![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nici nu are rost sa mai spun ce am mancat ieri... Ma simt cu musca pe caciula. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Azi:
MD- paine filosofala, almette, putin castravete, ceai G- un mar P- o para, p, doua oua fierte, salata de rosii, castraveti si branza C- crackers de branza de burduf, iaurt cu fructe de padure |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza si o saptamana minunta!
Vad ca e cam slaba activitatea pe aci, se cunoaste ca s-a facut frumos afara, mai rarut inf ata calculatoarelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si noi profitam din plin de vremea frumoasa si numai pe afara stam cu juniorul si catelul asa ca nu o sa apuc s aintru foarte des. Azi doar mere si salata de cruditati cu tofu caci ieri am fost la gratar si am uitat salata acasa asa ca verdeata doar niste rosii si gulie pe gratar. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Astazi a fost cam asa:
MD 2 mere, iaurt degresat Pranz- dezastru, adica doar niste telemea foarte sarata Cina- pastai cu leurda si o bucatica mica de ciocolata 85% ....si apa, multa apa, ca telemeaua obliga... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 25-September 08 Member No.: 4,808 ![]() |
La mine azi a fost astfel:
D: lapte cu fulgi de ovaz si cafea P: pate inedit picant pe paine cu tarate ( facuta de manusita mea ), cu salata verde si ridiche neagra S: piept de pui cu salata ( salata verde, frunze de ridichi, ceapa verde si ridichi ) In rest...toate bune! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 23-March 09 Member No.: 6,157 ![]() |
Buna seara fetele.... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) A mai trecut un weekend fara nicio abatere.Problema e ca mai este o saptamana pana la Pasti si atunci ispite.Da cu putina vointa trecem si peste asta.
Azi: MD-Branzica de vaci cu un ou P-Salata de andive C-Telina prajita si cea a mai ramas din branzica pe care am mancat'o dimineata. G-2 mere. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara!
Hop si eu! d - b proaspata cu ananas si fulgi ovaz, ness cu lapte p - 1 mar, apoi o salata de ton s - inghetata dietetica (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am incurcat borcanele si-am zis ca azi am un date cu fostul meu sef, care acuma-i la o alta firma din cadrul aceluiasi concern, la cantina lor, dar asta-i abia maine. Si nu mi-am luat nimic de mancare de acasa, iar la cantina noastra au azi snitel, clatite, chicken nuggets, cartofi prajiti, cartofi nou cu patrunjel. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Trebuie sa merg la magazin sa-mi cumpar ceva.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
A propos de cartofi...domle, mananca nemtii astia la cartofi, m-au speriat! De cate ori am fost in Germania si am rugat ospatarul sa ne serveasca cu ceva specific zonei, garnitura era formata din cartofi. Aaaaaaa! Si, bineinteles, wursti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Enspe feluri de wursti!
Eu prestez acum la o supa de rosii, sa-i mai curat sangele lui amore, care ar manca carne si-n somn, plus ca maine tin post si supa de rosii e taman buna. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' tu te uiti la ce spune barbat'tu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si al meu e carnivor, dar mananca chestii fara acum si canta si-un cantec. Si-i cad majoritatea chiar bine, de uita de carne.
Da, neamtu-i cu cartofii. In plus e si o garnitura foarte ieftina. Eu cer sa nu-mi aduca cartofii si pe cheastia asta sa faca salata mai babana. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaaaaaaaa!
Bine ca mi-ai spus secretul! Sarut mana! Asa o sa comand si eu data viitoare. Pas cartofi, in schimb salata XXL, sau macar un L prapadit, da' sa simt ca votez. Amore, daca-i dau iahnie de fasole cu "UNA" felie de costita numa'(1 cm grosime), urla ca din gura de sarpe si ma da la ziar ca-l tin vegetarian. O bucata de costita nu se pune, doua parca i-ar aminti ca a avut si ceva carne in mancare, de abia de la 3 in sus recunoaste ca-i o mancare cu carne. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 02:49 PM |
|