![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Recomand si io un film si nimeni nu se uita? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Atunci cand o sa incepeti sa va uitati la Inception , sa nu va aud ca ziceti ceva ca va sparg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Inception n-a parut inca pe DVD in Romania, Jo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu o sa il vad in mod sigur cind o sa il scoata, pentru ca e pe lista cu "filme de vazut" - insa deocamdata nu s-au grabit... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Eu l-am vazut si mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu ma uit la Dr. House. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am fost sa ma uit de filme noi pe dvd, insa nu am vazut nimic sa imi stirneasca interesul...
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Inception este fenomenal.. l-am vazut ieri si inca ma mai gandesc la el, trebuie neaparat sa-l revad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-a pus pe ganduri, mi-am adus aminte de Matrix ...
P.S. Sursa de filme(torente) e iarasi ON (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Am vazut A streetcar named Desire ( Un tramvai numit dorinta ) si mi-a placut la nebunie cum a jucat Marlon Brando. E un DVD cu tot felul de extras, interviuri cu actorii, un fel de making of, vorbesc despre cenzura de la vremea respectiva si prin cate modificari a trecut scenariul filmului (in raport cu piesa de teatru) ca sa fie aprobat. De vazut!
Si "sursa" mea a fost inchisa de "Federal....cum ii spune la ei". Si-am zis o-paaa, maine-poimaine or face la fel si la noi, ca de ceva vreme tot ameninta. This post has been edited by Laryss_A: Dec 13 2010, 09:28 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:http://www.timpultau.ro/UserFiles/photo/pan_03301555_10181148.jpg) Labirintul lui Pan
L-am vazut din greseala. Am crezut ca este o poveste sau o legenda, insa am dat peste un film dur si sangeros, la a carui vizionare de multe ori am inchis ochii pentru a nu-mi intiparii in minte scenele extrem de dure. Un basm macabru pentru adulti. L-am vazut pana la capat, chiar daca aveam telecomanda in mana si aveam intentia sa mut in alta parte, numai din curiozitate si numai pentru ca speram la un final fericit. Bineinteles ca nu a fost asa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
L-am vazut si eu acum un an si ceva... Trist. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Am vazut Iron Man 2, normal ca nu m-a dat pe spate ca primul, nici povestea filmului, nici prestatia actorilor, ma rog...Am remarcat ridurile care au mai aparut intre timp pe fata lui Robert Downey Jr. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ....asta e
Inception de-abia astept si eu sa apara, e in wishlist de multa vreme (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . In rest, ma mai uit la cate un episod online la Dr. House, inca nu m-am plictisit de el dupa atata vreme (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Harry Potter si Talismanele Mortii. La fel de bun ca si precedentele, doua ore de efecte si poveste doar ca nu am mai asteptat varianta DVD si calitatea imaginii nu a fost chiar la inaltime.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 11:28 AM |
|