IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V  « < 5 6 7 8 >  
Reply to this topicStart new topic
> Grup de suport pentru Roxanica noastra
fantasy
post Jan 30 2009, 08:37 PM
Post #61

Doar eu..

Group: Membru de Onoare
From: Peste tot..
Member No.: 120

Off Doamne, acum am intrat si eu pe forum si am vazut, desi nu mai sunt atat de activa precum as vrea, in momentele astea imi gasesc un moment sa si scriu..

Roxana multe condoleante, imi pare nespus de rau ca s-a intamplat asa ceva, este foarte greu sa pierzi o persoana atat de draga, doar timpul o sa iti poata alina durerea.
Mult curaj si asa cum ai zis tu asteptam in curand vestea cea buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
irinica
post Jan 30 2009, 08:47 PM
Post #62

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Draga mea, cand am vazut grupul de suport credeam ca ai intrat in travaliu si trebuie sa venim cu stegulete, baloane si flori la tine sa va pupam pe amandoua.

E foarte greu pentru tine si aproape ca te pot intelege ( mama mea a murit cand eram insarcinata cu primul meu copil). Nu incerca sa il scoti ,,din scena" nu vei reusi nicodata. Mereu vei vedea chipuri care parca seamna cu al lui, voci care seamna cu a lui...
Uite asa ii tinem in inima si in gandurile noastre pana cand va fisa fie.
Eu cred ca suntem vesnici!!!! Nu se poate ca Dumnezeu sa ne fi creat numai ca sa murim. ( Cateva versete din Psaltire sau Biblie sau Rugaciuni pentru cei adormiti te vor ajuta foarte mult).

DUMNEZEU SA IL IERTE SI SA IL ODIHNEASCA IN RANDUL DREPTILOR!

+Quote Post
gloriana
post Jan 31 2009, 09:45 AM
Post #63

Musafir

Roxi, condoleante si trebuie sa fii puternica. Si mai ales trebuie sa fii pregatita pentru Sara care din pacate nu il va cunoaste pe bunicul ei, dar sunt convinsa ca imaginea lui va ramane vie datorita voua.

+Quote Post
sylvia_31
post Jan 31 2009, 12:11 PM
Post #64

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Of, Doamne, acum am vazut marea nenorocire (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
Sunt socata, ieri n-am fost in oras si azi am intrat pe forum sa vad daca n-ai nascut inca, si ce vad...
Roxana, draga mea, fii tare, in primul rand pentru Sara si pentru mama ta.
Am trecut si eu printr-o experienta nefericita cand eram in luna a sasea de sarcina, sotul surorii mele a murit tot de infarct, la varsta de 25 de ani. A fost un soc pentru toata familia, nimeni nu se-astepta la asta. Tin minte ca oricat am incercat sa ma linistesc pentru bebe din burtica, in noaptea aia n-am putut dormi o secunda. Asa e viata asta, parsiva tare cateodata.

Noi suntem alaturi de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Dumnezeu sa-l ierte pe tatal tau si sa-l odihneasca in pace.

+Quote Post
Jo
post Jan 31 2009, 01:37 PM
Post #65

Musafir

Roxi, condoleante, imi pare rau ca a trebuit sa te loveasca durerea asta, si tocmai acum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Bia
post Jan 31 2009, 02:31 PM
Post #66

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Roxi, condoleante. Nu stiu ce sa spun sau sa fac in momente de acest gen dar iti doresc sa ai grija de Sara si sa il pastrezi pe tatal tau in inima ta pentru totdeauna. Nu iti urez sa treci peste pentru ca stiu ca nu este usor si ca nu o vei face prea curand, iti urez doar toate cele bune si sa ai un copil minunat!

+Quote Post
danati
post Jan 31 2009, 03:47 PM
Post #67

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

Roxana, si eu sunt alaturi de tine cu un gand bun. (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Imi pare tare rau pentru toata situatia asta, dar sper ca o vei depasi cu bine.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca !

+Quote Post
kalua
post Jan 31 2009, 04:15 PM
Post #68

Musafir

Azi ma tot gandesc ca-i inmormantarea...
Rox (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Jan 31 2009, 06:54 PM
Post #69

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Imi pare nespus de rau...nu imi gasesc cuvintele pentru a exprima o cat de mica incurajare pentru tine si familie. De cand am citit m-am tot gandit la momentele cumplite prin care treci.
Un gand bun si de la mine!...nu mai sant in stare sa mai scriu ceva, m-a intristat tare ce am citit.

+Quote Post
mititik
post Jan 31 2009, 11:12 PM
Post #70

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Roxana, iubita, te imbratisez si iti transmit muuuuuuulta putere. Nici nu pot sa imi imaginez ce e insufletul tau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dumnezeu sa il odihneasca!

+Quote Post

8 Pages V  « < 5 6 7 8 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 10:16 PM