![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
bookaholicule, pai si eu-s in aceeasi situatie (sesiune plus licenta), da` fara net si elady nu pot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu incerc sa-mi revin dupa destrabalarea de dupa Pasti...ca m-am mintit frumos intr-un mesaj mai sus ca voi fi conforma (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) De ieri am inceput "lupta" : MD - un mar, cafea decof. cu lapte P - un sandwich din paine integrala cu seminte, sunca ( cred ca pseudo-conforma) , salata, rosie, cascaval G - alune, 2 patratele ciocolata amaruie C - mar, ceai verde Azi : MD - 2 mere cu fulgi ovaz si scorti, un ceai verde P - drob, 1 ou rosu, castravete, un pic de feta ...desi ar trebui sa ma abtin, ca nu`i prea fericita aceasta combinatie carne-feta G - alune (sigur ma apuca foamea pe la 4-5) C - ceva salata de cruditati cu ton am in plan. Tare mi-as dori sa pot tine 2 luni fara abateri,nu ca sa slabesc,ci ca sa-mi "resetez" pancreasu`... Dupa dezmatu` de la Pasti, am o continua senzatie de foame...am observat de Pasti ca ...cu cat mancam mai mult, cu atat mi-era dupa o ora foame de lup...si acum am aceeasi senzatie de foame...tre` sa-mi revin...ca iar mi-am dat organismu` peste cap. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Me too....dar incerc sa fac fata situatiei.
Dragutelor, bafta multa in sesiune si ce examene va mai asteapta. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Multumesc mult. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) O sa mai intru pe aici, doar ca n-o sa-mi mai scriu meniul zilnic.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zana Maseluta si Book, bafta!
Meniul meu de ieri: D: un mar, dupa 2 iaurturi cu fulgi P: supa de pui, 2 felii de drob, un ou fiert, 2 castraveti, o rosie G: un mar G: alune C: 2 pulpe superioare la gratar cu salata de rosii si castraveti. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
ToothFairy si Bookaholic, mult succes!
Ieri nu am avut timp sa intru, dar am mancat conform (cel putin asa as vrea sa cred eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Ieri MD - cafea cu lapte 0%, ananas, iaurt cu fulgi de ovaz P - chiftele, ou, gogosari murati, morcovi cruzi C - niste iaurt cu fulgi de ovaz (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Azi MD - cafea cu lapte 0%, 2 painici filozofale cu salata de vinete P - ciuperci umplute cu braza si smantana, un ou, morcovi Gustare - capsuni Cina - ananas |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Multumim, fetelor, sa fie ! ca eu cand ma gandesc la ce ma asteapta imi vine sa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Succes fetelor! Si tineti pumnii si la baba care-i in "sesiune" pana in 24 iulie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Meniul meu pe azi: D - cafea cu lapte, o jumatate de portocala, pauza, cereale cu lapte P - pulpe de pui la cuptor cu legume sau salata C - oua umplute si rosii Ieri am mancat o bucatica de tiramisu (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) (macar a fost mai mica decat cele din zilele precedente (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Pe azi m-am "dotat" cu cioco 70% (daca ma apuca iar poftele). |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Pescarush, succes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Imi aduc si eu aminte cand aveam vreo 3-4 examene pe zi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (cam 25 pe sesiune), dar a trecut si asta Mai adaug 2 ceaiuri verzi cu lamaie baute in dimineata asta. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bafta "babutei"! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Meniul zilei: d - iaurt cu fulgi ovaz, 1 ness 1200 - un mar granny smith 1600 - capsune, apoi 3 wasa cu icre, o felie drob cu mustar conform, 1 salata (salata verde, castravete, ou, rosie, marar, masline, feta, ulei masline, otet) 1820 - 2 bip bip mici, bata-le vina! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ...incerc sa le uit, da' sunt aici, in casa....o sa dreg busuiocul cu sport mult si cataraturi pe munte. s - capsune This post has been edited by dr_wise: Apr 23 2009, 06:23 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 03:13 PM |
|