![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Io-s mai spasita decat tine. Am mancat numa' in dorul lelii weekend-ul acesta. Da' macar am savurat la maxim ce-am mancat, ca si cum ar fi fost ultimul dezmat pe anul acesta. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Vorba aia, asta e pohta ce-am pohtit...bineinteles, dintr-o lista inepuizabila de neconformitati. Gata! Duca-se pe apa sambetei! This post has been edited by dr_wise: Apr 27 2009, 05:28 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Mda... sa se duca si kilogramele astea. Dar, recunosc, e vina mea... cine m-o pus sa.mi iau pizza (macar am cerut-o cu aluat din faina integrala) sau inghetata (dietetica cica)...
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul de astazi:
d - pere cu fulgi ovaz si scortisoara, 1 ness black p - putin spanac + 1 ou fiert s - 2 pere, apoi spanac cu snitele din piept de pui + lamaie + 2 catei de usturoi (mi-a fost pofta de usturoi) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3450.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa scriu rapid meniul de ieri, pana nu-l uit.
D: 1/2 mar, dupa, 2 iaurturi cu gem conform si fulgi P: am ciugulit pe la botez chestiile conforme din aperitiv (masline, rosii, salata de vinete, sunca presata si rulouri cu salata de telina, morcov, maioneza), apoi pestele era pane si l-am dezbracat un pic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ; rontait alune Oricum...am murit de foame si-am venit acasa si-am mancat bine: ciorba de rata, pui rotisat cu castraveti G: alune de pamant Azi: D: un mar, dupa 2 iaurturi cu fulgi P: piept de pui cu ciuperci la cuptor si salata de rosii si castraveti G: alune de pamant C: struguri G: migdale Sunt cam pe la 81, dupa o saptamana de Monti. Am plecat de la 82,5. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Pesca, cum te-ai distrat la botez?
Eu ma tin pe linia de plutire cam greu. D: iaurt P: friptura cu salata S: legume cu cascaval la cuptor |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
ati auzit ca vine tata Monti la Bucuresti? Mi-ar placea sa merg la conferinta, dar nu pot. E la Crowne Plaza, marti 5 mai, orele 11. Fanny, poate tragi o fuga pentru noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Abia acum am vazut. Daca nu se intersecteaza cu altceva, mi-ar placea. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza!
Azi sunt cu meniul in pioneze caci ma doar o masea de mor si nu pot mesteca. Pina ajung la dentist am sa maninc cu paiul...ce?! ... nu stiu nici eu. Am sa incerc mai incolo un iaurt si cred ca tot asa am sa o tin pina vine doctorita. Poate niste ciorba mai pe seara dar trebuie sa ajung la piatza sa fac aprovizionarea si apoi sa o gatesc. Mai vedem... Pina una alta, o zi buna fetele. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Valeu, Martha! Pai cum sa stai asa, cu durere? Du-te la altcineva daca doctoreasa ta nu-i prin apropiere!
Eu am fost si aseara un pic neserioasa. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) M-am cantarit azi dimineata, un kil jumate in plus. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aseara am ciugulit niste cioco Cote d'Or cu 70% cacao si fragute...mde, e grele... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Altfel, gatesc conform pentru amandoi.
"Nasha Reta" (Pescarush) unde e? Se resimte dupa sarbele de la botez, sau are mainile "pe butuci", dupa ce l-a tinut pe "crestin" in brate?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poze de paparazzi, please!!! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Hmmm, trebe sa ma energizez si eu si sa descarc poze din excursie. This post has been edited by dr_wise: Apr 28 2009, 11:54 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Aseara iar am dat-o-n bara cu o bere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sper ca azi o sa fie mai bine
MD - cafea cu lapte 0%, ananas, 2 painici filozofale cu almette si rosii P - chili cu carne de porc, o sa rontai niste morcovi in loc de salata C - inca nu stiu, ma mai gandesc |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th October 2025 - 07:46 PM |
|