IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
3A
post May 1 2009, 09:53 PM
Post #321

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Maaai eu am visat biscuiteii aia din filmuletul doftoresei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) N-aveam nici o treaba cu vreun "male", imi aduc aminte si ce gust aveau biscuitii (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)

Bine zice Kalua, doar vorbe, nu si filmulete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu azi am mancat aiurea...mai tarziu fac o ciorba de fasole.
Go to the top of the page

+Quote Post
lotte
post May 2 2009, 10:12 AM
Post #322

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna dimineata,

Ghemotoc, esti frumusica foc!
Pesca, sa-ti traiasca baietii si spor la invatat.

Meniul meu de ieri:
d: iaurt cu fulgi de ovaz, un mar, cafea conforma.
p: spanac cu omleta
c: legume in sos indian, si salata indiana picanta, am fost la restaurantul indian si mi-a placut foarte mult.Dupa doua inghitituri mi-a trecut foamea din cauza sosului picant, dar m-am chinuit sa mananc aproape tot (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si am baut si un pahar de vin alb, sec.

Azi imi fac salate cu de toate, mai am si un pic de spanac, si o sa mananc cu branza proaspata degresata.
Va urez o sambata frumoasa!

+Quote Post
dr_wise
post May 2 2009, 10:31 AM
Post #323

Musafir

Buna dimineata!
Lotte, manca-te-as, da' vesela si plina de energie mai esti! Te pup cu drag!...PS: Nu vazui poze din Cipru pe grup (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .
Si eu am avut chef de salate ieri, asa ca meniul fuse:
d - omleta cu bacon fume, rosie, castravete si ridichi, 1 ceai fragute, 1 ness cu lapte
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3465.jpg)
p - 1 para, salata cu ton si multe buruieni, 2 cuburi de cioco (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
s - salata cu mozarella si busuioc
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3473.jpg)
Azi am de gand sa fac niste mititei, ca doar fuse "1 Mai muncitoresc" si tot romanul infuleca mititei. Bineinteles, "pas de bière fraîche", doar apa plata cu lamaie, precum manechinele care se respecta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si cu salata din belsug.
O sambata insorita si placuta tuturor!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
nicotan
post May 2 2009, 10:32 AM
Post #324

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Buna fetelor!

Dupa 2 saptamani fara reguli, ma intorc spasita la voi si declar inceperea noului sezon de dieta. A trecut si pastele si 1 mai, copii mei s-au insanatosit, dupa ce au facut cate o serie de injectii ca altfel nu s-a putut. Asa ca de astazi, sunt femeie serioasa si termin cu dezmatul culinar, ca eu cred ca vreo 2 kg deja am acumulat...nu indraznesc sa ma urc pe cantar ca ma deprim. Am zis ca o sa ma cantaresc la sfarsitul lunii mai, ca e mai bine pentru psihicul meu.
Astazi am inceput cu o omleta cu branza si castraveti si o cafea slaba, iar mai pe seara intru si va povestesc restul...
Va pup si ma bucur sa fiu iar alaturi de voi...

+Quote Post
lotte
post May 2 2009, 10:50 AM
Post #325

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Dr_wise, pupaturile au fost primite si trimise inapoi expeditorului (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Chiar vroiam sa te intreb, de ce bei ness?Nu ai probleme cu inima din cauza lui?
Sau ce fel de ness bei tu?
Mie cafeaua mi se pare tare buna, chiar si cea conforma.
In Cipru a fost tare frumos, m-am plimbat cu bicicleta pe campuri pline de flori, avand Marea Mediterana in apropiere, simtind briza sarata a marii, astept sa ma intorc cat mai curand in Cipru in iunie.

+Quote Post
nicotan
post May 2 2009, 07:55 PM
Post #326

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Am ramas datoare cu meniul de la pranz si cina, asa ca : pranz- salata cu friptura de pui iar la cina- ciuperci cu cas de oaie, iaurt ; mere intre mese.

+Quote Post
dr_wise
post May 2 2009, 08:02 PM
Post #327

Musafir

Hello!
Lotte draga, beau ness (normal), fiindca am observat ca nu-mi prieste cafeaua. Nu stiu de ce, dar am senzatia ca-mi vine inapoi, dupa ce o beau, ceea ce nu se intampla cu nessul. Beau doar unul dimineata, o lingurita la o ceasca destul de maricica, plus lapte. O sa incerc sa trec pe ness decofeinizat.
Multumesc pentru grija! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Astazi am mancat:
d - iaurt cu capsune si fulgi ovaz, ness cu lapte
p - 1 mar golden, apoi mititei cu mustar Dijon si multa salata; desert cioco 70% cacao (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Acum nu mi-e foame. Daca ma apuca, o sa mananc niste mozzarella cu rosie.
O seara placuta tuturor!

+Quote Post
dr_wise
post May 3 2009, 08:47 AM
Post #328

Musafir

Buna dimineata!
Aseara am mai mancat 2 mere golden.
Astazi am de gand sa fac un ostropel din carne de vitel, cu masline. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Duminica placuta tuturor!

+Quote Post
dr_wise
post May 3 2009, 09:46 PM
Post #329

Musafir

Buna seara!
Meniul de astazi:
d - lapte cu fulgi ovaz, 1 ness cu lapte
p - ostropel din carne de vitel cu sos de rosii si masline, broccolli, salata, 1 paharel de vin rosu sec romanesc:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3532.jpg)
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM3530.jpg)
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Vinuri/HPIM3529.jpg)
s - mozzarella cu rosie

+Quote Post
stoina
post May 3 2009, 10:20 PM
Post #330

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Fetele,
Sa nu credeti ca tradez! Tin Monti de o saptamina, sunt vesela si in forma, ma simt trasa prin inel, desi inelul e marime mare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Astazi, am papat:
-fulgi ovaz cu lapte si o chiscatura de gem fara zahar
-salata de primavara cu brinze
-poate 2 portocale...
Puuup!

+Quote Post

99 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 08:34 PM