![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, sa stiti ca simt sprijinul vostru. Eu inca nu-l pot scoate din scena vietii pe tata. Ma bucur nespus ca am petrecut ultima lui zi din viata alaturi de el.
Bleky, multa sanatate si fii optimista! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Roxana...sunt alaturi de tine cu tot sufletul meu, sincere condoleante.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, iarta-ma ca intreb, insa a avut vreo suparare mare, vreo emotie puternica sau s-a intamplat pur si simplu?
Sper din suflet sa fii tare si sa reusesti sa treci peste asta. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca era coplesit de emotia aparitiei Sarei. Din pacate, a mostenit-o pe bunica-mea care avea probleme cu tensiunea si cu inima si ca orice barbat, nu prea-i placea sa mearga la doctor. Lua niste pastile de tensiune zilnic, dar probabil erau prea slabe.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Roxi, te pup si ai mare grija de tine si de Sara. e pacat ca a trebuit sa se intample chiar acum, dar trebuie sa fii puternica pentru bebelusa. daca te putem ajuta cu ceva, suntem langa tine >:D<
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Rox, fii tare iubita, sa nu o superi pe Sara!
Asta e viata, mergem inainte, ca nu avem ce face! Sunt alaturi de tine! Daca ai nevoie de ceva... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Inca sunt in stare de soc si nu vreau sa-mi imaginez prin ce treci tu...
Tatal tau ramane viu in inima ta iar Sara o sa-l cunoasca prin tine, prin povestile tale despre el. Nu exista cuvinte in astfel de momente dar vreau sa fii puternica pentru Sara. Condoleante (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox, sa zici nestanjenita daca te putem ajuta cu ceva. Imbratisez pe Sara si pe mamica ei.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Roxana, imi pare tare rau. Dumnezeu sa-l aiba in paza. Suntem cu gandul la tine si la mititica ta.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Draga mea prietena, iti transmit sincere condoleante, si sunt alaturi de tine pentru pierderea tatalui.
Mi-e greu sa cred ca tocmai in aceste momente s-a intamplat sa iti pierzi tatal.Desi, niciodata nu suntem pregatiti sa ne luam ramas bun de la cei dragi. Te rog frumos sa imparti suferinta cu noi, ca sa iti fie mai usor. Gandeste-te ca acum, tatal tau e o poveste.E o poveste pe care o vei spune de fiecare data cu drag, cand te intreaba cineva. Gandeste-te ca tatal tau e nelinistit chiar si acolo, sus, pentru orice suferinta a ta, si vrea sa te stie in siguranta, pozitiva, si mai ales, sa accepti ca daca un om dispare, iubirea nu dispare, iubirea continua sa existe in noi, si in lucrurile pe care le-a atins, lucrurile pe care le-a apreciat in viata asta. Te imbratisez cu drag si te pup. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:15 PM |
|