![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani eladies! Sa aveti o primavara frumoasa, plina de fericire. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Eu am primit lalele si frezii. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi-e dor de mirosul zambilelor! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Dedicatie speciala pentru toate membrele elady, sa ramaneti frumoase si speciale, asa cum stiu ca sunteti, toata viata - primavara luxemburgheza (eu sunt incantata la culme cand vad atata muschi peste tot, pe trunchiul copacilor, pe acoperisuri, pe ziduri, ma simt un personaj din povestirile lui Dickens): (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Primavara%20luxemburgheza/HPIM2736.jpg) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Primavara%20luxemburgheza/HPIM2738.jpg) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Primavara%20luxemburgheza/HPIM2741.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
La Multi ani si de la mine!
Doftoreaso, pozele tale sunt superbe! Si alea cu ghiocei si astea de acum! pupici si sa aveti o zi super faina! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pozele doftoresei mi-au amintit de parcul de langa blocul in care am stat in Muenchen. Sunt superbe. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Au aparut aici zambilele, la ghiveci, le-am vazut prin supermarket. Mie nu-mi vine sa ma apuc de nimic, am impresia ca mai am timp berechet pana la lunch, dar cum am schimbat ora, se pare ca nu mai e asa mult. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mi se pare mie sau in ultima poza, pomul seamana putin cu o caprioara?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Foarte frumoase pozele, spre deosebire de Buc. asa mai gri si deprimat.
Eu am niste cupluri tare active deasupra, le aud zi si noapte! (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) Parca deja disting si vocile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , si am totusi pereti grosi. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ai putea fi folosita pe post de martor la proces, daca vreunul o ia pe aratura, ca le cunosti vocile. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pesca (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sa stii. Cel mai rau era in sesiune, ca eu invat noaptea...acum au intrat aproape in rutina si vocalizele lor cotidiene. Din fericire, muzica, certuri samd nu aud, deci e aproape rezonabil. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna seara, ladies si la multi ani de 8 Martie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am revenit din saptamana de iad. Am avut 40 de grade in stand, frisoane, toata saptamana am fost cobza. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Bineinteles ca nu mi-a mai ars de nimic. Nu m-am revazut cu nici unul din prietenii mei, seara la 9 eram deja in pat cu Theraflu intr-o mana si servetele in alta. Am tusit atat de mult incat cred ca mi-am fisurat o coasta. Nici acum nu mi-am revenit, dar macar sunt pe teren familiar si pot sa am grija de mine mai bine. In alta ordine de idei, targul a fost promitator, avem ceva contacte care speram sa duca la contracte bune. Una peste alta, am reusit ca organizator al participarii firmei la targ. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am primit multe laude de care nu m-am putut bucura foarte bine, intrucat eram mult mai ocupata cu suflatul nasului. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Szimczi, bine ai revenit acasa! Sanatate multa!
PS: A intrebat ieri Alina de tine. I-am spus ca esti la tirg. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 07:58 PM |
|