![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Eu chiar zilele trecute am vazut "Jennifer's Body". Nu sunt fana filme horror-thriller. Dar pot sa spun ca a fost interesant. In mod clar te deconecteaza de la orice ti-ar preocupa neuronii.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am vazut un film f trist ptr care nu aveam chiar starea potrivita:Precious,nominalizat la Oscar,produs de Oprah,care nu mi-a placut.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Si eu am vazut Precious si mi s-a parut ca o oglinda revelatoare. Lucrurile alea chiar se intampla in SUA. Teama, mila, repulsie, si pana la urma speranta. Prin toate am trecut vazand filmul. De placut... ca si poveste iti sfasie inima, dar... am luat-o ca pe o lectie. Nu regret ora petrecuta urmarindu-l.
Azi am vazut Carriers. Nu m-a impresionat, alt film despre virusul care va distruge umanitatea. Deja subiectul e secat demult. Nu recomand. |
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut un documentar Jesus and His Times.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Un flim vechi: Prêt-à-Porter. Slab.
|
|
|
![]()
|
|
The guardian. Bestial. In genul Top Gun. Chiar mi-a placut.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Brüno Cea mai mare timpenie ever.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am vazut aseara, cu fetele, musicalul Nine
(IMG:http://posterous.com/getfile/files.posterous.com/mikestreet/oZ4RnWIAn8USseIpX8ARp08JEonqnRn5IEgHZrHGPRnCQvF7SnH6uUWh2F1h/nine-main.jpg) Bun de vazut (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 3-March 10 Member No.: 8,100 ![]() |
mi-am luat toata seria James Bond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) .am vazut primele 14 filme.iar ca pauza intre ele am revazut "requiem for a dream",m'a impresionat la fel de tare ca prima oara.
din cele ceva mai recente mi-a placut "everybody's fine" si "the book of eli" |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am vazut 2 filme usurele(le-am mai dat si pe repede un pic);cele carora le place Kinsella,le recomand Razboiul mireselor,cu Kate Hudson si Anne Hathaway si
P.S.Te iubesc,cu Hilary Swank si Gerard Butler,ceva mai bun. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 07:03 AM |
|