IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

47 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
Tudor
post Jan 8 2011, 09:56 AM
Post #371

ex Win-Win

Group: Obsedat
From: IASI
Member No.: 8,548

QUOTE(Diana @ Aug 17 2010, 03:22 PM) *
Remember Me (2010) - Aminteşte-ţi de mine
Distributie Remember Me: Emilie de Ravin, Robert Pattinson
Regie Remember Me: Allen Coulter
Un film de nota 9,99 dupa parerea mea. Merita vazut, fara indoiala.

Subscriu... in Remember Me in functie de dispozitie te impresioneaza pana la lacrimi (IMG:style_emoticons/default/throb.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) anumite scene. Un film absolut superb, merita vazut si urmarit cu atentie.

Am mai vazut The Island, destul de bun dar daca te uiti la trailer filmul nu mai are nici o surpriza si nici un farmec. Nota 7.5
(IMG:http://www.catoonhit.com/product_pics/08092119530255.jpg)

Am revazut The Shutter Island cu Leonardo DiCaprio; un scenariu foarte bine scris, foarte bine regizat si o interpretare excelenta a actorilor=> un film foarte bine facut de nota 9 + .

Winu

This post has been edited by Win-win: Jan 8 2011, 09:59 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 9 2011, 04:34 PM
Post #372

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am vazut si eu pina la capat Iron Man 2. Ca prima data eram asa de obosita cind l-am pus, ca nici Robert nu m-a putuit tine treaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nota 8,75.
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/roberrrrrrrrt.jpg)

Am mai cumparat si Inception insa a avut aceeasi soarta ca Iron Man- prea obosita sa rezist. Il am in programul "daca doriti sa revedeti... "
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/inception-2010-coperta.jpg)

Una bucata serial misto, numit simplu "V" - de la Visitors- Vizitatorii. Are 7,6 pe IMDB, eu i-as da un 8,00, ca-s intr-o dispozitie buna pe ziua de azi.
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/alabala.jpg)

+Quote Post
Tudor
post Jan 11 2011, 07:50 PM
Post #373

ex Win-Win

In functie de dispozitia in care te afli un film extraordinar poate fi considerat slab sau invers. E pacat sa vezi un film ca Inception fara buna dispozitie ...

Nu ne-ai spus de daca ti-a placut SALT Diana.

Am incercat sa ma uit la Lebada Neagra, un film film apreciat de unii, blamat de altii. Nu am rezistat pana la final si am inceput sa derulez desi tematica a fost buna si interpretarea idem. M-a plictisit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Winu

This post has been edited by Win-win: Jan 11 2011, 07:53 PM

+Quote Post
Globetrotter
post Jan 14 2011, 11:24 PM
Post #374

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Am mai vazut si eu niste filme...
Shutter Island- nota 9+, cel mai bun dintre cele vazute acum, despre limita dintre realitate si nebunie
Inception- nota 7,5.. sunt multe de comentat... nu e un film prost, doar ca nu e genul meu. Mi-au placut sfarsitul si peisajele apocaliptice, m-au plictisit bataile interminabile care-mi aminteau de Matrix...
The Social Network- 8, interesant
Remember Me- 7,5, mi-a placut, trist
Millenium I- Barbati care urasc femeile- 7, mi-a placut prin prisma povestii pe care o stiam deja
Salt- 6,5, cam banal, Angelina aduce toata sarea si piperul

Alte sugestii? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by Globetrotter: Jan 14 2011, 11:32 PM

+Quote Post
melcri
post Jan 25 2011, 11:44 PM
Post #375

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Am vazut Inception;nu mi-a placut neaparat;Salt,nu mi-a placut ,prea usor,subiect banal;Social Network,interesant de abordat subiectul retelei de socializare foarte popular;One eight seven,un film care m-a ingrozit descriind atmosfera din scolile americane de stat cu Samuel L.Jackson in rolul unui profesor(ma consolez totusi,filmul este din 1997,poate s-a mai schimbat ceva intre timp);Confidence,un film de actiune cu niste escroci,destul de dragut si comic.

+Quote Post
Tudor
post Jan 28 2011, 09:52 PM
Post #376

ex Win-Win

Cu o intarziere de 2 ani am reusit sa vad si eu superbul film Slumdog Millionare. Nota 10, isi merita cele 8 Oscaruri pentru cel mai bun film si alte categorii + Globul de aur pentru cel mai bun film. Excelent!

The Book of ELI, dragut intr-un mod aparte cum zicea si Diana.. e bine facut si se leaga de "speranta" nota 9

The Family man mi-a amintit cat de importanta e familia. O poveste frumoasa de dragoste cu actori buni, nota 8.5

Social Network un film cu happy end a unei povesti de succes FACEBOOK care inca se scrie. E facut in still teen age, nu e documentar.. fapt care il face destul de atractiv. Nota 7.. nu-mi place lipsa de intimitate a Facebook-ului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pentru weekend am Poker si The Curious Case of Benjamin Button

This post has been edited by Win-win: Jan 28 2011, 09:57 PM

+Quote Post
Globetrotter
post Jan 28 2011, 11:31 PM
Post #377

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Slumdog Millionaire mi-a placut si mie, i-as da un 9.
Am vazut si celelalte parti ale seriei Millenium. Mie mi-au placut, le dau un 7. (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) Desi cineva care nu a citit cartea cred ca se pierde in ele.
Eat, Pray, Love- mi-a placut cartea, filmul e ok, dar cred ca putea iesi ceva mult mai fain din povestea asta. 7.
Scott Pilgrim vs. The World- o comedie draguta, nimic extraordinar - 6,5

+Quote Post
Tudor
post Jan 30 2011, 02:32 PM
Post #378

ex Win-Win

Am reusit sa vad The Curious Case of Benjamin Button. Un film trist, o drama emotionanta care te face sa intelegi cat de trecatori suntem pe lumea asta. De exemplu in film mor de batranete vreo 15-20 de personaje in cele aproape 3 ore astfel incat te pune rau pe ganduri. Foarte bine jucat, regizat, scris.. ii dau un 9+, e un film care merita vazut.

+Quote Post
Tudor
post Feb 13 2011, 03:31 PM
Post #379

ex Win-Win

O comedie bunaaa.. nota 9

Un film bine facut dar parca cu prea multe premii... nota 9.5

Winu

+Quote Post
Diana.
post Feb 27 2011, 02:33 PM
Post #380

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am vazut asara The Social Network / Reteaua sociala.
Un film care nu te lasa sa lincezesti, te tine cu mintea in alerta de la inceput, pina la sfirsit.
Subiectul este crearea retelei sociale FaceBook.
The Social Network / Reteaua sociala se numara printre favoritii la Oscar pentru regie in 201. O sa vedem deseara daca va cistiga.

+Quote Post

47 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 12:56 AM