IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
3A
post Apr 30 2009, 03:24 AM
Post #291

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

off topic: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hai mai Bulina, ca asorteaza omul crocksii cu cureaua ceasului!
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Apr 30 2009, 03:29 AM
Post #292

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Ce-mi pasa mie cum arata? Ce-i iese din mana e divin (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Si io pe treburi de-asta ma concentrez la bucatarie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
bulina
post Apr 30 2009, 03:33 AM
Post #293

Musafir

Dar se poate imbina utilul cu placutul, of of mai mai (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
pescarush
post Apr 30 2009, 03:35 AM
Post #294

Musafir

Mey, adevarul e ca pe mine Brad Pitt ma lasa rece, dar daca l-as "alege" pe George Clooney sa ma instruiasca, mi-as taia deshtele. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Asa ca, multumesc, (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) dar cred ca raman on my own, in continuare.
3A (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) cool, eu n-as fi observat nici daca ma uitam la poza o zi. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)

This post has been edited by pescarush: Apr 30 2009, 03:37 AM

+Quote Post
3A
post Apr 30 2009, 04:01 AM
Post #295

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Hai ca m-ati distrat fetelor, ce sa mai zic de un Jackman (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daaa, nu-mi scapa nimic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Apropos, am vazut ca te-ai distrat, nasico.
Cu indianul asa sunt ei politicosi cu cafelele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Stiu si eu unul care-mi tot cumpara cafele si ice capucino (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

No, hai sa va zic si ce am mancat"
D: mango
P: falafel cu salata
S: cred ca mai mananc un mango, ca-s venita de la dentist, si am falca amortita

+Quote Post
dr_wise
post Apr 30 2009, 08:45 AM
Post #296

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Neata!
Crezui c-am gresit topicul, cu atata densitate de figuri "noi" aici! Inca nu mi-am beut ness-ul...si mie n-are cine sa-mi ofere o cafea, chiar si indian... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Pesca, lasa, care-i problema? Ca te place, sau doar fiindca il ajuti din cand in cand, bine sa te simti...ce mai conteaza, in fata infinitului, din ce cauze?!
Vorba aia, viata e scurta, asa ca bucura-te de fiecare moment placut.
Eu n-am nimic cu "febletea" lui Cleolica, nu sunt "rasista" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , daca ei ii provoaca exces de foliculina si hipersecretie salivara in acelasi timp, inseamna ca "specimenul" merita un studiu "aprofundat"... (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Eu as spune ca ceasul si "slapii" si i-a asortat cu barba... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Al lui Kalua e totusi prea firfirel pentru gusturile mele...culinare...asa ca il poate pastra in bucataria ei.
Eu prefer un frantuz, daca tot e sa ma impiedic de el, macar sa-mi gadile urechea cu un rrrrrrrrrrrrrrrrrrr excitant cand imi cere furrrrrrrrrrrrrrrculita, sau sarrrrrrrrea...sa mi-o puna pe rana provocata intentionat.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...cu scobitoarea, ca n-am curajul lui Pesca, sa ma tai. La taietura deja trebe sa intervina cu metoda standard, adica sa-mi suga dejtu'.
Ptiuuuu!
Ma lua cu ameteli hormonale!!!
Bulinoooo, merci de info, da' vezi ce furtuna ai starnit in strachinile noastre de muieri "middle"?! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Ia sa-l caut pe nenea ala care ma distreaza cu retele lui pe net...moment...
Uite-l!
Aveti rabdare pana la momentul final.
Daca imi serveste "drogul" asa, cu un adaos de freza ciufulita, fara halat, doar cu sort, dupa un "drill" de vreo 30' pentru "cum sa ungem corect cu unt curcanul inainte de a-l introduce la cuptor", eu declar cu mana pe inima ca l-as accepta in bucatarie in noptile cu luna plina (sunt rac (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ).
Scuze de (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif)

This post has been edited by dr_wise: Apr 30 2009, 09:02 AM

+Quote Post
kalua
post Apr 30 2009, 09:56 AM
Post #297

Musafir

Bre, va dau afara! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cat ii gluma-i panarama, dar trebuie sa vorbiti si puneti filme despre dulciuri taman aici? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Simpatic foc in ultimul moment, doftoreaso! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Al meu are o stea Michelin, imi place felul lui de-a fi si gusturile in bucatarie.

+Quote Post
dr_wise
post Apr 30 2009, 11:44 AM
Post #298

Musafir

Olalaaaaa! Da' arata mult mai bine in poza de pe pagina principala. Parca l-as pupa pe steaua lui Michelin "from time to time"....full moon time.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
OK.
Gata!
La datorie!
Mancai conform pana acum, sefa, sa traiti ca trebuiti!

+Quote Post
lotte
post Apr 30 2009, 11:54 AM
Post #299

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Dr_wise, am vazut pozele, arati excelent!

+Quote Post
kalua
post Apr 30 2009, 11:54 AM
Post #300

Musafir

Nebuno! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 08:56 AM