IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 98 99 100 101 102 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Mar 8 2009, 07:47 PM
Post #991

Musafir

Szi, esti o eroina! Stiu pe pielea mea cum e la targ (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , d-apoi bolnava. Eu una n-as reusi sa stau acolo si sa-mi fac treaba dac-as fi racita cobza. Mergi totusi la un doctor maine, o colega de-a mea are tuse magareasca (convulsiva) si-i acasa de 2 saptamani si tot nu se simte atat de bine incat sa poata veni la serviciu (si nu-i o sclifosita).
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 8 2009, 07:47 PM
Post #992

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Multumesc, Maat! Da, vreau sa o sun maine sa o chem intr-o zi. Esti multumita de ea?

Kalua, am avut momente de blackout, pur si simplu nu-mi amintesc bucati bune din zilele de saptamana asta. Dar am incercat sa imi fac treaba cat mai bine, pentru ca stiam cat am muncit pentru asta, ca sa renunt tocmai acum, la final.

+Quote Post
Diana.
post Mar 8 2009, 08:01 PM
Post #993

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sint foarte multumita. Am facut o ora acum o saptamina. Miercuri nu am putut ca mi-a fost frica sa nu ii dau viroza mea. Am facut ieri o ora si apoi mi-a venit ideea: azi am facut doua ore. Szi, ma incap pantofi noi luati acum doi ani in extrasezon si neincaltati ca aveam picioarele umflate. Si ma incape iar frumos lantul de picior. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 8 2009, 08:10 PM
Post #994

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Super!! Ma bucur ca ti-a fost de ajutor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 8 2009, 08:16 PM
Post #995

Incurabil

Member No.: 868

La multi ani, ladies (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
S-aveti parte de tot ce va doriti, pentru ca meritati !

Doctore, sunt minunate pozele tale ! Intr-adevar, gradinile luxemburgheze isi merita renumele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .

Saptamana asta a fost a serbarilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : doua bucati, una miercuri, la scoala, si cealalta ieri dimineata, la Palatul Copiilor.

Azi am primit cadou cafeaua de dimineata, adusa la pat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , apoi un ineloi cu multe pietricele roz, simpatic.

Szi, sanatate multa .

+Quote Post
albinuza
post Mar 8 2009, 08:19 PM
Post #996

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Hop si io!
La multi ani doamnelor si mai ales mamicilor!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sa aveti o primavara de vis, frumoasa asa ca voi!

Eu ieri nu am avut net datorita neorganizarii celor de la firma furnizoare.
Azi am avut, dar nu am avut timp. Musafiri la masa, gatit si alte alea.
Eu am primit un buchet de 5 trandafiri, bestiali! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si acum ne pregatim sa ne uschim spre Torino, la dat in chestii care se invart tare pe 8 axe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Va pup doamnelor, o seara minunata va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 8 2009, 08:19 PM
Post #997

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Szi, eu trebuie sa iti multumesc! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 8 2009, 09:10 PM
Post #998

Musafir

Buna seara si La Multi Ani dragi eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Aici chiar se simte ca este sarbatoare, a venit primavara in sfarsit, atmosfera este feerica, totul e roz si armonios (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 9 2009, 08:25 AM
Post #999

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) Si la noi a venit primavara. In Sud se anunta temperaturi de 14 grade. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

La multi ani tuturor care nu poarta nume de sfinti! - parca ei se sarbatoresc astazi impreuna cu cei 40 de Mucenici?

PS: ati facut macinici?

+Quote Post
albinuza
post Mar 9 2009, 08:50 AM
Post #1000

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! Raportez chioara de somn:
Aici e un soare de-ti iaochii, numai ca e cu dinti. In drum spre munca am facut slalom printe pungi cu gunoaie, pentru ca se pare aseara a fost furtuna mare tare! Partea imbucuratoare afurtunii este ca am descoperit ca mansardain care stau este foarte rezistenta, pentru ca nu am auzit nici macar vaj (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
In alta ordine de idei, vineri am programare la colposcopie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
O zi buna eladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

PS: Azi e ziua barbatilor? Sau pot sa ma pilesc si doar datorita celor 44 de pahare? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 98 99 100 101 102 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 07:06 PM