![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) chiar incep sa am emotiuni. A trebuit sa-mi schimb un pic si tinuta, pentru ca va fi mult mai cald decat ne-am asteptat pentru perioada asta a anului. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Distractie placuta, sa vii cu poze muuuulte! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Facem, facem poze, negresit. Mi-am si pregatit aparatul, impreuna cu geanta cu lucruri pe care trebuie s-o iau cu mine. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 25-September 08 Member No.: 4,808 ![]() |
Buna ziua, eladies!
De azi revin si eu pe baricade, ca am pus deja 2 kile pe ici, pe colo, prin punctele esentiale. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asaaaaa... D: fulgi de ovaz cu lapte si cafea decofeinizata P: salata de oua ( trebuie sa adaptez o reteta la Monti ) S: friptura de porc ( carne slaba ) cu legume Gustari: mere Roxana, bine ai revenit! Bookaholic, Toothfairy, Pescarush bafta la scoli! Week-end placut tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Duda, welcome back!
Aseara am avut o discutie cu barbata-miu cum ca n-ar trebui sa ma hranesc cu iaurt fara grasimi, ca nu mai e laptele bun. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Meniul de ieri: G: mar D: un iaurt cu fulgi; cateva smochine deshidratate P: ciorba de rata G: struguri G: mar, cateva smochine C: o pulpa de pui si-o aripioara rotisata cu un castravete G: alune de pamant Pesca, distractie placuta! Sa fii o nasa trasnet! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Carmen, weekend fain cu tentatii culinare pe masura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , iti doreste fata. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Singurica prin jungla montignaca. Gagici, ati auzit ca vine tata Monti la Bucuresti? Mi-ar placea sa merg la conferinta, dar nu pot. E la Crowne Plaza, marti 5 mai, orele 11. Fanny, poate tragi o fuga pentru noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Meniul meu de azi fuse: D: un mar, dupa 2 iaurturi dietetice cu gem la fel de dietetic si fulgi de grau P: legume la grill (ardei gras, dovlecei, ciuperci) cu piept de pui rotisat (n-am mai apucat sa fac si salata); alune de padure C: struguri G: alune de pamant |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Iubita mamica (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) , nu esti singura in jungla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Cred ca e cazul sa reintru in gasca..deocamdata, gradat, ma efortez.. Astazi: MD:pate soia+painica desteapta+rosie P+C=pangasius la gratar, gol, din pacate Puuuuuup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
iote stoina! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Poate pui mana si ramai pe-aici, mi-o fost dor di tini, bre!
Am venit si eu din preumblari, unde am facut-o pe nesimtita mica (era loc si de una mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). De maine pe cai! Nu ma cantaresc acum, cel mai devreme o voi face-o luni, sa nu vad proportiile catastrofei chiar in toata splendoarea lor. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza fetele si o zi minunata!
GATA!!! De azi inapoi la treaba ca nu se mai poate...se incalzeste vertiginos afara si nu putem permite sunculitelor sa se arate in toata splendoarea lor cand ma voi alerga cu juniorul, ma voi rasuci si o voi face pe acrobata incercand sa-l mentin in picioare (a inceput sa exerseze mersul si avem treaba). Meniul de azi: MD: cafea...cafea...si iar cafea dupa un weekend plin P: ceafa de porc la tava + salata de varza. Presimt ca si o bucatica de ciocolata 85% C: salata de cruditati sau ceva...inca nu stiu |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 25-September 08 Member No.: 4,808 ![]() |
Buna ziua, fetele!
Azi la meniul Monti: D: fulgi de ovaz cu lapte si cafea P: mere si alune ( iartata fie-mi saracia pranzului, da' am fost cam pe fuga azi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) S: sote de legume cu salam de casa si salata de varza Seara placuta si vise linistite tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ma intorc spasita la faza 1 pana in mai, cand plecam in Italia. Sper sa respect etapa asta exact o luna. Cu meniul revin mai tarziu. Spor la slabit sanatos tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
'Neata!
Eu cred ca sunt cea mai spasita dintre toate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dimineata mancam conform si dupa-amiaza, cand am iesit la plimbare, m-am tot tinut de prostii. De azi, gata, fara scuze, macar o luna - daca slabesc 4 kg sunt fericita Azi MD - cafea cu lapte 0% (mai mult lapte decat cafea), ananas, 2 painici filozofale cu salata de vinete si rosii P - chili cu carne de porc, morcovi cruzi C- daca mi-o fi foame, 1 ou cu o salata de rosii |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 08:58 PM |
|