![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi doctore si cleo. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu m-am tinut de plan azi, dar bineinteles ca am mancat acteva bucatele de cioco (macar a fost conforma (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ). maine am de lucru la project, sper sa nu-mi prind urechile. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Salutare fetele!!!
Revin si eu dupa o perioada de dezmat culinar ce s-a lasat cu 1kg in plus la cantar (63kg in acest moment) M-am mai pacalit singura ca oricum am depasit targetul pt Pasti (65kg) si ca imi permit niste abateri dar mai am de muncit daca vreau sa indeplinesc si targetul propus pentru taierea motului din iulie (57kg, ideal 55kg). Mai am weekendul asta de petreceri si sarbatoriti, dar de Luni inapoi pe baricade. Am sa intru pe faza I foarte stricta ca vad ca deja a inceput senzatia aia ca de ce maninc de ce mi-e foame...nu conteaza ca nu mai pot respira dupa ce am terminat de mincat ca tot parca as mai minca ceva. Nu am rupt dulciurile cum ma asteptam dar am bagat multa salata beuf si carne gratare de toate mamele fara salate ca nu mai avea nimeni rabdare sa le faca. Multa bafta fetelor cu scoala si ne auzim de Luni, in fiecare zi, la raport. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu am tinut 3 zile ca lumea si am slabit aproape 1 kg...iuppi ! imi revin la forma initiala ..
Sar-mana, cleo ! pesca, bafta la exm ! dar am pierdut momentu`, nu stiu unde ai scris...despre ce cursuri e vorba? Am niste feta prin frigi, e tare sarata...ce as putea gati conform din ea? Pupici |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
O poti pune in apa cu cateva felii de cartofi, sau de paine, la desarat, bineinteles, schimband apa din cand in cand, sau s-o folosesti in salate, fara a mai adauga sare.
Eu folosesc branza sarata la omlete (pas acum, ca suntem satule de oua) sau la salate. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Acu` am vazut sfatul, d-abia ce-am mancat...saru`mana, doctore ! cred c-o pun la desarat ..
Am facut o combinatie cred ca de faza II, sper eu : paste integrale cu feta si cu sos de rosii condimentat... fuse bun, da` preeaaa sarat ! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghemotoc, scuze ca pe tine te-am uitat, multumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mi-am amintit cand ma spalam pe dinti, dar am mizat pe faptul ca intru inaintea ta dimineata. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Zano, mi-am luat un program de project management, daca tot stau pe banii statului. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum sunt la al 2-lea curs (din 8 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ). Martha, welcome back! Eu mai am 3 week-enduri grele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) o vom tine dintr-un chef in altul, deci nici o sansa sa fiu conforma in week-enduri. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cred ca tot 52 kg va arata cantarul meu si maine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ca tocmai mi-a venit si "musafirul". (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Bine macar ca nu e mai mult de-atat, la cat sunt de neserioasa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by pescarush: Apr 24 2009, 01:15 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Martha, hai ca e timp pana in iulie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Io am un botez in weekend, dar nu voi face abateri. Abaterile se vor intampla doar la botezul Sarei si atat. Ieri am mancat mult, dar conform. Nu-s tocmai un exemplu de urmat, dat fiind ca si alaptez, mi se face foame mai des. G: alune de pamant D: un mar, dupa iaurt cu fulgi de grau P: ciorba de rata (facuta de mamaie la tara; cred ca-i mai buna rata de tara decat cele salbatice de pe canal, la care viseaza Carmen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), drob (gata! s-a terminat), ou fiert, un castravete, o rosie G: mar G: struguri C: pulpa de pui superioara la gratar (doar una) cu rosie; alune de pamant Pesca, bafta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu nu voi putea sa nu mananc ce se pune pe masa, maine sunt nasica, iar saptamana viitoare mergem la chef la o familie pe care abia am cunoscut-o, nu pot sa fac pe mimoza sa spun ca nu iau aia sau cealalta. Daca la mancare o mai pot scalda cumva (oricum nu sunt eu interesata de felul meu de cartofi, orez si paste), cand ajungem la torturi... se schimba placa. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sa pun si eu meniul pe azi, si sa ma apuc de proiect, ca o frec deja de vreo 2 ore (mi-am pregatit lucrurile pe maine, deci am facut ceva util (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ): D - o cafea cu lapte, o banana mai necoapta, pauza, cereale cu lapte P - pulpe de pui, inca nu stiu daca fac ceva legume langa ele sau doar o salata. C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) habar n-am, mai vad eu pana atunci. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pescarush, bafta multa maine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu ma uita cu pozele de paparazzi, te rog! Vreau sa te vaz in "exercitiul fonctiunii". (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu sunt in pregatiri pentru excursia de weekend (Rudesheim/ Germania: telecabina, padurice, vaporas pe Rin). Am facut curat la bucatarie, la baie, am spalat toate rufele, le-am uscat, dau luciu mobilei, cred c-o sa mut si busuiocul in ghiveciul mare, cel cu craite, dupa care imi pregatesc geamantanul de voiaj. Meniul de astazi: d - iaurt cu capsune si fulgi ovaz, 1 ness cu lapte p - capsune, apoi iahnie de fasole + salata babana (salata, ou, castravete, rosie, feta greceasca, marar, otet, ulei masline); desert branza "Fagaras" (smantana 3% amestecata cu b proaspata sarata 0%) s - fructe (pere williams + mar granny) Weekend insorit tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Eu vin cu multa rusinica azi, aseara am mancat niste cookies dar, spre apararea mea, erau facute din faina integrala, faina integrala de secara, tarate, nuci, caise (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu au fost chiar neconforme dar cred ca puteam si fara
Azi am in plan asa MD - cafea cu lapte 0%, crackeri din ovaz cu muuulte ridichi, 1 ceai verde dar cred ca urmeaza si al doilea ca e cam frig aici in birou P - e vineri deci e mr. greek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) salata greceasca (cu feta si piept de pui la gratar) C - capsuni, ananas Sper sa nu ma pocneasca iara vreo pofta de cookies sau mai stie eu ce... cred ca o sa intru atunci in provizia de ciocolata 85%... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th October 2025 - 12:05 PM |
|