![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
A vazut cineva FUR: AN IMAGINARY PORTRAIT OF DIANE ARBUS, 2006 / Diane Arbus: O poveste de dragoste ?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nici n-am auzit de el, aici n-a aparut la cinema, iar de filmele care ies numai pe DVD nu se prea vorbeste decat in revistele de specialitate.
Hearts In Atlantis (2001), cred ca daca stiam dinainte ca-i dupa Stephen King nu ma uitam la el. Are si elemente biografice de-ale autorului, nu-i horror. Mie chiar mi-a placut, Anthony Hopkins are un rol linistit, dar tare. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io am vazut Fur. nu e rau dar e destul de strange...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 24-April 09 Member No.: 6,337 ![]() |
Din filmele noi aparute mi-au placut si v-as recomanda The uninvited,Knowing,Race to witch mountain.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mom at Sixteen
Un film slabut si usor dar foarte stimulativ pentru adolescenti. Povestea unei pustoaice de 16 ani care aduce pe lume un baietel. Povestea adolescentilor rebeli care vad sexul ca pe o distractie... Povestea unei profesoare care nu poate ramane insarcinata... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
E clar, The Fountain e urmatorul pe lista.
Am vazut Knowing, dar in afara de efecte nu m-a impresionat prea tare, prea confuz mesajul... Mi-a placut mai mult "The Day the Earth Stood Still" cu Keanu Reeves Am vazut The Best Friend's Girl, simpatic, dar usurel Mai am de vazut Body of Lies, l-am luat ca l-ati tot laudat, va zic ce si cum dupa ce-l vad |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut Sabah, mi-a placut.
Urmatorul a fost The Unbearable Lightness of Being, cu Juliette Binoche. Actiunea se petrece in Cehoslovacia, Praga, 1968. Sincer, nu stiu sa spun ce impresie mi-a facut filmul, nu pot sa spun ca nu mi-a placut, dar nici impresionata in mod deosebit n-am fost. This post has been edited by pescarush: May 8 2009, 02:35 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ok, am vazut Body of lies. E bun filmul, dar nu prea ma dau in vant dupa filme de genul asta.
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Reactie la fi-miu: ce ai patit mama, de te uiti la filme de actiune? Eu mai mult cu comediile siropoase (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hahaha trebuia sa-i spui ''baaad influence''
eu m-am asezat aseara sa-l vad si mi-a pierit cheful aproape instantaneu, o sa mai incerc in curand |
|
|
![]()
|
|
hahahahaha, chiar asa, Cleo!
Eh, n-am mentionat de jena, ca la unele scene de film m-am uitat printre degete ca ai mici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:07 AM |
|