![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te lo giuro (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Italiana este usoara, aseamana destul de mult cu romana, asa ca prinzi repede sa vorbesti ceva. E greu cu gramatica si sa aprofundezi... Pai Angel cauta ceva muzica a lu' Gianna Nannini, Mango, Vasco Rossi, Nek, Zucchero, Biagio Antonacci, Raf, Renato Zero Tu che sei parte di me Sei nell'anima Sincerita |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi piace l'italiano da quanto ero piccola con sailor moon e altri cortoni animati. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Biagio mai si arata bine... (sau cel putin arata acu cativa ani)
Umberto Tozzi si Eros Ramazzotti as mai adauga io |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu' dar de ce ai sters ce ai postat prima oara? Ti'e frica ca te bate Angel ca o dai de gol?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
si si. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dopo, il ricatto. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Familia-La famiglia
parintii= i genitori tatal= il padre taticul= il papa/il babbo mama= la madre mamica= la mamma fratele= il fratello sora= la sorella rudele/familia= i parenti unchiul= lo zio matusa= la zia varul= il cugino verisoara= la cugina nepotul= il nipote nepoata= la nipote bunicul= il nonno bunica= la nonna socrul= il suocero soacra= la suocera cumnatul= il cognato cumnata= la cognata ginerele= il genero nora= la nuora nasterea= la nascita fiul= il figlio fiica= la figlia logodna= il fidanzamento logodnicii= i fidanzati casatoria= il matrimonio inmormantarea= il funerale casatorit= sposato casatorita= sposata numele de familie= il cognome prenumele= il nome Traduceti: I miei genitori sono romeni. Sua sorella e sposata. E il funerale di sua nonna. La loro nuora e straniera. Vado in vacanza con i miei cugini. Matusa mea este casatorita. Numele de familie al mamei mele este Brad. Socrul meu nu este roman. Am o familie mare. Avem doi copii, un fiu si o fiica. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parintii mei sunt romani.
Sora ta este casatorita. E inmormantarea bunicii sale. Nora lor este din alta tara. Merg in vacanta cu verisorii mei, La mia zia e sposata. Il cognome di mia madre e Brad. Il mio suocero non e romeno. Ho una grande familia. Abbiamo due bambini, un figlio e una figlia. Am nimerit ceva? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai in afara de Sora sa este casatorita, ai nimerit tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Brava, hai vinto anche tu un'ape (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si, perdono, pensavo a sua sorella e ho scritto un'altra cosa. Che stupida! (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
Grazie per la ape! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cred ca e l'ape (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am facut si eu exercitiul, dar nu l-am mai postat, ca pusese deja Walpu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 09:24 AM |
|