![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
am diagnostic confirmat de doi medici, din pacate pana la biopsie nu se poate sti nimic clar, o sa vad ce o sa fac cert este ca sunt speriata avand in vedere ca in familie am avut mai multe cazuri, ma gandesc la ce e mai rau
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bleky, sa dea Domnul sa fie bine si Doamne fereste de cancer. Multa sanatate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Blecky, sanatate multa si sa speram la bine!
Io ma duc in padure si raman acolo! Ce inceput de an e asta domnule? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
M-a sunat Altheea. Cind mi-a spus m-a luat cu ameteala. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Nu vazusem ca a scris Chinte.Am sunat-0 pe Rox, se conecteaza acum, draga de ea acum a ajuns acasa. Rox, sa ai grija mare! Eu in situatii de-astea sint batuta in cap. Nici nu stiu ce sa spun. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Condoleante si din partea mea, Rox...sa fii puternica !
blekytza, fii optimista, totul va fii bine ! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, nu am cuvinte sa va multumesc pentru gandurile bune (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Stati linistite ca incerc sa fiu calma pentru Sara, dar lacrimile nu le pot opri. Imi pare tare rau ca v-am intristat.
A murit aseara, dupa o succesiune de 4 infarcturi. Avea 57 de ani. Mie mi-au spus abia dimineata, de frica sa nu fac vreun soc. Toata lumea s-a mobilizat si-a sarit s-o ajute pe mami. Maine va fi inmormantarea. Mi-e greu sa ma gandesc ca n-a mai rezistat cateva zile sa-si vada nepotica. Era un tip f bun si ff emotiv. Salvarea a ajuns la o ora, dar nu cred ca se mai putea face nimic. In momentele astea iti dai seama cat de importanta e sanatatea si cat de mult trebuie s-o pretuim. Multumesc mult pentru sms-uri, telefoane. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Roxi draga sunt alaturi de tine cu tot sufletul meu, sincere condoleante.
cuvintele sunt de prisos in astfel de momente dar sa stii ca imi esti tare draga si tu si Sara; sunt alaturi de tine cu gandul si te rog sa te tii tare pentru micuta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Rox, daca ai nevoie de ceva si sa ne spui, ca te ajutam cu toata inima.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Roxi, (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Din pacate nu exista cuvinte care sa iti aline durerea, care sa te faca sa te simti mai bine si sa te faca sa uiti... dar noi suntem langa tine si cred ca fiecare iti trimite un gand bun si spune o rugaciune atat pentru tatal tau, cat si pentru tine si cei din jur! Dumnezeu sa il odihneasca si pe voi sa va intareasca, sa treceti cu bine peste incercarea asta atat de dificila! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi,condoleante! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Off,viata e atat de nedreapta uneori. Sper sa treci cu bine peste incercarea asta,fii tare pt bebita ta! Gandurile noastre sunt numai la tine,iti suntem alaturi pt orice ai nevoie,daca vrei sa te descarci. (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Bleky, incearca sa fii optimista, nu te gandi la ce e mai rau inainte. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:12 PM |
|