![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, esti o eroina! Stiu pe pielea mea cum e la targ (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , d-apoi bolnava. Eu una n-as reusi sa stau acolo si sa-mi fac treaba dac-as fi racita cobza. Mergi totusi la un doctor maine, o colega de-a mea are tuse magareasca (convulsiva) si-i acasa de 2 saptamani si tot nu se simte atat de bine incat sa poata veni la serviciu (si nu-i o sclifosita).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Multumesc, Maat! Da, vreau sa o sun maine sa o chem intr-o zi. Esti multumita de ea?
Kalua, am avut momente de blackout, pur si simplu nu-mi amintesc bucati bune din zilele de saptamana asta. Dar am incercat sa imi fac treaba cat mai bine, pentru ca stiam cat am muncit pentru asta, ca sa renunt tocmai acum, la final. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sint foarte multumita. Am facut o ora acum o saptamina. Miercuri nu am putut ca mi-a fost frica sa nu ii dau viroza mea. Am facut ieri o ora si apoi mi-a venit ideea: azi am facut doua ore. Szi, ma incap pantofi noi luati acum doi ani in extrasezon si neincaltati ca aveam picioarele umflate. Si ma incape iar frumos lantul de picior. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Super!! Ma bucur ca ti-a fost de ajutor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
La multi ani, ladies (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
S-aveti parte de tot ce va doriti, pentru ca meritati ! Doctore, sunt minunate pozele tale ! Intr-adevar, gradinile luxemburgheze isi merita renumele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Saptamana asta a fost a serbarilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : doua bucati, una miercuri, la scoala, si cealalta ieri dimineata, la Palatul Copiilor. Azi am primit cadou cafeaua de dimineata, adusa la pat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , apoi un ineloi cu multe pietricele roz, simpatic. Szi, sanatate multa . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hop si io!
La multi ani doamnelor si mai ales mamicilor!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa aveti o primavara de vis, frumoasa asa ca voi! Eu ieri nu am avut net datorita neorganizarii celor de la firma furnizoare. Azi am avut, dar nu am avut timp. Musafiri la masa, gatit si alte alea. Eu am primit un buchet de 5 trandafiri, bestiali! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si acum ne pregatim sa ne uschim spre Torino, la dat in chestii care se invart tare pe 8 axe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup doamnelor, o seara minunata va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Szi, eu trebuie sa iti multumesc! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara si La Multi Ani dragi eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Aici chiar se simte ca este sarbatoare, a venit primavara in sfarsit, atmosfera este feerica, totul e roz si armonios (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) Si la noi a venit primavara. In Sud se anunta temperaturi de 14 grade. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
La multi ani tuturor care nu poarta nume de sfinti! - parca ei se sarbatoresc astazi impreuna cu cei 40 de Mucenici? PS: ati facut macinici? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Raportez chioara de somn:
Aici e un soare de-ti iaochii, numai ca e cu dinti. In drum spre munca am facut slalom printe pungi cu gunoaie, pentru ca se pare aseara a fost furtuna mare tare! Partea imbucuratoare afurtunii este ca am descoperit ca mansardain care stau este foarte rezistenta, pentru ca nu am auzit nici macar vaj (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) In alta ordine de idei, vineri am programare la colposcopie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) O zi buna eladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) PS: Azi e ziua barbatilor? Sau pot sa ma pilesc si doar datorita celor 44 de pahare? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 07:06 PM |
|