IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
deedee29
post Apr 30 2009, 12:22 PM
Post #301

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Daca stiam ca e asa amuzant pe aici, intram si eu. Am stat departe ca am crezut ca o sa vad numai diete, diete, diete, cand colo...ce-mi vad ochii, ce-mi aud urechile (IMG:style_emoticons/default/icecream.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Apr 30 2009, 12:54 PM
Post #302

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

voi vreti sa omorati omu cu rasu dis de dimineata (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
doctoressa nu-i rasista (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

si ca sa tinem off topicul on topic si pt mine 2 persoane in bucatarie e aglomerat si desi prima oara cand l-am vazut pe Batali am zis 'oooh c'mOOON.,ewh'' a deschis gura si m-am calmat (are o voce tare placuta) si cand a terminat si ce-a pregatit am ramas cu gura larg cascata (mi se intampla extrem de rar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Deci io in bucatarie imbin utilu' cu practicu' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ca sa va tin isonu totusi, oare Ed Norton (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) stie sa gateasca? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

((IMG:style_emoticons/default/secret.gif) raspuns : who cares??? )

DD pe unde scrie doctoressa iti garantez ca mori de ras in 9.9 din 10 cazuri

+Quote Post
bulina
post Apr 30 2009, 01:52 PM
Post #303

Musafir

Mai supereladies care va aflati voi, "al doilea" ala din bucatarie e o holograma doar, sa va incante retina si sa va recite retete si sfaturi cand si daca aveti nevoie...

Deja ati ajuns la taiat de dejte, emotii alea alea, cata drama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

O vacanta se impune, sa vina weekendul!

Doftoreasa ma-ntelege numa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
SI-mi cer iertare ca m-am introdus cu off-topice,da? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 30 2009, 02:21 PM
Post #304

Musafir

off-topicele ne plac, bre, ca nu suntem la armata aici. Dar fara tentatii neconforme, din altele, precum chef de-asta, sunt mai mult decat binevenite.

+Quote Post
pescarush
post Apr 30 2009, 03:41 PM
Post #305

Musafir

Doctore, nu era vorba de curaj la taiatul degetelor, dar daca ma uit la Clooney in timp ce fac mancare, nu mai vad ce fac acolo (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am pus vreo 3 - 4 poze cu finutul si cu copiii. Nasa Reta nu apare inca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , pozele pe care le-am pus sunt facute in restaurant, cu aparatul meu.
Eu mi-am luat micul dejun:
o cafea cu lapte, pauza, un grapefruit, pauza cereale cu lapte.
Mai departe nu stiu inca ce mananc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

L.E. Ia sa le aratam filmuletul pus de doftoreasa si la ai nostri, poate... poate vin si ei cu trandafirul in gura dimineata, cand ne aduc cafeluta la pat. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) (IMG:style_emoticons/default/shades.gif)

This post has been edited by pescarush: Apr 30 2009, 04:33 PM

+Quote Post
Roxana_
post Apr 30 2009, 05:22 PM
Post #306

Musafir

Vreau si eu un tiramisu din ala doftorici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Meniul meu de ieri (pana nu-l uit):
D: un mar, dupa un iaurt cu fulgi si gem Arovit fara zahar
P: piept de pui cu ciuperci (ultima portie), o pulpa superioara la gratar cu salata de rosii si castraveti; alune
G: struguri
C: struguri

Azi:
D: un mar, dupa, un iaurt cu fulgi si gem Arovit
P: 3 pulpe superioare la gratar cu salata de rosii si castraveti; alune
G: struguri
C: va urma

Ce mai seamana piciul (copilul tau cel mic) cu tine Pesca. Dragute pozele.
Doftorici, arati de milioane. Nu prea vaz vreun stres pe fata ta.

+Quote Post
pescarush
post Apr 30 2009, 05:27 PM
Post #307

Musafir

Mersi Roxy. Asa spune toata lumea, ca seamana cu mine. Eu nu-mi dau seama asa bine, dar cand ma uit la el, il vad pe tata, mai ales privirea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Da, si mie imi plac pozele doftoresei. E normal sa arate relaxata, doar era in mini-vacanta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

This post has been edited by pescarush: Apr 30 2009, 05:28 PM

+Quote Post
ghemotoc
post Apr 30 2009, 05:44 PM
Post #308

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Despre ce poze vorbiti, daca nu va suparati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu-mi mai pun meniul de aseara ca numai o sa va fac pofta - bineinteles ca nu a fost conform (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Azi mi-am propus asa
MD - cafea cu lapte 0%, pauza, mar, pauza, crackeri din ovaz cu ridichi, ceai verde
Gustare - capsuni
P - salata greceasca (ma duc sa o cumpar)
Gustare - capsuni
C - carnati (aham, i-am cumparat aseara, sunt conformi si sunt si din carne de porc biologica) cu castraveti/gogosari murati si cu mustar

+Quote Post
pescarush
post Apr 30 2009, 05:49 PM
Post #309

Musafir

Ghemotoc, pozele sunt puse pe grup, trebuie sa ceri acceptul ca sa le vezi si, bineinteles trebuie sa te vedem si noi pe tine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Uite aici poti cere acceptul, cred ca intrunesti conditiile.

+Quote Post
dr_wise
post Apr 30 2009, 05:52 PM
Post #310

Musafir

QUOTE(bulina @ Apr 30 2009, 01:52 PM) *
Mai supereladies care va aflati voi, "al doilea" ala din bucatarie e o holograma doar, sa va incante retina si sa va recite retete si sfaturi cand si daca aveti nevoie...

Deja ati ajuns la taiat de dejte, emotii alea alea, cata drama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bre, sincer, de data asta nu inteleg care-i rolul hologramei mascul in bucataria mea. Parol! E un fel de gonflabila...adica, eu cu ce ma aleg?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pescarush, nu vazui inca pozele, dar nu te iert. Mai tarziu un pic.
Hai ca-l las pe amore sa joace x&0 pe laptop-ul meu (a se traduce "hearts"), dupa care revin in forta.

+Quote Post

99 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 02:50 PM