IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

47 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
Diana.
post Oct 1 2011, 12:14 PM
Post #411

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am zaut Contagion ieri seara. O distributie de exceptie, pina si cei cu roluri de fuguranti erau cunoscuti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) insa per total, nu m-o dat pe spate.
Go to the top of the page

+Quote Post
Tudor
post Oct 16 2011, 12:05 PM
Post #412

ex Win-Win

Group: Obsedat
From: IASI
Member No.: 8,548

Friends With Benefits - ff bun 10

I Am Legend - bun 10

Bad Teacher - slaab 6

Hangover 2 - bun 9

Zookeeper - amuzant 9

Transformers 2 - bine facut 9, si azi urmeaza transformers 3

Horrible Bosses - incepe slabut dar te prinde 9.5

This post has been edited by Tudor: Oct 16 2011, 12:05 PM

+Quote Post
Diana.
post Oct 24 2011, 09:03 PM
Post #413

Fondator eLady.ro

(IMG:http://1.bp.blogspot.com/-4eCHmUKKdH8/TbtIYYVmR0I/AAAAAAAAACs/rWdwWrVL5OM/s1600/One+Day+Movie.jpg)

(IMG:http://collider.com/wp-content/uploads/One-Day-movie-image-Anne-Hathaway-Jim-Sturgess-1.jpg)
One Day (2011) O singura zi
Regia: Lone Scherfig
Cu: Anne Hathaway, Jim Sturgess, Patricia Clarkson

Douăzeci de ani. Doi oameni...
ONE DAY este o dramă romantică regizată de Lone Scherfig (An Education), adaptarea pentru marele ecran aparţinīndu-i lui David Nicholls, după romanul său, One Day.
După ce au fost īmpreună o singură zi, pe 15 iulie 1988, ziua absolvirii facultăţii, īntre Emma Morley (Anne Hathaway, nominalizată la Oscar) şi Dexter Mayhew (Jim Sturgess din Across the Universe) se īnfiripă o prietenie care va dura o viaţă. Ea este o fată provenită din clasa muncitoare, cu principii şi ambiţii, care visează să facă lumea mai bună. El este un playboy dintr-o familie īnstărită, care visează că lumea va fi terenul lui de joacă.
Īn cele două decenii care au urmat, cei doi īşi trăiesc relaţia prin intermediul mai multor zile de 15 iulie. Īmpreună sau separat, īi vedem pe Dex şi Em prieteni la bine şi la greu, cu speranţe şi vise năruite, cu clipe fericite sau cu lacrimi īn ochi. Undeva de-a lungul acestei călătorii, cei doi īşi dau seama că ceea ce căutau şi sperau fusese acolo pentru ei dintotdeauna. Pe măsură ce semnificaţia acelei zile din 1988 li se dezvăluie, ce doi īncep să priceapă natura iubirii şi a vieţii.
“E o poveste de iubire după toate regulile”, spune David Nicholls, “vorbeşte despre prietenie, despre familie, nostalgie şi regret, despre felul īn care speranţele şi visele noastre nu se īndeplinesc īntocmai am dori noi. E o poveste cu nuanţe dulci-acrişoare.”
Cīnd au īnceput filmările la One Day, romanul era deja un bestseller īn toată lumea. A fost tradus īn 31 de limbi, o raritate pentru zilele noastre, şi a fost pe primul loc la vīnzări īn Marea Britanie, Italia şi Suedia, pe locul al doilea īn Germania şi pe locul 3 īn Rusia. Romanul a cīştigat premiul Galaxy National Book pentru cărţi de ficţiune pentru marele public şi, din 2009, cīnd a fost publicat pentru prima dată, s-a vīndut īn peste 400.000 de copii īn Marea Britanie. Criticii au fost la fel de entuziasmaţi, Henry Goldblatt de la Entertainment Weekly spunīnd despre film că este “un portret intens, frumos şi devastator al două suflete pereche”.

Filmările au avut loc īn vara lui 2010 şi au durat opt săptămīni. S-a turnat la Londra, Edinburgh, Paris şi īn Dinard, un orăşel din Bretagne care a īnlocuit Grecia scenelor de vacanţă din carte, suplinind-o cu brio prin romantismul peisajelor.

Coloana sonoră este īmbogăţită de un soundtrack care evocă muzica pe care Dex şi Em o ascultă de-a lungul vieţii, īn diferite epoci. Karen Elliott, supervizorul muzical, a adus filmului un bonus nesperat: Elvis Costello, muzicianul-simbol, a văzut un montaj needitat al filmului şi a fost atīt de impresionat, īncīt a compus o piesă originală pe care a interpretat-o īmpreună cu trupa sa, The Imposters. Piesa e intitulat㠓Sparkling Day”, iar Scherfig spune, simplu: “E un cīntec minunat.”

ONE DAY este o producţie Focus Features şi Random House Films, īn asociere cu Film4 şi Color Force. Un film de Lone Scherfig Film, cu Anne Hathaway, Jim Sturgess, Patricia Clarkson, Ken Stott, Romola Garai, Rafe Spall. Director de casting: Lucy Bevan. Editor muzical: Karen Elliott. Muzica: Rachel Portman. Creatoare de costume: Odile Dicks-Mireaux. Editor: Barney Pilling. Scenograf: Mark Tildesley. Director de imagine: Benoīt Delhomme, AFC. Coproducător: Jane Frazer. Producător executiv: Tessa Ross. Producător: Nina Jacobson. Bazat pe romanul lui David Nicholls. Scenariul de David Nicholls. Regia: Lone Scherfig. 

Nota mea: un film de 9,5 pe o scala de la 1 la 10. Merita vazut. Cu siguranta!!!

+Quote Post
Teocris
post Oct 25 2011, 09:19 AM
Post #414

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Exact cartea asta o citesc eu acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Duminica am vazut impreuna cu junioara:

(IMG:http://atyourculture.files.wordpress.com/2010/08/wizard-of-oz-2.jpg) - Vrajitorul din Oz

(IMG:http://www.comingsoon.net/gallery/39626/Planet_51_1.jpg) - Planeta 51

Saptamana asta este in vacanta, deci vom avea program de vizionat filme pentru copii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 25 2011, 09:56 AM
Post #415

Fondator eLady.ro

Cum se cheama exact cartea, Teo?

+Quote Post
Teocris
post Oct 25 2011, 10:31 AM
Post #416

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

O zi, ca si filmul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 26 2011, 07:50 PM
Post #417

Fondator eLady.ro

Am vazut Real Steel / Pumin de Otel. Mi-a placut la nebunie.
Azi mergem sa vedem Killer Elite (2011) / Infruntarea, cu De Niro, Statham si Owen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Oct 28 2011, 10:37 AM
Post #418

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Am vazut Crazy, Stupid Love (cu Steve Carell din "Virgin la 40 de ani" , Ryan Gosling si Julianne Moore), o comedie foarte reusita! O recomand! Cu exceptia catorva scurte momente tipice filmului american, cu declaratii siropoase si pline de talc chipurile, este o comedie foarte faina si foarte bine jucata!

This post has been edited by Laryss_A: Oct 28 2011, 10:37 AM

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 31 2011, 09:36 AM
Post #419

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Am vazut la cinema Dream House (2011).. Cam slabut, mi-a adus mult aminte de Memento.
Ii dau maxim nota 6. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Tudor
post Oct 31 2011, 10:05 PM
Post #420

ex Win-Win

Group: Obsedat
From: IASI
Member No.: 8,548

Kung Fu Panda 2. La fel de amuzant ca si primul.

Captain America mi s-a parut slabut.

+Quote Post

47 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 01:11 PM