![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Si mie mi-a placut foarte mult cum a jucat George Pistereanu insa am fost un pic dezamagita sa aflu ca acel tic pe care-l are in film il are si in realitate. Mi s-ar fi parut cu adevarat special ca joc actoricesc sa isi "fabrice" atat de credibil ticul ala. Oricum, ii vine manusa rolul.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Wanted si Valentine's Day am vazut si eu, foarte interesante. Wanted chiar de doua ori.
Am inceput filmul Date Night. Sa vad cum e si va spun si voua. Vizionare placuta la ce vizionati. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Am terminat de vazut filmul Date Night. Super film. A inceput ciudat, de am crezut ca e un film plictisitor, o povestioara de cum mai traiesc americanii, dar de la un moment dat lucrurile i-au o intorsatura interesanta, si acest "cuplu plictisitor din New Jersey" cum isi spun, traiesc la maxim o aventura a altui cuplu care a furat un card care contine poze incriminatoare a unor oameni rai. Vedeti filmul, merita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi-au placut aceste expresii: "anything you do it i'm doing with heals" "zip your face" "zipit skippy" "zip your vagina" "i do it again...i choose you every time" Iar felul si maniera, plus momentul in care o spun face filmul atractiv. Vizionare placuta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
In asta seara am urmarit : The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
|
|
|
![]()
|
|
Tocmai am vazut cel mai dragut film:
Falling Up
http://www.youtube.com/watch?v=A_idyt7XUR8
|
|
|
![]()
|
|
Expresii din filmul Falling Up:
"I now his name, his writing my check" "I know I look like a fighter but I'm really a pussycat" "Leave this for the shrink" "You are young, you have all your teeth" |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hachiko: Povestea unui ciine. Titlu original: Hachiko: A Dog's Story (2009)
Un film despre un om si un catel. N-o sa va spun decit atit despre Hachi: vedeti-l. (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/ERGA/1.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/ERGA/2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Doamne, cat am putut sa plang la filmul asta! Ai dreptate Diana, merita vazut, un film de nota 10!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu sint un om care plinge rar, mai ales la filme... Insa de data asta nu -am putut tine.
|
|
|
![]()
|
|
Eu am vazut :
It's complicated :
Our family weddyng :
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 01:13 AM |
|