![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Iaca si eu pe-aici:
MD- nimic (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) P- o para, p, ciorba de fasole, putina pastrama, sarmale conforme cu dragavei, salata de rosii si castraveti, capsuni G- o para C- cascaval, salata de vinete, rosie, crackersi de branza de burduf, capsuni iar O seara placuta! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Eu nu zic nimic de weekend, ca a fost plin de bipuri. De azi insa... gata sa ma si doare burta de la atatea dulciuri (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Azi MD - cafea cu lapte 0%, ananas, crackeri din ovaz cu ridichi P - 2 pulpite de pui cu salata de varza, 2 bete de mozzarella, morcovi cruzi C - capsuni, un ou cu salata de rosii Cina poate mi-o schimb in almette cu rosii, sa vad, ca mergem la un magazin romanesc sa luam vopsea de oua si poate mai gasesc ceva pateuri, nu stiu |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Saptamana asta postesc, asa ca mai usurel cu mancarea. Astazi am nancat salata de vinete cu rosii, si dimineata si la pranz iar pentru seara e in constructie o varza calita cu soia. Am mai mancat si mere, pe ici pe colo, ca eu sunt dependenta de ele.Acum mi-a venit ideea sa fac si o tarta de mere cu faina de soia ca mi-a mai ramas da data trecuta.
Pupici |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi:
md: cafea p: 125g feta cu o legatura de ridichi si trei cepe verzi c: roastbeef cu spanac si salata verde |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Kalua bine c-ai venit sa ma certi putin, ca am mancat numai tampenii! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata! M-am decis: dupa Paste, ma apuc de Monti. Am introdus fulgi, fructele, legumele treptat si-am vazut ca Sara nu face figuri. Asa ca voi reveni la mancatul sanatos, mai ales ca de la 80, am ajuns la 82,5 cu atatea fainoase.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
book (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
roxanici, ce bine ca revii printre noi! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Si-ai sa vezi ca Sara n-o sa aiba probleme din cauza asta. Eu am mancat aseara si niste dulciuri neconforme si m-a pedepsit Montignacu': m-am trezit de trei ori asta noapte din cauza unor carcei care dureau groaznic. |
|
|
![]()
|
|
Nu stiam ca monti are efecte dintr-astea diabolice. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Roxi, bravo, te sustinem! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Ieri am mancat conform, da' am o meteahna de care nu ma pot dezvata: mananc seara tarziu, cand ii pregatesc sandvisurile sotului meu. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Oricum, dupa un weekend plin de neconformitati, ieri a fost prima zi curat montignaca. Bine ca n-am avut nimic dulce prin casa, fiindca dupa pozele de la topicul cu dulciuri, intrasem in fibrilatie, as fi ros si pietre, daca aveau gust de visine. Asa, am mancat pere si m-am linistit. Mai am un hop cu Pastele si gata. Da, book, asa pateam si eu, si Roxi, dupa o perioada stricta MM. Cum mancam ceva neconform, aveam crampe, sau ne deranjam la stomac. Rox, bine ai revenit! Hai sa renuntam impreuna la dulciuri, ca astea ne poarta sambetele, mama lor!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) This post has been edited by dr_wise: Apr 15 2009, 10:56 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai! Cand ne-apuca, scriem aici si bem o cana de ceai, ok?
Doftoreaso, ai vazut ce-am eu azi in plan pentru cina (scris la topicul cu meniul normal saptamanal)? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 03:12 AM |
|