![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Raportez meniul de astazi
MD- suc de leurda, ceai, ciuperci cu praz, inabusite cu putin ulei de masline P -varza, un ou fiert si putina branza cu smantana C- suc de leurda, placinta cu mere (de fapt pseudoplacinta cu faina de soia, 2 oua, mere), ceai Pupici |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Buna fetelor frumoaselor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
MD - am mancat o omleta cu salata, asa ca am calcat stramb cu postul...nu cu Monti P - azi termin varza calita C - cred ca o sa fac niste paste (ai dreptate Kalua, o sa iau de acum verimicelli, numai ca trebe sa mai citesc din spate ca nu stiu exact cum arata aia conformi) va doresc weekend placut in continuare |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cafea
Salata mare, un suc natura lde portocale Muschiulet de porc umplut, asortat cu o garnitura de leurda (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/P3280012.jpg) Si am o pofta de niste kiwi de lesin. (daca trebuie pus link sa-mi spuneti) Marthamdi regulamentul forumului; 19. Este strict interzisa postarea de linkuri in catre alte siteuri sau forumuri ori bloguri romanesti, indiferent de profil. Postarea de linkuri ca raspuns sau in semnatura userilor duce la banarea contului respectiv. Conturile create pentru postare de linkuri, indiferent unde s-ar afla aceste linkuri (subiecte de discutii noi, deja existente sau in semnaturi ori in profile, indiferent de cimpul unde au fost pus) vor fi banate fara nici un fel de notificare. De ce nu e voie cu linkuri: clik! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meniul de ieri: d - 1 portocala, apoi 3 wasa cu almete, felii de castravete, cacao cu lapte p - ceafa de porc a la Chiaromonte + tocanita de ciuperci amestecata cu un rest de mazare + salata babana + 1 pahar de vin (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2954.jpg) s - bacon fume + ceapa + rosie ..plus...bip bipuri dupa-amiaza (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Magarita! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Kalua, cum faci chiftelutele cu ton, ca nu am gasit reteta.
Eu azi fac somon cu multa salata. Ieri la pranz si seara am mancat spanac facut chiar de mine, o bunatate! M-am intors la 54.4kg, fara sa fac vreo abatere.Dar poate sunt muschi, am inceput sa fiu biciclista. O duminica frumoasa! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
lotte, precum cele de carne, numai ca folosesc ton in ulei (scurs, pisat cat de cat, ceapa, usturoi calite, ou, verdeata. Nu adaug niciun fel de faina, sunt cam sfaramicioase, dar nu ma deranjeaza faptul asta).
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Dr Wise, arata asa bine ceafa de porc, ca iti vine sa o mananci... mare pacat ca la tine e in farfurie si la mine e doar imagine...Dar asta e, nu poti sa le ai pe toate...Eu mananc foarte rar carne de porc, asa din principiu, ca sa -i pot face morala dragului meu ca mananca prea multa... si nu prea imi place sa le dau nici la copiii, asa ca mai rarut..
Astazi a fost cam asa- MD - suc de leurda(si nu il mai scriu de acum ca o sa se repete timp de 20 de zile,dimineata si seara); placinta cu mere conforma si o abatere mica, adica o bucatica mica de prajitura cu fulgi de ovaz de la copii P- ciuperci inabusite cu praz , leurda si putin ulei de masline C- gratar de piept de pui cu salata multa.... Am uitat de o cafea mai lunga si un pahar cu suc de portocale proaspat, ca am fost intr-o vizita... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si sotul meu e mare fan "carne de porc", dar incerc sa-l fentez cu carne cat mai slaba.
In mod normal, reteta aceasta se face cu cotlete de porc (cu os), pe care ti le recomand cu caldura. N-au grasime deloc si sunt foarte gustoase. Azi am dat-o si noi pe peste/ ton, iar in zilele urmatoare am de gand sa prepar somon....dupa care fasoleeeeeeeeeeeee...cheala in Saptamana Mare. Cu meniul zilei revin mai pe seara. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si meniul zilei de azi:
MD- un mar, p, doua oua prajite, paine filosofala, rosie P- doua portocale, p, saganaki cu creveti C- orez basmati cu lapte degresat G- un mar |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Meniul de ieri: d - iaurt cu ananas si fulgi ovaz, ceai cimbrisor p - ton in sos de lamaie cu brocolli + salata babana + 2 degete de vin alb (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2956.jpg) g - (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) bip bip (un cappuccino) s - fructe: ananas + mere Va doresc o saptamana minunat! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:24 PM |
|