![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
The taking of Pelham: 123 mi-a placut si mie foarte mult. Doar e cu Denzelu`, minca-l-ar mama! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Film f bun 2009,cu Meryl Streep,Alec Baldwin si Steve Martin;de viata,super, foarte adevarat;am trait asa ceva.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Adaug titlul filmului,caci nu-l pusesem,am uitat:It is complicated
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am vazut The Blind Side. E super filmul, ii dau nota 10!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Genial mi s-a parut It's Complicated . Genial la modul ca in general nu ma uit la comedii iar daca trebuie sa ma uit fortata de imprejurari, in cel mai bun caz , atunci cand toata lumea e pe jos de ras eu cel mult zambesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Ori am eu un umor mai de "salon" ori nu stiu ce sa zic de nu ma amuz asa de usor.
Insa filmul asta mi-a placut ! Au fost niste faze comice tocmai datorita adevarului pe care il spuneau : adevarul despre cum despica femeile firul in 14 si cum isi fac 1000 de griji, adevarul despre mintea superficiala dar ingenua a barbatilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E de vazut ! Ah, si am mai vazut Up in the air. Bani aruncati pe ferestra (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) . Singurul motiv care-mi vine in minte pentru care filmul asta a primit atata mediatizare este faptul ca atinge subiectul "criza economica" . Dar e pueril sa promovezi un film numai pentru atata. Ma rog, si pentru ca e cu George Clooney (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am vazut Pandorum.
Actiunea de desfasoara pe o nava spatiala care duce oameni, animale si plante, peste 60.000 de suflete, spre o planeta foarte indepartata care poate suporta viata. Daca vreti, nava e un fel de Arca a lui Noe care ii poarta pe ultimii umanoizi spre o noua casa. Nu va povestesc mai mult, va spun doar ca finalul este neasteptat, daca nu chiar surprinzator, si filmul face toti banii exact din acest motiv. |
|
|
![]()
|
|
A serious man,am vazut asta seara;nu mi-a placut ;e nominalizat ptr cel mai bun film si la scenariu original.Cred ca n-am avut dispozitie sa-l vad.Poate alta data o sa am mai multa rabdare.
|
|
|
![]()
|
|
The blind side.Foarte bun.Nominalizat ptr cel mai bun film si ptr Sandra Bullock la cea mai buna actrita rol principal.Totusi incredibil de autoritara in relatia cu sotul ei,dar are din partea lui totala acceptare de a lua sub tutela un copil de culoare,fara viitor.Filmul exceptional.
|
|
|
![]()
|
|
Am cumparat Inglourious Basterds / Inglorious Bastards (2009), tradus la noi ca Ticăloşi fără glorie insa nu am apucat sa il vad, ca am avut multa treaba. E programat zilele astea.
|
|
|
![]()
|
|
Si eu abia astept sa-l vad ;e nominalizat ptr cel mai bun film;poate la sfarsit de sapt sa-l vad
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 07:02 AM |
|