IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
dr_wise
post Apr 15 2009, 11:47 AM
Post #201

Musafir

N-am vazut, ca sunt in plina activitate creatoare. Cu un ochi pe forum, cu altul la ce calc. M-am hotarat sa-mi pun la punct hainele de vara. Nu se mai poate, e prea cald aici, ca sa umblu cu ciorapi si pantofi. Ieri au fost 24 C la umbra, pe la ora 1600, cand deja se mai potoleste caldura.
Acum trag o raita pe acolo, sa videm...
Go to the top of the page

+Quote Post
ghemotoc
post Apr 15 2009, 03:13 PM
Post #202

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

'Neata
Nu am intrat ieri dar am mancat conform (dimineata cafea, ananas, crackeri de ovaz cu ridichi; pranz- o salata de varza cu niste morcovi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , capsuni, seara iaurt cu fulgi de ovaz (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , nu stiu cat de conforma a fost cina mea dar imi era pofta. Ah, si o jumatate de bucatica de ciocolata 75%)
Azi
MD - cafea cu lapte 0% (si eu vroiam sa tin post, asta e, continui), ananas (acum il mananc), cracakeri din ovaz cu ridichi
P - spaghete integrale (am gasit unele numai din faina cu apa) cu muuult sos de rosii cu ardei si ciuperci
Gustare - morcovi
C - cred ca tot morcovi, ardei, castravete cu hummus

+Quote Post
dr_wise
post Apr 15 2009, 07:16 PM
Post #203

Musafir

Buna seara!
Astazi am mancat:
d - iaurt cu ananas si fulgi ovaz, 1 ness cu lapte
p - 3 pere
s - cubulete de telemea cu ridichi, apoi "prasopita kozanis" cu ridichi:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3094.jpg)
Ii scriu reteta la topicul corespunzator. E adaptata pentru dieta MM.

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 15 2009, 07:41 PM
Post #204

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Eu mancai asa:
MD- paine de tarate si filosofala, almette, ceai
G- doua pere
P- omleta cu branza, cascaval, rosie si castravete, 2 bucatele cioco 80%
C- un mar, p, iaurt cu fructe, ceai
Si poate inc-o para, ceva

Am si eu o dilema. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Am luat o paine pentru dimineata si nu stiu cat de buna e. Ingrediente: faina dietetica (macinis total, faina secara, faina graham), gluten vital, aroma maia activa (faina, extract de malt, proteina de grau, arome), apa, drojdie, seminte in, fulgi ovaz, sare iodata, enzime: amilaze si hemicelulaze, faina de malt- multe chestii.

+Quote Post
kalua
post Apr 15 2009, 07:57 PM
Post #205

Musafir

Nu-i conforma, book.

+Quote Post
nicotan
post Apr 15 2009, 07:58 PM
Post #206

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Zilele astea sunt data peste cap ca e racit mititelul meu, asa ca nu am mai scris, dar am respectat dieta.Astazi am mancat mere dimineata, la pranz tocanita de ciuperci, tofu cu rosii si seara rosii, ridichi si mere.

+Quote Post
3A
post Apr 16 2009, 06:37 AM
Post #207

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Nicotan, sanatate la puiutz!

Eu azi am mancat falafel in wrap (asta nu-i conform)
Si salata de rosii cu tofu, avocado si castraveti, mai pe seara.

si nelipsitul cubuletz de cioco.
A inceput sa ma cam doar in gat sper sa nu ma ia vreo raceala.

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post Apr 16 2009, 05:19 PM
Post #208

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Aseara am mai mancat doar o felie de wasa, am fost la cumparaturi si am gasit niste pateuri interesante conforme (fetele din Canada, la Highland Farms, sunt niste pateuri in tuburi, nu conserva, de la Rio - eu am luat aseara pate de masline negre si pate de ton). Stiu ca mai au si pate de somon dar aseara nu aveau. Tot acolo am gasit si crenvursti de pui conformi (la alimentele kosher - tot aici gasesc si salata de vinete).

Azi
MD - cafea cu lapte 0%, ananas, iaurt 0% cu fulgi de ovaz, ceai verde
P - ma duc sa-mi cumpar o salata greceasca - salata, rosii, castraveti, ceapa rosie, feta, piept de pui la gratar
C - inca nu m-am hotarat, probabil crenvursti cu salata de varza

Voi ce gatiti conform de Pasti? In afara de miel ca noua nu ne place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 16 2009, 08:20 PM
Post #209

Musafir

Buna seara!
Meniul zilei:
d - iaurt cu fulgi ovaz si ananas, 1 ness cu lapte
s - o bucatica de prasopita, apoi ciorba de varza a la russe, salata de ton, cateva alune caju (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...stiu, e o cina consistenta, dar am fost lesinata de foame.
Acum zac cu laptopul langa mine, imi fac digestia si crailesc pe net.
Meniul de Paste poate fi conform, de ce nu?
Aperitive: oua incondeiate, drob din inimi si ficatei de pui, feta, rosii umplute cu salata de icre, ridichi, castravete, masline; friptura de miel sau pui, sau curcan, cu ce garnitura vrei, multa salata, un vin sec, o cafeluta si inghetata dietetica. Ia uite ce meniu bogat si conform! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Nici sotul meu nu-i fan carne de oaie sau miel, dar se sacrifica o data in an.
In seara asta imbalsamez o pulpa de miel cu menta, lamaie si usturoi, sa vedem daca dispare gustul de oaie dupa ce o prepar la cuptor. Daca da, revin cu amanunte.

This post has been edited by dr_wise: Apr 16 2009, 08:23 PM

+Quote Post
nicotan
post Apr 17 2009, 11:22 AM
Post #210

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Eu sunt tot intr-o mare zapaceala, ca i-a trecut raceala baiatului si a inceput fetita, asa ca nu prea am avut cand sa mai notez nimic. Oricum, am respectat regulile, ca ieri am mancat mere si salata de vinete cu rosii si ridichi iar astazi mere si am descoperit un borcan cu pastai prin frigider, ca nu am timp de mancari prea elaborate ca nu mai termin de facut impachetari cu otet. Sper sa fim bine maine ca vreau sa plecam la parintii mei unde nu promit ca o sa mananc doar conform, dar o sa ma straduiesc. Asa ca, va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi si sa fiti iubite! Pupici!

+Quote Post

99 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 05:03 AM