu...Ce mai, sunt in al 9-lea cer! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 11:52 PM |
|