![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2009/03/knowing-poster.jpg)
Am vazut Knowing/ Numere fatale. Film lansat anul acesta (2009), cu Nicholas Cage. Numere fatale - numere norocoase in „Knowing”/”Numere fatale” Iar e sfarsitul lumii. De asta data in „Knowing”/”Numere fatale”, film realizat de australianul Alex Proyas. Iar Nicolas Cage nu are cum sa-l impiedice. "Knowing" sau "Numere fatale" prezinta misterul unei liste de numere scrisa de o fetita in urma cu 50 de ani. Un captivant action-thriller de proportii globale, filmul NUMERE FATALE aduce omenirea fata în fata cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. Daca nu sunteti din categoria celor care se enerveaza peste masura cand sunteti dezamagiti de finalul filmului, atunci puteti sa-i dati o sansa filmului "Numere fatale". In 1958, la finalizarea a unei noi scoli, se decide sa se creeze o capsula a timpului pentru generatiile viitoare, in care vor fi introduse desenele unui grup de elevi. Dar unul dintre elevi, o fetita misterioasa ce pare sa auda voci, in loc sa deseneze precum colegii ei, isi completeaza foaia de desen cu un sir de numere, aparent aleatore. Peste 50 de ani, o noua generatie de elevi examineaza continutul capsulei si mesajul criptic al fetei ajunge in mainile tanarului Caleb Myles. Tatal lui Caleb, profesorul Ted Myles reuseste sa descifreze insemnatatea seriei de numere si descopera ca acestea au prevestit cu mare acuratete, data fiecarui dezastru din ultimii 50 de ani si totalul mortilor aferent fiecarei catastrofe. Continuand sa studieze mesajul, el isi da seama, ca din seria de dezastre mentionate in textul fetitei, trei dintre ele nu s-au intamplat inca. Ultimul din cele trei dezastre, sugereaza o catastrofa la nivel global in care se pare ca Ted si familia sa detin un rol important. Cand incercarile lui Ted de a avertiza autoritatile esueaza, el se considera responsabil sa faca tot ce ii sta in putere pentru a impiedica distrugerea iminenta a planetei. Desi Numere Fatale are pe IMDB doar nota 6,5 din 10, desi ceilalti care l-au vazut au spus ca Nicholas Cage nu face un rol bun, ca parca nu a fost platit cum trebuie, Knowing mi s-a parut un film bun. Fie doar pentru ca a reusit sa ma faca sa tresar si sa imi pun niste intrebari. Efecte speciale bune, scenariul bun, desi usor parca grebit la final, Numele Fatale mi-a placut. La granita dintre fantezie si thriller, intre drama si tema sociologica, il consider un film care merita vazut. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Carlito's Way
Am plans in hohote... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Inkheart (2008)
(IMG:http://www.grit.com/uploadedImages/GRT/blogs/Jeans_Blog/Inkheart.jpg) Un fi dragutel, bun de vazut in lipsa de altceva mai bun. O poveste in poveste. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Il am si eu pe lista pentru sambata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am vazut sambata seara: Mumia - Mormantul imparatului dragon (IMG:http://ntgv8.no.comunidades.net/imagens/mumia3poster-552x817.jpg) M-a dezamagit complet. Pacat de efectele speciale pentru ca actorii au jucat foarte prost. Nota 6 de la mine. Beer for My Horses (IMG:http://blog.newsok.com/bamsblog/files/2008/12/beer-for-my-horses-dvd.jpg) Era pe lista si trebuia bifat, insa nu am reusit sa il vad pana la capat pentru ca m-a plictisit de la inceput. Nota 4. Cred ca sunt prea simandicoasa sau nu stiu la ce sa ma uit. Alta explicatie nu gasesc pentru lunga lista de filme proaste vizionate in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu esti prea simandicoasa. Si eu am bagat de seama ca lista fimelor bune produse in ultimii ani este foarte scurta. Parca s-au prostit... ori nu stim noi sa apreciem chestiile siropoase ori fara cap si fara coada.
Beer for My Horses are pe imdb o nota de 4,5. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) In general ma uit sa le vad notele cind ma atrage un film pe care vreau sa il cumpar pentru ca rareori s-a intimplat sa vad acolo nota mare si sa nu fie bun fimul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu nu ma uit niciodata la note.
Filmele le selectez pentru vizionare dupa zvonuri si titluri care-mi soptesc ceva in minte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am vazut filmul " La bine si la rau". Am ras cu lacrimi. De la mine primeste nota 9. (IMG:http://www.cinemarx.ro/poze/postere/filme/1997/For-Richer-or-Poorer-7806-500.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Am vazut "The Ugly Truth" şi au fost momente în care am râs cu lacrimi, într-o sală de cinema aproape goală, fiindcă era vineri seara şi lumea se fereşte să dea bani pe cinema. Îmi pare rezonabil pe criza care bântuie peste tot, însă pentru mine experienţa la cinema e de neegalat.
Cu toate că sunt destule elemente de umor tipic american şi de gaguri simpluţe, mesajul despre cupluri este corect - un film bun de văzut cu partenerul sau doar pentru o hlizeală. Cileaşa de pe tort e Gerard Butler, merită pus la topicul cu masculii la care ne mai holbăm din când în când. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) No one falls in love with your personality at first sight. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Dore, subscriu la ceea ce ai spus,"The Ugly Truth" e un film care merita sa fie vazut,eu una am indragit scena dansului celor doi protagonisti (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
In seraa asta la 10 are Constantine pe ProTV.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am vazut, abia astept! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 01:35 PM |
|