IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

47 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
SurPrix
post Jul 27 2009, 09:26 PM
Post #101

Dependent

Group: Tratabil
From: Bacău
Member No.: 6,346

Am terminat de văzut serialul Merlin, care îi făceau promo pe ProTV; nu ştiu dacă mai e difuzat. Oricum mi se pare poniżej parytetu (sub mediu - nu ştiu cuvântul). Mai bun era Merlin (1998/II)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 28 2009, 06:13 PM
Post #102

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Am vazut si eu Sexth Sense - cu Bruce Willis. Nota 10 din partea mea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 3 2009, 12:48 PM
Post #103

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

M-am uitat ieri la "Match Point", cu Scarlett Johansson si Jonathan Rhys-Meyers; tulburator film.
Incredibil cat de usor a putut el sa se descotoroseasca de obiectul fanteziilor si pasiunii nemarginite in momentul cand s-a transformat in responsabilitate, ce ii clatina echilibrul lumii lui perfecte. Cu un calm cu adevarat ravasitor.

+Quote Post
Teocris
post Aug 3 2009, 04:34 PM
Post #104

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Vineri am vazut " New in town" - frumusel, dar nu ceva care sa te lase cu gura cascata sau sa te captiveze. In lipsa de altceva, merge.
(IMG:http://www.switchbladekittens.com/html/blogs/new_in_town_poster.jpg)

Sambata a fost randul " Harry Potter and the half blood prince" - indiscutabil mai slab decat celelate filme din serie. Mai putine efecte, final in coada de peste.
(IMG:http://jesharris.files.wordpress.com/2009/07/harry_potter_half_blood_prince_dumbledore_potter.jpg)

Duminica : " Coraline" - desene animate dar nu pentru copii. Este un film destul de dur si (parerea mea) greu digerabil pentru copii. Aduce in discutie vorba " ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea intampla".
(IMG:http://wp.modernfilmzine.com/wp-content/uploads/2009/02/coraline.jpg)

+Quote Post
Diana.
post Aug 4 2009, 11:52 AM
Post #105

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ai avut treaba, nu gluma. Nu stiu, in ultima vreme m-am tot uitat la filme insa ... nu mi-a atras nici unul in mod special atentia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si zici ca ultimul Harry Potter nu e asa grozav. Nu l-am vazut inca, nu a aparut pe DVD.

+Quote Post
Teocris
post Aug 4 2009, 10:56 PM
Post #106

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

In comparatie cu celelate filme din serie, cam lasa de dorit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ma asteptam la altceva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si-i cam lipseste si actiunea. L-am bifat pe lista si am trecut mai departe fara nici o impresie.

+Quote Post
Diana.
post Aug 16 2009, 07:15 AM
Post #107

Fondator eLady.ro

Am vazut Amurg. Slab, atit de slab... Pe IMDB i-au dat nota 6, insa cred ca au fost prea generosi. Nu stiu, scriptul a fost facut atit de prost, incit tot ce e mai bun in carte s-a pierdut si a ramas o poveste goala, fara substanta si cu mai putine efecte speciale decit ar fi trebuit. In loc sa fie revelatie, a parut o ... nimic. Ma asteptam la mai mult, in orice caz macar la o poveste care sa nu fie dezlinata si fara cap si fara coada. Nu stiu ce au inteles din film cei care nu au citit cartea pentru ca nimic din actiunea propriu-zisa a filmului nu se leaga inr-un fir logic destul de puternic incit sa iti tina mintea ocupata. Daca vreti, filmul Amurg este ca o partida de sex in care femeia se uita in tavan si calculeaza cosul zilnic in timp ce el se intreaba de ce naiba nu poate sa spuna ca are si el o migrena.
(IMG:http://images1.fanpop.com/images/image_uploads/Twilight-Movie-Poster-twilight-series-1137930_600_876.jpg)

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 16 2009, 11:18 AM
Post #108

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Da, filmul m-a dezamagit si pe mine. Eu l-am vazut inainte sa citesc cartea si din cauza asta era cat pe-aci sa nu mai cumpar cartile. Noroc ca a fost curiozitatea mare, prea vorbea lumea de aceasta serie.

+Quote Post
Diana.
post Aug 16 2009, 03:16 PM
Post #109

Fondator eLady.ro

Am cumparat 4 DVD uri:
Sotia Pastorului (The Preacher's Wife) cu Denzel Washington
Vanilla Sky (idem) cu Tom Cruise)
Colateral (Collateral) cu Tom Cruise
Cei ce vegheaza (Watchmen)- nimeni cunoscut de mine in distributie insa nota bunuta pe IMDB
Am ratat (nu l-am gasit in raft) Sapte suflete (Seven Pounds) cu Will Smith

+Quote Post
Diana.
post Aug 21 2009, 07:41 PM
Post #110

Fondator eLady.ro

Tocmai am vazut Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul (2008) cu Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper. O comedie simpatica. Mi-a adus aminte de cineva. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Yes Man
Avand la baza romanul autobiografic omonim al scriitorului britanic Danny Wallace, filmul "Yes man" este o comedie spumoasa care il are in centrul actiunii pe Carl Allen, un barbat care s-a plictisit de viata lui banala si lipsita de sare si piper si care obisnuieste sa respinga din principiu toate ofertele si propunerile pe care le primeste de la colegi, prieteni sau simplii necunoscuti de pe strada, motiv pentru care a devenit foarte singuratic si antipatic oamenilor din jurul sau.

In momentul in care se inscrie la un curs de intr-ajutorare a carui singura regula este aceea de a raspunde afirmativ oricui, indiferent de cererea pe care ti-o adreseaza, toata existenta lui Carl Allen se schimba in sensul pozitiv al cuvantului, castigand 45.000 de dolari, fiind promovat la locul de munca, intalnind o noua dragoste, gasind un caine, invatand limba coreeana sau obtinand o diploma de asistent. Astfel, puterea cuvantului "Da" ii influenteaza viata in cele mai neasteptate si surprinzatoare moduri, barbatul intelegand insa si faptul ca orice lucru bun are un revers al medaliei.

* Titlu: Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul
* Data lansare (SUA): 19 Decembrie 2008
* Data lansare (Romania): 09 Ianuarie 2009

(IMG:http://www.jimcarreyonline.com/img/recent/news/yesman16b.jpg)

+Quote Post

47 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 11:06 PM