![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 23-March 09 Member No.: 6,157 ![]() |
Seara buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Meniul de azi:MD-un mar,fulgi de secara si o cana ceai verde
P-piept de pui la gratar cu o rosie C-rulada din piept de pui conforma .Gustare 2 mere |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
book, la pranz puteai sa mananci o salata mica pe post de aperitiv, iar seara ar fi trebuit neaparat o salata! Tot nu-i bine cum faci si de-acum nu mai esti chiar incepatoare.
Kary, deasemenea, sper ca rosia de la pranz sa fi fost uriasa, si salata plus legumele de la cina unde-s? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Buna seara
Ieri nu am mai scris meniul, ca aseara m-am asezat sa ma uit putin la un film si m-am trezit dimineata, dar a fost in regula, adica dimineata mere cu fulgi de ovaz, pranz - salata cu de toate si seara gratar de pui cu salata. Astazi a fost alandala, adica nu prea am mancat: md- mere si portocala, pranz - o rosie ca tot am pasat de la unul la altul dusul la cumparaturi si nu s-a mai dus nimeni si pe seara am avut musafiri care au mancat sarmale si eu am mancat putina branza cu smantana si o salata de varza murata.Asta e , maine spar sa am mai mult timp pentru sufletelul meu si sa recuperez.Oricum, pot sa zic ca am avut o mare surpriza ieri cand m-am cantarit si am constatat ca am ajuns la 76 kg, deci dupa o luna de Monti am dat 4 kg. O seara buna! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 25-September 08 Member No.: 4,808 ![]() |
Buna seara (Mont)eladies! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meniul zilei: D: o portocala, o pastila vit.C si o cafea decofeinizata ( din cauza gripei sau ce-o fi, e micul dejun atat de auster ) P: mancare de fasole verde cu pipote si inimioare, 2 rosii; Gustare: 2 mere S: o salata big-mama din fasole, ridichi, salata verde, frunze de ridichi, ceapa verde si ardei gras, completata mai tarziu de cateva linguri de ciorba radauteana. Noapte buna, dragele mele! P.S. Felicitari Nicotan! Tot inainte si la vale kilogramelor de prisos! P.S.S. Am constatat ca mancand putin dimineata, numai un fruct, nu mi se mai face foame pana la masa de pranz. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by duda: Mar 31 2009, 08:18 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara!
Meniul de astazi: d - 1 portocala, lapte cu fulgi ovaz, un ness cu lapte p - 2 frigarui de somon cu brocolli si salata XXL s - un mar |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Salutare fetele! Nu prea am mai avut timp sa intru si sa postez dar am citit cand am reusit.
Meniul meu din ultimile zile a fost conform cu mici exceptii cafeaua furata de la sot (el pune si putin zahar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) asa ca raportez: 26 ianuarie: 72 kg 28 martie: 64 kg Pina acum ma declar multumita si daca nu ar fi "colacelul de salvare" ar fi super ok dar cum nu se lasa dezumflat cu una cu doua mergem inainte. Meniul de azi: MD: un mar P: salata de cruditati cu branza tofu C: mazare cu salata de varza Poate si niste mere ca si gustari. Va pup si o zi minunata in continuare, sper sa reusesc sa revin cu postarile zilnice cat mai curand. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari Matha pentru cele 8 kg (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 25-September 08 Member No.: 4,808 ![]() |
Bravo, Martha!
Meniul meu: D: 2 mere si cafea P: piept de pui si salata G: un mar S: un castronel de ciorba radauteana, telemea de capra cu ridichi, leurda si ceapa verde...si 2 feliute de cascaval O seara placuta tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Spre apararea mea n-am mai avut legume prin casa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar aseara am mancat ultima rosie (am uitat s-o notez). Azi:
MD- paine filosofala cu gem fara zahar, ceai. G- o para P- mancare pui cu mazare, castravete, crackers de branza de burduf si susan, ceai C- iaurt cu fructe de padure |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Astazi a fost cam asa:
MD- 2 mere si o portocala P- salata 2 mere C- ciuperci cu leurda si marar, ulei de masline, otet (un fel de salata inventata de mine), -pate inedit si doua rosii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 02:44 AM |
|