![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Ieri am fost atat de plictisita si disperata (iarasi is prizoniera cartilor...sesiune...), incat m-am uitat la Confessions of a Shopaholic, trebuie sa recunosc ca m-am astept la ceva muuult mai rau. M-am uitat pana la final, mi-a placut de tipa in rol principal, arata ca o copila. Nu-l recomand, si nu m-as mai uita inca odata, dar pentru clipele alea de maxima plictiseala a fost ok.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Australia. Mi-a placut.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am vazut Terminator... m-a cam dezamagit (sau am eu pretentii).
Franklyn - n-am inteles mai nimic, ma mir ca m-am uitat la tot. Drag Me To Hell - slabut si previzibil, dar oarecum funny, horror in niciun caz. Echelon Conspiracy- un fel de Eagle Eye mai prost. Se pare ca numai din astea la care n-am ce lauda am ales in ultima vreme. This post has been edited by ioannaraluka: Jun 10 2009, 03:31 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saturno contro
Un film care merita vazut, mai ales de fanii genului Almodovar... Marley&me Simpaticut. Mi-au dat lacrimile la sfarsit... |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
De cānd n-am mai vorbit, au mai fost:
The Da Vinci Code - revăzut fiindcă mi-era dor de soundtrack; Angels & Demons - pentru locaţiile fascinante, cel puţin, culmea că mi-a plăcut mai mult ecranizarea decāt cartea. Ensemble, c`est tout - delicios pentru francofoni, mai alină dorul de Paris pe alocuri; Knowing - final haios, o incercare de a explica mituri religioase. Un film pe săptămānă, văzut la cinema cum trebuie - asta īmi propun, sper să şi reuşesc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am vazut si eu Angels&Demons, mi-a placut foarte mult, efectele speciale au facut toti banii, suspansul a fost si el la locul lui, nu m-a dezamagit, dar mie tot cartea mi-a placut mai mult
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
The Reader - nu m-a dat pe spate, unele scene mi s-au parut prea teatrale, chiar si pentru K. W. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Ce mi-a placut in final e ca a pus mana pe carte, si la propriu si la figurat si a invatat sa citeasca. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Marley and me - plictisitor pe alocuri, dar totusi povestea in sine ofera o lectie de viata. De-abia astept sa vad Ingeri si demoni, m-ati facut extrem de curioasa . |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Grandma's Boy
Panarama de film zau ! Super,am ras in hohote! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am vazut asa: The Hangover, comedie - nu mi-a placut. Ghost of girlfriend past - comedie romantica cu Jennifer Garner si Mathew McConaughey, dragutel. He's just not that into you - astia mi-a placut, am descoperit multe adevaruri pe care le stiam in el, dar pe care le negam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Am vazut si eu Hangover- mie mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 10:59 PM |
|