IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
kary_hellen
post Apr 1 2009, 08:33 PM
Post #131

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,157

Kalua multumesc pentru sfat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ,mi-am facut si eu azi aprovizionarea cu legume ca le-am fost terminat.In seara asta am o dispozitie tare buna si ma simt plina de energie,imi place monti si imi place ca nu sunt singura in "lupta"asta cu kg (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) .Azi am mancat:MD-1 mar ,omleta din 2 oua
P-paste integrale fara nimic(imi plac foarte mult asa goale,preferatele mele)
C-o salata mare cu branzica

P.S. Daca tot am energie ma duc sa fac niste tae-bo,tocmai am facut rost de niste dvd'uri,ar trebui sa fac o obisnuinta din asta.
Go to the top of the page

+Quote Post
Dana_Arc
post Apr 1 2009, 09:39 PM
Post #132

Contaminat
*

Member No.: 6,205

Buna seara!
Toata admiratia mea pentru voi!
Sunt noua pe acest forum, dar cu ceva experienta in regimul Montignac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Pentru ca am facut o pauza maaare de regim, fiind in faza II vreun an, am decis sa incep de azi din nou faza I si sper sa ma ajutati sa raman in faza I vreo 3 luni, asa cum spune si teoria. As vrea sa mai dau jos vreo 5-7 kg si sunt absolut sigura ca daca respect intocmai regimul, ajung la greutatea la care ma simt bine in maxim 3 luni.
Astazi am fost intr-o dispozitie mai proasta si am mancat cam asa:
dejun: 3 mere verzi
pranz: 3 mere verzi
cina: o pasta din leurda, patrunjel, oua fierte, marar si branza.

Sper sa gasesc timp sa postez zilnic, ca sa ma disciplinez si sa am si feedback de la voi,in cazurile cand mai gresesc.
O seara buna va doresc

+Quote Post
dr_wise
post Apr 1 2009, 11:03 PM
Post #133

Musafir

Buna seara!
Bine ai venit, Dana, si succes in lupta cu kg! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Martha, felicitari! Esti de admirat pentru ambitia de care dai dovada! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Astazi mi-am masurat dimensiunile si am observat, cu placere, ca s-au topit cativa cm la talie, solduri si coapse.
Meniul zilei (am incercat sa tin post, dar acum 30 minute banguiam prin bucatarie de foame):
d - wasa cu pate Inedit + rosie, ceai cu lamaie, cafea
p - tocanita de ciuperci, tofu, salata
g - 2 mere
22:20 - (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) 5 wasa cu pate Inedit....
Vineri trebuie sa pregatesc mai multa mancare, altfel bagui din nou prin bucatarie la lasarea noptii.

+Quote Post
kalua
post Apr 1 2009, 11:12 PM
Post #134

Musafir

Dana, bine ai venit la noi!
Nu mi se pare bun deloc meniul tau, ce mancare-i asta, frate? La pranz 3 mere? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Iar seara, la pasta aia ar fi trebuit sa mananci si-o rosie, un ardei, un castravete sau o salata verde.

Doftoreaso, lasa ca eu nu tin post si tot mi-e a manca ceva acum, dar nimic din ce am pe-aici nu ma ademeneste, nici nu stiu de fapt a ce mi-i... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
MarthaToma
post Apr 2 2009, 08:17 AM
Post #135

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Neatza fetele si o zi faina! Multumesc de urari (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Azi am zi de fructe caci nu am avut timp sa gatesc. Aveam eu pregatita niste mazare pt azi la pranz dar am devorat-o aseara cu o salata imensa de varza...fetelor nu stiu ce se intampla dar ma bantuie o foame cumplita...maninc pina pocnesc si tot parca as mai minca ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Azi maine vad eu ce mai fac (am pus niste linte rosie la umflat) dar in weekend ma mut in bucatarie si am sa gatesc pt 2-3 zile ca sa am frigiderul plin, cumva cumva poate reusesc sa mai astampar foamea asta nebuna, de pofta de dulce nu mai zic.
Am luat faina de naut si cred ca am sa incerc niste gogosi, parca vazusem reteta pe undeva la un moment dat.
Pupici si o zi cu soare!

+Quote Post
kary_hellen
post Apr 2 2009, 08:42 AM
Post #136

Contaminat
*

Member No.: 6,157

Neata fetele.....bine ai venit Dana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .Azi cred ca deja am calcat stramb pt ca am mancat la micul dejun niste parizer de pui(neconform nu?) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pe langa el am mancat si o rosie si niste branzica.la pranz am de gand sa pap niste linte,iar seara cred ca o salata mai micuta ar fi suficient datorita "pacatului"de dimineata.

+Quote Post
kalua
post Apr 2 2009, 09:36 AM
Post #137

Musafir

Martha, lintea rosie nu se pune la inmuiat, e fiarta in 10-15 minute maxim. Deci cred ca inmuiata iti va lua minute, nu-ti lua ochii de pe ea pe aragaz.

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 2 2009, 06:39 PM
Post #138

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Azi am mâncat:
MD- două ouă prăjite, pâine filosofală, caşcaval, puţină roşie, ceai
P- un măr, somon, salata de roşii, castraveţi şi brânză feta, ceai
C- un măr, un bol cu îngheţata fără zahăr (îmi pare rău, mă căiesc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) )

+Quote Post
duda
post Apr 2 2009, 07:23 PM
Post #139

Tratabil
**

Member No.: 4,808

Hielaaaaau evribadi!

Hop si io cu ale mele bucate:

D: mar si cafea decofeinizata
P: piept de pui, cascaval, ridichi si leurda
Gustare: 2 mere
S: telemea de capra cu ridichi, iar piept de pui si vreo 2 castronele cu linte, un mar si...mi-e o foooooame de v-as inghiti cu tot cu machiajele alea mestesugite si povestile minunate de pe alte topicuri ( ca sunt martor mut...de uimire si p'acolo )

Gata spovedania zilei, numai bine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
nicotan
post Apr 2 2009, 07:59 PM
Post #140

Tratabil
**

Member No.: 5,977

Buna seara!
Scriu repede ca mititeii mei sunt in mare verva si trebuie sa-i lamuresc ca se apropie ora de culcare, asa ca:
MD- iaurt degresat cu fulgi de ovaz
Gustare- pomelo, cateva boabe de struguri si o bucatica de kiwi(m- a indopat o colega, ca toata lumea are impresia ca eu o sa mor de inanitie)
P- salata cu oua si telemea
Gustare- un mar, o portocala
Cina- telina cu maioneza
Pupici si noapte buna!

+Quote Post

99 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 12:52 PM