![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
nicotan, se mai intepeneste acul cantarului, n-ai ce sa-i faci. Dar cu rabdare se trece si peste pragurile astea. Merele nu cred ca sunt un impediment, mai degraba branza de vaci. Si putina miscare, cum a spus si ghemotoc, e intotdeauna buna.
Eu am mancat bip la pranz (la cantina), dar seara am facut chiftelute de ton cu linte rosie si le-am mancat cu gogosari umpluti cu varza murata (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1686.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza fetele si o zi minunata!
LightBlue nu caut un job ca mi-e bine si caldut acum dar as vrea sa trec la un next level al carierei, imi plac provocarile si oportunitatea care s-a ivit ar reprezenta reprezenta o noua provocare: mult de invatat, experiente noi si, de ce sa nu fim realisti, material mai bine. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Gentiana daca aude sotul meu de ciorba ta de salata te trezesti cu el la usa cersind o portie mare mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Chiar, cum o faci ca sa fie conforma ca ma bate si pe mine un gand. Sa revenim la meniu: nu stiu ce am in ultima vreme dar dimineata nu pot sa mai maninc de cum ma trezesc, tot ce vad in fata ochilor e o cana mare de cafea. Daca stiti cum se duc cei din desene animate (Tom sau Jerry, nu mai stiu) dupa mirosul de friptura asa fac si eu cu cafeau desi o lasasem o perioada. Poate e de la vreme ca numai mohorat si innourat e in ultima vreme pe la noi. Am sa imi iau un iaurt la mine poate am sa-l pot minca pe la 10.00 13.00: repet experienta de ieri de la prinz: linte + ficatei la gratar+salata de varza Cina: o mare necunoscuta Pupici si o zi cu soare! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Topic nou.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Citind din urma am vazut ca am rebotezat-o pe Pescarush si i-am zis LigtBlue (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Pescarus trebuie sa-ti dau un miel, ca tot vine Pastele, iar tie, LightBlue trebuie sa-ti fac cinste cu un pahar de vin bun ca sa ma ierti pt confuzie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa nu uit, vorbeam cu o prietena care tine si ea MM si mi-a zis ca nu am voie ficat de pasare. Eu tin minte ca am citit la un moment dat ca, desi inainte MM zicea ca fara chestii de genul, acum se poate minca si ficat de pasare. Ma puteti lumina si pe mine va rog (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In primele carti il interzicea, dupa aceea apare intr-o gramada de retete pentru faza 1. La fel precum fasolea uscata, de ex.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Nu e nici-o suparare, Martha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Da-mi mai bine o cafea, vin nu beau de felul meu decat f rar. Nu imi place decat vinul dulce si sampanizat.
Din meniul de azi, asemanator cu cel de ieri: D: mar ras cu fulgi de ovaz, cafea Ceai: de menta si ceai verde cu menta. P: supa de pui, salata de varza si snitel de pui; S: salata de varza cu cascaval ras. Am facut mousse de ciocolata. Vine sau nu primavara? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Vine, vine, da' mai incetisor....aici ploua, iar noaptea trecuta a nins. Meniul de ieri: d - iaurt cu ananas si capsuni + fulgi ovaz, 1 ness black p - 1 felie de placinta cu mere; bunacioasa rau, dar cred c-ar fi fost de vis cu niste nuca macinata deasupra (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . s - 1 mar, apoi salata de ton, placinta cu mere 23:00 - 1 mar Sper sa-mi treaca pofta asta de mancare mai repede. As manca tot timpul, in defavoarea celor 2L de lichide. Poftim! Acum e soare orbitor! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Nu mai inteleg nimic din vremea asta! Eu cu ce ma imbrac cand merg la sport?!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa-i vremea si la noi, doftoreaso! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Buna fetelor
MD -Iaurt degresat cu fulgi de ovaz P- salata cu telemea C- snitele din piept de pui cu faina de soia si salata Ghemotoc, sa stii ca liftul nu-l mai folosesc de o luna, insa nu e mare castigul ca stau la etajul trei...Plimbari mai fac eu ca toata ziua sunt pe fuga, insa nu e suficient, si oricat am incercat sa- mi fac timp pentru mers la sala, nu reusesc. Insa asta e, mergem inainte. Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Nicotan, eu abia am renuntat la abonamentul de la sala pt ca nu-mi mai ramenea timp deloc seara... dar am luat un cutu care trebuie plimbat si alergat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aseara am fost la cumparaturi si, ca de obicei, m-a lovit o foame de-am mancat niste crackeri - dar am mancat multe, multe ridichi cand am ajuns acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azi MD: cafea cu lapte -%, mar, fulgi de ovaz cu iaurt 0% P: mar, p, salata greceasca (salata iceberg, o rosie, castravete, niste ceapa rosie de gust, 1 ou fiert, feta) C: morcovi cu hummus, poate si niste tocanita de porc (am facut-o aseara cu cartorfi pt sotul dar poate mananc si eu o bucatica de carne) Am uitat sa trec niste capsuni ca gustare dupa pranz (la jumatate intre pranz si cina). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 03:38 PM |
|