![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) welcome to my world! Ani de zile asa "am vazut" si eu filmele, de aceea am si renuntat sa ma mai uit la TV. Doar in ultimii 2 ani cred ca am inceput sa mai vad si eu cate un film (la programe TV tot nu ma uit, ca n-am rabdare).
Am vazut in ultimul timp "Last Chance Harvey", 2008 cu Dustin Hoffman si Emma Thompson, mi-a placut filmul, si "Dark Matter" (in rol secundar apare Meryl Streep), cu niste studenti chinezi (la masterat) in SUA. A fost bun si asta, cam dramatic dar interesant. This post has been edited by pescarush: Jun 1 2009, 12:25 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Swing Vote (2008), o comedioara cu Kevin Costner, fiica-mea a vrut sa-l vada si a facut ce face Roxi, adica a adormit la el. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu-i un film care trebuie neaparat vazut, da-i dragut.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Duplicity - cu Clive Owen si Julia Roberts, asa mi-a lasat impresia de Mr. and Mrs. Smith, dar mult mai slabut (desi mai inainte pomenitii au facut un cuplu super in Closer, aici parca niciunul nu e pe faza).
State of Play - asta n-a fost rau, cu Russel Crowe si Ben Affleck. De abia astept sa apara Terminator 4 cu Christian Bale, cel cu Sherlock Holmes cu Robert Downey Jr. si Jude Law si cel cu Dillinger cu Johnny Depp si C. Bale (din nou). |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tare-s bucuroasa ca am reusit sa vad si eu Gran Torino la cinema, mi-a placut mult, o pleodarie pentru intelegere (si intre popoare), toleranta, fara sa fie o clipa kitsch sau prea sentimental. Nu a inventat Eastwood din nou roata cu filmul asta, dar merita vazut, fara doar si poate.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am uitat sa spun ca pe fiica-mea a deceptionat-o Hannah Montana, si ea-i (ca mai toti copchii) mare fan.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Le silence de Lorna (2008)
My big fat greek wedding (2002) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Slumdog millionare 2008
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am vazut Doubt- cu Meryl Streep nu m-a lasat cu niciun fel de impresie, desigur ea e o talentata insa filmul in sine e oarecare
si The wrestler cu un Mickey Rourke - un crampei cu gust amarui din viata unui wrestler |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Hotel for dogs - simpaticutz, mai ales de vazut cu copiii
Mi-am cumparat DVD-ul cu Australia (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Eu am inchis Australia dupa cca 20 minute.. m-a plictisit teribil, dar poate nu e genul meu.
Am vazut aseara Yes man cu Jim Carey. Mi-a placut, am ras la multe faze, cu toate ca unele au fost foarte trase de par (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Merge pentru sambata seara, te destinde! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:13 PM |
|