![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Acum am citit si eu, am fost toata ziua la spital. Nu am nimic, totul e bine.
Nu mi-a venit sa cred cind am citit. Nu inteleg de ce tocmai in momentele noastre cele mai fericite se intimpla astfel de lucruri! Condoleante Roxana, imi pare foarte rau ca ti se intimpla asa, tocmai tie care erai asa optimista. Te string in brate si iti doresc multa putere acum. Oana, imi pare rau, bine ca ai ajuns repede la spital. Blecky si tie iti tin pumnii sa nu fie nimic serios. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
waaaw, hai ca m-am socat...am vazut titlul cu grupul de suport si nu-mi venea a crede...
Roxi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) te pup si te imbratisez, e greu tare...imi pare asa de rau ca treci prin asemenea situatie... Stiu ca esti puternica si Sara sunt sigura ca o sa inteleaga prin ce treci si o sa stea si ea cuminte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dumnezeul sa-l odihneasca si voua sa va dea putere sa treceti cu bine prin perioada asta... Asa e, Sara o sa-l simta prin tine, si povestile tale. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Blecky, Doamne ajuta sa fie doar benign. Si eu am fost suspecta, dar dupa mamografie s-au razgandit. Imi cam dau seama prin ce treci...Tu trebe sa fii optimista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Offf, dar chiar asa fetele, ce e cu ziua asta? |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, condoleante, e o veste tulburatoare, ma gandesc la tine si numai Dumnezeu stie de ce ne ingaduie toate astea si de ce acum. Desi e greu sa intelegem trebuie sa acceptam cu credinta.
Te pup si sunt alaturi de tine cu gandul, fizic nu ne permite distanta. Oana ma bucur enorm ca ai ajuns la spital si Laurica e bine. Aveti grija de voi. Blecky nu pot decat sa iti zic "fii tare" si sa speram ca analizele vor iesi mai bune. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Blecky, capul sus, nu-ti pierde speranta.
Asteapta concluzia finala.Momentan esti suspecta, din ce am inteles, nu? Fii luptatoare! Fostul meu prieten a fost suspect de cancer la stomac, si am innebunit cateva zile, pana cand am facut tot felul de teste si ne-am linistit ca nu e nimic grav. Important este sa incercam sa gasim solutii in astfel de momente, si sa fim siguri ca diagnosticul e bun, ca sa actionam ca atare. Multa sanatate si mult succes! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Roxanica, ai mare dreptate ca momentele astea nefericite ne fac sa apreciem viata si sanatatea.
Eu mai vroiam sa-ti spun ca m-i gandul la tine si la Sara si ca toate starile astea prin care treci se transmit ei. Ai mare grija de tine, mananca si odihneste-te atat cat poti tu .In astfel de momente stiu ca ti-i foarte greu dar trebuie sa te straduiesti. Te pup si te imbratisez si eu cu drag (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Strumfi si Scumpica va multumesc pentru gandurile de bine. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Roxana, sincere condoleante (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu stiu ce sa zic si cred ca in momentul asta cuvintele nu-si au rostul. Sunt alaturi de tine cu inima si cu gandul. Ai grija de tine si de Sara!
Oana, ma bucur ca s-a "rezolvat" cu bine intamplarea nefericita. Data viitoare incearca sa pui pastilele intr-un sertar cu cheie, pe care sa-l ti tot timpul incuiat. Bleky, nu dispera! Poate nu e dracul asa negru. Astept vesti mai bune! Ce zi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai am intrat pe site, eram tare curioasa sa vad daca a nascut Roxi, ce si cum si cand colo... topicul asta cu vesti triste.
Roxi, imi pare tare rau, sincere condoleante si sunt alaturi de tine si eu cu sufletul, asa de la departare. Ma gandesc si la mamica ta care era asa de entuziasmata ca o sa aiba o nepotica... si acum nenorocirea asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oana si Blecky ma gandesc si la voi si sper din suflet sa fie totul bine si sa nu mai intre nimeni cu alte vesti triste la topicul asta. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, ti-am scris si la topicul Monti, vin sa-ti spun si eu condoleante pentru tatal tau. Am plans cand am citit. Stiu ca treci prin clipe ingrozitoare si nimic nu iti poate alina durerea, poate doar gandul ca ai petrecut ziua de ieri cu el te face sa te simti un pic mai impacata (nici nu stiu daca e corect ce-am scris).
Asta e viata, evenimentele nu sunt intamplatoare, asta e parerea mea. Roaga-te pentru tatal tau, sa se odihneasca in pace, ma rog si eu pentru el si pentru voi, sa treceti cu bine peste nastere si incearca, in memoria lui, s-o cresti pe Sara in asa fel incat sa te gandesti ca tatal tau ar fi fost mandru de nepoata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sunt si eu alaturi de tine, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci cand iti pierzi un parinte, mai ales cum suntem noi, care avem relatii apropiate cu parintii. Astazi se pare ca este intr-adevar ziua vestilor proaste. Oana, ma bucur ca ai descoperit la timp, fereasca Dumnezeu de vreo nenorocire, trebuie sa stai cu ochii pe copii ca pe butelie, nu-i poti scapa din priviri o clipa. Bine ca s-a terminat cu bine! Bleky, iti tin pumnii sa nu fie malign, probabil doctorii au presupus lucrul asta stiind ca au mai fost cazuri in familie. Nasa fiului meu cel mare a fost operata de cancer la san acum 5-6 ani, noroc ca l-a descoperit la timp, era faza 0, si se simte foarte bine, merge doar la control regulat si e totul bine. Nu-ti pierde speranta, conteaza foarte mult atitudinea si dispozitia ta, si apoi poate e doar benign, nu-ti fa ganduri negre. Va pup pe toate, azi m-ati daramat cu vestile, si eu sunt intr-o perioada mai emotionala. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Jan 30 2009, 05:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In memoria tatalui dragei noastre Roxana_ (roxanica) forumul va fi offline in noaptea de astazi, 30 spre 31 Ianuarie 2009, incepind de la ora 24:00 pina la 24:10 ora Romaniei,
In acest rastimp nu se va putea posta/citi nimic pe forum. Cu aceasta ocazie va invit sa tinem impreuna un moment de reculegere din respect pentru draga noastra prietena si in amintrea celui care i-a fost tata. Dumnezeu sa il odihneasca in pace! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, va multumesc nespus ca sunteti alaturi de mine. Mi-au placut randurile ce mi le-ati scris, chiar daca mi-au smuls lacrimi. Oricum...nu ma poate opri nimeni din plans. Inca nu ma pot obisnui cu gandul ca nu mai e printre noi.
Sunt tare pentru Sara si sunt convinsa ca va aparea pe lume sanatoasa si tata o va veghea de acolo de Sus. Multumesc mult draga Diana! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:19 PM |
|