![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 4-January 10 Member No.: 7,719 ![]() |
am vazut "Wicker Park", un film tare dragut
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Vreau sa vad si eu Avatar;are sanse de cel mai bun film la Oscar
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
District 9 in seara asta - foarte prost.
Julie and Julia aseara - un deliciu! (Meryl Streep e adorabila si nici cu Amy Adams nu mi-e rusine) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
The Day After Tomorrow (2004) - Unde vei fi poimaine?
Cand incalzirea globala declanseaza o noua era glaciara, tornade violente niveleaza orasul Los Angeles, un tsunami gigant inunda New York-ul, iar intreaga emisfera nordica incepe sa inghete. In acest moment, climatologul Jack Hall, fiul sau Sam si un mic grup de supravietuitori vor avea de infruntat o megafurtuna si vor incerca sa ramana in viata in fata unui dusman mult mai puternic si mai tenace decat orice au putut intalni vreodata: Mama Natura! Mi-a placut foarte mult, chiar daca epe imdb are nota proasta. (IMG:http://thecia.com.au/reviews/d/images/day-after-tomorrow-11.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Am vazut Avatar, in sfarsit. N-am ce comenta la capitolul efecte speciale, si mesajul filmului mi-a placut mult, dar cu toate astea nu mi se pare o realizare atat de mare fata de tam tamul care i s-a facut in presa.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E, asta e problema cu tam-tamul... Avem asteptari prea mari dupa aia. Asa am patit eu cu Amurg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Ai dreptate Sylvia. Dar asta functioneaza in sensul urmator : se face un tam-tam enorm si te duci la film cu niste asteptari imposibil de satisfacut si atunci apare senzatia ca filmul nu-i chiaaaar atat de bun. Pai evident ca nu-i, ca astia-n media au talentul de a exagera pana la stele si inapoi.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am vazut The Proposal cu Sandra Bulock;dragutel,romantic.Apoi Duplicity cu Julia Roberts;mi-a placut,spionaj.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Tot cu Sandra Bullock am vazut acum cateva zile The blind side, un film pe care, desi m-am fortat sa-l vad in primul sfert de ora. pen' ca nu-mi place de nici o culoare fotbalul american a meritat cu prisosinta, in primul rand pentru prestatia SB. Aici, SB iese din tiparul cu care ne-a obisnuit, de fetita neajutorata , mai ales in fata problemelor de corason, si face un rol de exceptie, al unei femei de succes, foarte sigura pe ea si cu o personalitate puternica.
Azi am vazut ca Sandra a castigat Globul de Aur pentru rolul din The blind side, si credeti-ma, il merita pe deplin. |
|
|
![]()
|
|
Am vazut Avatar;nu mi-a placut ,poate doar ptr ca nu gust genul desi am vazut SF-uri bune, bune de tot.Nu mai scriu motivele ca le stiti.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 01:15 AM |
|