![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Nu prea am timp sa intru, de fapt cam de nimic. La servici sunt nebune treburile, am hotarat sa plec in Marea Britanie, am pe cineva acolo care ma va ajuta. Asa ca un 6 luni minim probabil ca dintele ramane in stand-by (daca nu gasesc acolo un stomatolog bun, dar la 45 de lire o plomba simpla ma indoiesc ca ma va lasa inima sa dau atat).
Sa-mi tineti pumnii, sper sa pot pleca. Diana, esti o scumpa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 5-March 11 Member No.: 9,942 ![]() |
buna. astazi am intrat pe acest topic si m-am inregistrat pe site. m-ar interesa si pe mine un medic endodont in craiova, am inteles de la tooth fairy si diana ca au fost la unul in craiova. si poate rezolva si alte pob sau doar endodontie?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sonicchaos, in primul rind, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, in al doilea rind iarta-ma ca nu am vazut la timp mesajul tau. DL doctor Cirstea e foarte bun, poate rezolva si probleme curente, acum depinde si de ce acume vrei tu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rezolv si cu datele de contact, o sa iti trimit un mesaj pe facebook, ok? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 30-September 11 Member No.: 10,646 ![]() |
Buna tuturor, ma bucur tare mult ca am dat peste acest topic, am citit cu interes fiecare mesaj in parte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am si eu un granulom la unul dintre molari si solutia propusa a fost rezectia sau extractie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Ma feresc pentru moment de ambele dintre ele si as vrea tare mult datele de contact ale doctorului endodont din craiova despre care s-a tot discutat.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna, Ioana si (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi. Din ce localitate esti?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 30-September 11 Member No.: 10,646 ![]() |
Sunt din Craiova:)...de asta m-am bucurat si mai tare cand am citit despre medic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 24-October 11 Member No.: 10,720 ![]() |
buna ziua,si eu sunt pe punctul sa ma operez de un granulom.Inteleg ca nu e recomandata aceasta interventie.Va rog sa ma ajutati cu un medic competent.Va multumesc.Sunt din Craiova.
|
|
|
![]()
|
|
2 secunde, Aura, sa caut numarul de telefon!
Ti-am trimis un PM pe facebook cu numele medicului si numarul lui de telefon. Te asteptam pe forum sa ne spui cum a fost. Eu am fost super-mega-foarte multumita de el! Multa sanatate! Ioana, ti-am trimis email. Scuze de intirziere, nu stiu cum de mi-a scapat topicul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 27-October 11 Member No.: 10,727 ![]() |
Bună ziua!
Sunt din Craiova, m-ar interesa şi pe mine numele, adresa şi nr. de telefon ale domnului doctor, cred că am granulom/chist la un molar, mi-ar prinde bine un diagonstic competent.... Multe mulţumiri anticipat!!! |
|
|
![]()
|
|
Buna, Mihai! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi!
Ti-am trimis pe mail datele domnului doctor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:39 AM |
|