IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

47 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
Jo-Anna
post Dec 9 2010, 02:25 PM
Post #351

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Recomand si io un film si nimeni nu se uita? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Atunci cand o sa incepeti sa va uitati la Inception , sa nu va aud ca ziceti ceva ca va sparg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Dec 9 2010, 02:54 PM
Post #352

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Inception n-a parut inca pe DVD in Romania, Jo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu o sa il vad in mod sigur cind o sa il scoata, pentru ca e pe lista cu "filme de vazut" - insa deocamdata nu s-au grabit... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Dec 9 2010, 03:00 PM
Post #353

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Eu l-am vazut si mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 10 2010, 02:55 PM
Post #354

Fondator eLady.ro

Eu ma uit la Dr. House. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am fost sa ma uit de filme noi pe dvd, insa nu am vazut nimic sa imi stirneasca interesul...

+Quote Post
Tudor
post Dec 13 2010, 09:11 PM
Post #355

ex Win-Win

From: IASI
Member No.: 8,548

Inception este fenomenal.. l-am vazut ieri si inca ma mai gandesc la el, trebuie neaparat sa-l revad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-a pus pe ganduri, mi-am adus aminte de Matrix ...

P.S. Sursa de filme(torente) e iarasi ON (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Dec 13 2010, 09:26 PM
Post #356

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Am vazut A streetcar named Desire ( Un tramvai numit dorinta ) si mi-a placut la nebunie cum a jucat Marlon Brando. E un DVD cu tot felul de extras, interviuri cu actorii, un fel de making of, vorbesc despre cenzura de la vremea respectiva si prin cate modificari a trecut scenariul filmului (in raport cu piesa de teatru) ca sa fie aprobat. De vazut!

Si "sursa" mea a fost inchisa de "Federal....cum ii spune la ei". Si-am zis o-paaa, maine-poimaine or face la fel si la noi, ca de ceva vreme tot ameninta.

This post has been edited by Laryss_A: Dec 13 2010, 09:28 PM

+Quote Post
Teocris
post Dec 14 2010, 09:51 AM
Post #357

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

(IMG:http://www.timpultau.ro/UserFiles/photo/pan_03301555_10181148.jpg) Labirintul lui Pan

L-am vazut din greseala. Am crezut ca este o poveste sau o legenda, insa am dat peste un film dur si sangeros, la a carui vizionare de multe ori am inchis ochii pentru a nu-mi intiparii in minte scenele extrem de dure. Un basm macabru pentru adulti.
L-am vazut pana la capat, chiar daca aveam telecomanda in mana si aveam intentia sa mut in alta parte, numai din curiozitate si numai pentru ca speram la un final fericit. Bineinteles ca nu a fost asa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 14 2010, 02:35 PM
Post #358

Fondator eLady.ro

L-am vazut si eu acum un an si ceva... Trist. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Dec 15 2010, 08:34 AM
Post #359

Incurabil

Member No.: 868

Am vazut Iron Man 2, normal ca nu m-a dat pe spate ca primul, nici povestea filmului, nici prestatia actorilor, ma rog...Am remarcat ridurile care au mai aparut intre timp pe fata lui Robert Downey Jr. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ....asta e

Inception de-abia astept si eu sa apara, e in wishlist de multa vreme (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

In rest, ma mai uit la cate un episod online la Dr. House, inca nu m-am plictisit de el dupa atata vreme (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
Tudor
post Dec 19 2010, 07:59 PM
Post #360

ex Win-Win

From: IASI
Member No.: 8,548

Harry Potter si Talismanele Mortii. La fel de bun ca si precedentele, doua ore de efecte si poveste doar ca nu am mai asteptat varianta DVD si calitatea imaginii nu a fost chiar la inaltime.

+Quote Post

47 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 11:28 AM