![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Scumpic, casa de piatra si ani fericiti impreuna!!
Faina sarbatatorirea:) Pofta buna Lexie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Citesc si eu mai tarziu...am baut o cafea tare..m-a trezit putin...nu foarte mult...Merci de sfaturi oricum.
Sweet dupa ce ca tu erai, ma suspectezi pe mine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... Iti zic eu cum poti fi asa de somnoroasa... luni scoala plus pregatire-> plecat la 7dimineata intors la 8 seara apoi teme, marti scoala plus pregatire-> plecat la 7 neata intors la 7seara apoi teme, miercuri la fel ca marti, joi scoala 7 la 3, teme, vineri scoala 7 la 12 si apoi teme... Bacu' asta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Casa de piatra Scumpic!
Rox, maine as fi prin zona pe la pranz, as veni cu cea mai mare placere in parc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vaaai, ce n-as mai fi si eu sa dau bacu amu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Las', ca vezi tu Madutz cand o sa lucrezi 8 ore pe zi,5 zile pe saptamana tat anu cu numai 21 de zile de concediu. Atunci o sa vrei inapoi la scoala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Scumpic sa fiti fericiti si sa va iubiti ca acum, cat mai mult timp.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mie un somn de nu vad bine literele, ma tulesc si eu imediat la somn. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata si la multi ani!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
La multi ani, darlingelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Casa de piatra si fericire maxima Scumpic! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) La multi ani dragutelor! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Chinte, da un beep cand esti prin zona. Noi iesim in jur de 13:30-14 afara si stam o ora - o ora jumate. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! La multi ani de 8 martie voua si mamicutelor voastre. (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
La multi ani tuturor membrelor elady! Sa traiti, sa-ntineriti si sa va bucurati de doamnele si drele speciale din viata voastra! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 09:47 PM |
|