![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
da, de la atata tacere, te apuca si somnu`...eu era sa adorm la o sedinta d-asta cu diga in gura...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) sa mai cante si muzica in surdina, sa mai fii intins si la orizontala, somn de voie...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am vorbit cu dl doctor, joi la 6 ma duc la el. Btw, sintem aproape vecini.
Intre timp azi am pus la domnisoara doctor o plombita foto mica (nu era gingivita) si simbata mai pun una pe partea oglinda, ca si acolo e una si mai mica. Si de cind nu am mai fost eu la dentist, stiinta a progresat, dom`le, mult! Pe vremea mea nu mincai doua ore dupa plomba, acum... cica p;oti chiar imediat, ca nu e problema. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Sunt sigura c-o sa fii multumita...am fost si eu pacienta lui si mi-a placut cum lucreaza...
Da, poti papa acu` dupa ce iti obturezi dintii...datorita noilor materiale...noi, vorba vine, ca-s de zeci de ani...doar ca la noi toate ajung mai greu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am o plomba pusa de 10 ani de un stomatolog tare, tare drag mie. Cu ce foto se facea atunci. Daca nu era in fata , nu ma duceam sa o schimb. Si nu faceam 4 plombe in loc de una (cel putin pina acum! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) )
Maseluta, cabinetul e la citeva sute de metri de unde stau eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ce coincidenta...esti vecina si cu cabinetu` si cu doctoru` (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) prin zona aia sunt multe cabinete stoma.
|
|
|
![]()
|
|
Am fost astazi la prima sedinta de tratament endodontic. Medicul mi-a scos plomba si a curatat canalul. Apoi a pus plomba provizorie si mi-a mai facut o radiografie. Toata povestea a durat vreo doua ore si. O ora si ceva a fost fata anestezie, dupa cu anestezie ca incepuse sa ma doara destul de naspa.
Revin cu amanunte cind imi revin din poza de Billy Idol cu gura strimba. |
|
|
![]()
|
|
Cam atat dureaza un tratament facut minutios.. e cam incomod sa stai cu gura atata timp deschisa, dar la sfarsit vei fii f. multumita de rezultat..te pup, tine-ne la curent..
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
uite Di ca sa iti treaca timpul mai repede, fa o sugestie medicului tau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:http://www.villiard.com/images/halloween/masques/masques-halloween.jpg) (IMG:http://www.villiard.com/images/halloween/masques/masque-halloween.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Super tare pentru copii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Zina maseluta,e normal sa doara dintele pe care s-a facut tratament endodontic si a doua zi? Ca mai am putin si escaladez peretii.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:48 AM |
|