IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

47 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
Master of Norule...
post May 24 2009, 11:25 AM
Post #71

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

E tare fain Codul te tine in suspans tot filmul si eu sunt fan Tom Hanks, un motiv in plus sa vad filmele in care joaca el. Plus ca si bruneta e tare frumusica si are un accent lovely de-a dreptul.
Sa va zic ca mi-a adus al meu The Reader de vre-o luna si inca n-am apucat sa-l vad si nus cand apuc sa-l vad. Saptamana care vine pas ca se precipita multe treburi, the next one sper.

This post has been edited by Master of Norules: May 24 2009, 11:25 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
alexty
post May 25 2009, 05:01 PM
Post #72

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Ultimul film vazut a fost "Coraline". Initial ai zice ca este un film pentru copii, dar nu este! Am inteles ca unii copii care au vizionat acest film au ramas marcati si plang incontinuu since then (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-a placut, interesant.

Si in prezent vizionez seria x-men, pe care am ignorat-o la vremea ei. M-a atras "x-men de la origini" si am mers sa-l vad, iar cand am ajuns acasa am scos de pe net si celelalte 3 filme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hugh jacman :X (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post May 25 2009, 07:26 PM
Post #73

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Am vazut azi noapte Changeling. M-a impresionat atmosfera filmuli (anii '30 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si drama personajului principal (Angelina Jolie). Eu zic ca merita vazut.
Am vazut si The Reader acum ceva vreme, si asta e un film interesant, te face sa te intrebi, sa sesizezi nuante, sa incepi sa estompezi granita dintre bine si rau. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Se exagereaza cu anumite aspecte, insa per total este un film interesant. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post May 26 2009, 10:58 PM
Post #74

Musafir

Night At The Museum 2: Escape From The Smithsonian, mie mi-a placut cu toate ca nu-i genul de filme la care ma uit de bunavoie. Chiar mai mult decat partea 1. Dar cred ca trebuie sa te lasi prins de el.
Apropo, stiati ca filmele sunt facute dupa un roman pentru copii, „The Night at the Museum“, al unui ilustrator croat (Milan Trenc)?

Acum se uita Mr. kalua la Ong Bak 2 si nu se aude nici musca in camera. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
alexty
post May 26 2009, 11:30 PM
Post #75

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Hmm.. mie mi-a placut Night at the museum 1 , dar trailerul partii a 2a nu m-a atras de nicio culoare.
Daca zici ca te-a prins, kalua, cred ca ii dau o sansa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 29 2009, 09:52 AM
Post #76

Musafir

The Memory Keeper's Daughter

O parte rupta dintr-o realitate cruda a unei societati care accentueaza ea insasi gravitatea problemei: sindromul Down. Nimeni nu isi doreste sa aduca un copil cu aceasta boala intr-o lume care se vrea mult prea normala. Daca azi in 2009 cu 100 euro poti afla inca de la inceputul unei sarcini la o ecografie starea bebelusului tau si eventualele riscuri la care este supus in anii '60 puteai doar sa te rogi sa nasti un copil sanatos si perfect. Mongoloizii sau copiii care au sindromul Down vin pe lume la fel ca ceilalti copiii, poate nu au acelasi aspect fizic sau poate nu au aceeasi capacitate de a intelege cum au majoritatea copiilor dar sunt si ei oameni ca si noi.

In anii ' 60 acesti copiii erau priviti ca niste monstri iar parintii care ii aduceau pe lume aveau dreptul sa'i abandoneze in niste centre mizere ca pe niste glume ale destinului. Daca parintii acceptau sa'i creasca nu aveau niciun fel de sprijin din partea statului, nu aveau nici macar dreptul de a'i inscrie la o scoala. De la varsta de 6 ani a copilului erai avertizat ca ar fi bine sa indrumi pruncul catre o meserie penteru ca acesta la varsta maturitatii sa nu devina o povara. Din anii '80 spre binele lumii totul se schimba si acest sindrom Down este privit cu alti ochi...

Filmul vorbeste despre negare, despre ura si iubire, despre catastrofa ce o poti creea atunci cand negi existenta adevarului, atunci cand pentru tine o viata fericita apartine doar unei lumi perfecte.

+Quote Post
kalua
post May 31 2009, 12:15 AM
Post #77

Musafir

In sfarsit si noi Seven Pounds. Nu pot spune nici ca mi-a placut, nici ca nu mi-a placut, a fost asa, ceva caldut, fara nici un gust. Ideea e buna tare, dar pentru gustul meu prea a fost hollywoodian, cred ca s-ar fi potrivit mai degraba sa fie un film european, dus ceva mai la extreme, mai obsesiv. N-am stiut mare lucru despre film, doar ca ajuta 7 oameni si ca la final se ajunge la concluzia ca de fapt o face in scop propriu. Ori ma uit la prea multe seriale criminale si nu ma mai poate surprinde asa usor un film prin intorsaturile pe care le ia, ori nu sunt filmele atat de intortocheate precum vor sa fie, in filmul asta am ghicit tot ce se dezvaluie la sfarsit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 31 2009, 08:27 PM
Post #78

Musafir

Cam aceeasi parere mi-a lasat-o si mie Seven Pounds.

Azi am vazut si eu The Reader , asta chiar a fost un film f misto, mi-a placut.

+Quote Post
MadutZ15
post May 31 2009, 08:52 PM
Post #79

Musafir

Hotel for dogs, dragut.
Marley and me, chiar mi-a placut, mai putin finalul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
Si acum ma uit la tv la The Notebook, pt a 4a oara cred.

+Quote Post
Roxana_
post May 31 2009, 11:06 PM
Post #80

Musafir

Mai fetelor, eu ar trebui sa completez la alt topic, care sa se numeasca 'Ce filme ati vazut pe jumatate?'. Sunt atat de obosita, ca atunci cand imi pune barbata-miu un film, zici ca mi-a dat sa beau un somnifer.
Am vizionat pe jumatate urmatoarele: Seven pounds, Gran Torino (asta din urma chiar imi placea, dar tot somnul a fost mai puternic). Si uite asa raman eu cu ele la jumatate si nu mai ma apuc sa vad si continuarea.

+Quote Post

47 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 05:15 PM